Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férfi nem akarna szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi nem akarna szexelni azért mert az előző barátnői megalázták szex közben, ti együtt maradnátok vele?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok. Lenne esélyem úgy egy velem egykorú lánynál, hogy nem akarok szexelni? Természetesen kielégíteném de nem szeretném, hogy ő kielégítsen vagy bele kelljen hatolnom. Azt sem szeretném, hogy hozzá mérjen ott lent.

Légyszi 18-tól 25 éves korig válaszoljatok és olyan aki már túl van legalább 1 év komoly kapcsolaton.

2021. febr. 22. 21:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Úristen,kölyök,ha ennyire traumatizált vagy keress egy pszichológust. :(
2021. febr. 22. 21:48
 2/28 anonim ***** válasza:
42%
Mi történt veled? Kicsi a méreted?
2021. febr. 22. 21:53
 3/28 A kérdező kommentje:

Ezt a kérdést is én írtam ki. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Kezelt több szakember is.

2021. febr. 22. 21:55
 4/28 A kérdező kommentje:
#2 Teljesen átlagos.
2021. febr. 22. 21:56
 5/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
97%
Olvastam a másik kérdésed is. Szóval igen, hibáztál abban, hogy nagyon odaadó vagy. Ez első hallásra fura, mert gondolnánk, hogy minden nő ezt akarja, de nem, sajnos vannak határok, amiket be kell tartani. Szex nélkül egy nő sem fog melletted maradni. Tudom nehéz, mert egy ilyen állapotból nehéz kimászni, de ha ezen keseregsz mindig, akkor hiába a sok szakember, hiába minden, a te életedért csak te vagy a felelős. Írom ezeket úgy, hogy a részleteket nem ismerem.
2021. febr. 22. 22:05
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.Elolvastam a másik kérdésed,hát...Ha ez igaz,neked tényleg orvosi segítség kell,nem párkapcsolat.Nem bántásból.
2021. febr. 22. 22:06
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem előtte lépj túl a múlton. Ne másokra told a lelki szemetesed.

Ha lezártad feldolgoztad, akkor lépj tovább.

Mondjuk az új szerelem úgyis felül fog írni mindent.

2021. febr. 22. 22:06
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Az 5ös jol leírta.

Nem kell mindent megadni, elnézni, megtenni mert kihasználnak.

Nőként mondom, a pasikkal detto ez a helyzet

2021. febr. 22. 23:33
 9/28 A kérdező kommentje:

#5 De akkor a férfiak miért maradjanak a párjuk mellett aki x éve nem szexel velük???

Most én marhára nem értem. Ha a lány várni akar a szexel akkor a fiú a világ végéig is vár rá. De ha a fiú nem akar szexelni akkor a csaj lelép és senki nem hibáztatja? Hol az igazság?

2021. febr. 23. 00:09
 10/28 anonim ***** válasza:
91%

Azért mert nem egyszerű elosztani a vagyont meg a gyerekeket. Ettől még szexelnek a szetetővel.

A fiú a világ...

Egy fiú lehet vár egy darabig.

Egy férfi nem sokáig.

Miért kéne hibáztatni bárkit?

A szex hozzátartozik a felnőtt élethez, és igen fontos része.

2021. febr. 23. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!