Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mennyire problémás ha férfi nem tud főzni semmit? Ilyen férfival nem jöttök össze?
Igazándiből a főzést azt nem kell tudni. Egy leírás utasításait kell csak követni (recept), és a végén kész az étel. 3. osztály tananyaga kb.
Ha valaki erre nem képes, akkor az valamilyen fogyatékos. Kis matek,kis logika, kis kognitív képességek... egy egészséges ember ezeket tudja értelmezni. Nem azt mondom, hogy alkalmatlan párkapcsolatra, mert mindenkinek jár a boldogság... csak hasonló szintűvel kell kezdenie.
Ha esetleg mégis tud, és képes értelmezni ilyen szöveget, csak egyszerűen lusta, akkor meg azért lenne kuka egy normális embernél.
Férfiként válaszoltam, és elvárom, hogy a párom el tudja látni magát, meg tudja oldani a problémáit, illetve én is ilyen vagyok; és szeretném, hogy a páromnak is igénye legyen rá, hogy életképes ember legyen vele. Ez alap dolog...
Szerintem az tud főzni, aki el tudja magának készíteni, amit szeretne enni.
Mirelit kajának gondolom a készételeket hívjátok, tehát mondjuk a fagyasztott brokkoli nem az.
Nálunk például mindez úgy működik, hogy én viszem a háztartást, beleértve a főzést is, a férjem pedig minden kerti munkát és ház körüli teendőt. Nálunk ez a felállás tökéletesen működik, így nem baj hogy a férjem nem tud főzni.
Mielőtt összejöttünk ő kaját rendelt magának.
Én 23 éves lány vagyok, párom 24 éves férfi. 4 éve vagyunk együtt. Soha nem élt külön egyikőnk se, mikor összeköltöztünk mindketten szülőktől jöttünk.
Én otthon megtanultam anya mellett főzni, mert 2 munkahelye volt, hamar felkellett nőnöm a házimunkához, főzéshez. Párom semmit nem tudott megfőzni, mert a szülei sosem főztek otthon (munkahelyen ettek napközben, hétvégén meg hidegkaja), ezért párom mindig munkába rendelt, vagy lement kifőzdébe, gyrosért stb.
Nincs elhízva, nem mekin élt, de sosem tudott főzni.
Mikor összeköltöztünk a rántottát odaégette kb :D tényleg semmi nem ment neki, 0 tapasztalata volt. DE! Miután kb. 1 év együttlakásig folyamatosan rendeltünk, kezdtük megérezni anyagilag, hogy ez sok. Kettőnkre egy kiadós ebéd azért bőven 4-5 ezer forint alatt nem jött ki (olyan helyről, ahonnan finom is). Mióta főzünk, 4-5 ezer forintból két napig is tudunk enni, néha három.
Ez eleinte úgy nézett ki, hogy ő pucolt / szeletelt mindent, én pedig főztem/sütöttem. Szép lassan ahogy mellettem volt a konyhában eltanult dolgokat és mikor oltás után belázasodtam tök egyedül összedobott nekem egy brassóit :) szóval meglehet tanulni, a leges legalsó szintről is, de idő kell hozzá és fokozatosság. Nem mondom, hogy szeret főzni, mert amúgy nem. De nem is várom, hogy szeresse. Én szeretem, ezért nagyon szívesen csinálom, cserébe ő leviszi mindig a szemetet, macskaalmot cserél, berak mosást stb. Kiveszi a részét, de nem fogok ráerőltetni semmit, ő sem várta el tőlem, hogy álljak be a konyhába és főzzek rá. :)
23L - 24F , 4 éve együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!