Mit teszel, ha a környezetetben valaki erősen rasszista?
Figyelt kérdés
Tehát nem lát tovább az orránál és előítéletektől?2020. dec. 12. 11:51
2/18 anonim válasza:
változó. elmondom a saját nézeteimet de általában nem akarom rá erőltetni. ő is gondolhat azt amit akar addig amíg ténylegesen nem árt másoknak. szóval ha ő azt gondolja a fehér a tuti, akkor nem gondolom, hogy ne gondolhatná ezt.
de ha bevagyok baszva akkor néha provokatív vagyok, ami általában kiakasztja őket, de ez nem hiszem, hogy vezet bárhova.
3/18 anonim válasza:
Miért kéne bármit is tennem.
Az az ő véleménye - gondolat- és véleményszabadság van.
Te valami SJW vagy...????
Az általatok előítéletnek hazudott dolgok az esetek döntő többségében személyes tapasztalaton alapulnak.
4/18 anonim válasza:
Semmit. Nem az én dolgom megmenteni a világot.
5/18 anonim válasza:
Semmit. Inkább legyen valaki rasszista, mint rózsaszín álomvilágban élő idióta.
6/18 anonim válasza:
He elkerülhető, akkor elkerülöm, ha nem tudom elkerülni akkor eltiprom.
9/18 anonim válasza:
9: Párat, akit korábban a barátomnak tartottam. Fel van vágva a nyelvem, tudok én is olyanokat mondani meg olyanokat művelni, hogy az illető egy idő után pont annak a mocskos féregnek érzi magát, mint ami. Ki más rakjon rendet az ilyen retkek között, ha nem egy olyan ember, akit a rasszisták minden szempontból "felsőbbrendűnek" tartanak?
10/18 anonim válasza:
Az a jó a rasszistákban, hogy ha nyilvánosan megalázod őket, még meg is tapsolnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!