Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férfi nem akarna szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi nem akarna szexelni azért mert az előző barátnői megalázták szex közben, ti együtt maradnátok vele?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok. Lenne esélyem úgy egy velem egykorú lánynál, hogy nem akarok szexelni? Természetesen kielégíteném de nem szeretném, hogy ő kielégítsen vagy bele kelljen hatolnom. Azt sem szeretném, hogy hozzá mérjen ott lent.

Légyszi 18-tól 25 éves korig válaszoljatok és olyan aki már túl van legalább 1 év komoly kapcsolaton.

2021. febr. 22. 21:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%

Na elolvastam a másik kerdest.

Ne akadj ki, őszinte leszek.

Te egy papucs vagy. De nem rosszból mondom. Állj a sarkadra mert amíg nem teszed hülyének fognak nézni. Amig nem tiszteled magad, mások sem fignak.

Ez a csaj csak kihasznált. Sofőrnek jo voltál.

Majd ha találsz egy normális csajt, meglátod mennyire más lesz a szex is.

De egy nőnek sw mondj ilyet hogy...nem baj ha megcsalsz, nem akarok boldog se lenni... mert ezzel azt sugallod hogy lúzer vagy. És a nők ezt nem csípik.

A szex fontosságát meg meg kell értened, mint egy felnőttnek.

2021. febr. 23. 00:28
 12/28 A kérdező kommentje:

De ne illessétek már őt ilyen szavakkal. Én voltam a hibás mert elhagyott, én törtem össze a szívét mert nyár végén kiakadtam és azt mondtam, hogy nem tudom, hogy szeretem-e.

Tovább kellett volna tűrnöm és akkor velem marad.

Egyébként meg én nem értem. Feltétel nélkül szerelmesnek lenni nem azt jelenti, hogy nem vársz el semmit? De tényleg semmit. És nem várom el senkitől. Azt várom, hogy én feltétel nélkül szerethessem ő meg szeressen mert megteremtem a feltételeket. És tudjátok, amikor azt mondtam neki, hogy nyugodtan megcsalhat nekem még nem voltak nemi problémáim. Azért mondtam mert úgy éreztem, hogy annyira szeretem, hogy még akkor se haragudnék ha megcsalna.

És most sem haragszom. Úgy érzem mintha megöltem volna. Mintha én öltem volna meg őt.

Emberek évekig gondozzák a rákos párjukat, velem meg nem kezd ki egy lány se ha netán kihátrálok a szexből? Na ne már.

2021. febr. 23. 00:47
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha szarkazmust vagy iróniat hasznalsz akkor azt most mellőzd mert a problémád fényében eldönthetetlen hogy hol élcelődsz és hol valós a panaszod.

Szerintem amikor valóban ismered és szereted a másik lányt akkor jöjjetek össze, legyetek boldogok mert mindketten megnyomorítottátok a masikat lelkileg.

Ő teljesen kihasznált téged, papucsot csinált belőled te meg nem értetted meg ("miért kell xanax egy háziallat halálára"), és azzal hogy hazudsz neki is meg magadnak is a saját igényeidről.

Keress egy pszichológust, jól mondták a többiek hogy ez tanulópénz legyen.

2021. febr. 23. 01:07
 14/28 A kérdező kommentje:

De a harmadik pszichológust? Mi a fenének?

Ja nem azzal volt a baj amúgy, hogy xanaxot vett be mert meghalt a cica. Hanem, hogy féltem, hogy túl sokat vesz be, vagy ráiszik. Meg amúgy is nem neki írták fel, hanem az anyjának aki ivott rá.

Érted ha a pszichiáter felírja akkor egészségére. De most ha anyukájával bexanaxozik aztán egy ágyban alszanak az nem olyan vonzó nekem.

Ja és az előző komment nem tartalmazott iróniát vagy szarkazmust. És igazából ez sem tartalmaz.

2021. febr. 23. 01:13
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Összejött a legjobb barátoddal elég rövid időn belül.

Szarba se nézett. Nem hogy a szivét nem törted össze, de még csak arra sem méltatott hogy éreztesse hogy ember vagy.

Te azt várod hogy feltátel nélkül szerethess, nos pont ezt tetted és milyen vége lett?

Nyugodtan megcsalhat? Ezzel tudod mit mondtál? Hogy egy töketlen lúzer vagyok, használj ki nyugodtan mert ennyit érdemlek.

Egy kutya is igényli a szeretetet. Te annyit sem érdemelsz mint egy kutya?

A szexhez meg nagyon gyereknek tűnsz. Évekig ápolják igen, már aki, mert nem mindenki, de ők szeretik a párjukat, viszont ez sem jelenti azt,hogy nem tartanak valakit szexre.

De ugye téged nem kell szeretni, mert ne ezt nem igényled, nem várod el. Neked semmi nem kell.

Akkor most min problémázol?

És igen, pontosan, egy nő sem fog szex nélkül ellenni csak úgy. Nem óvodások vagytok.

Még akkor sem ha nyelv-kéz-vibrátor-dildó-akármi van. Mert egyik sem olyan mint amikor jól megdugnak. Ez az igazság.

Dehát ezt te is tapasztalod. Akkor megint mi a gond?

Összegezve...

Neked nem kell szex, nem kell hogy szeressenek, nem kell hogy tiszteljenek, te azt akarod hogy kihasználjonak, megalázzonak.

Mindek neked barátnő? Válaszz ki az újságból valakit akibe szeremles leszel, a pénzt amit ráköltenél adomyányozd el.

És megint mondom, amíg magadat nem tiszteled, más sem fog.

Bár neked ez sem gond. Úgy tűnik azért te szeretsz szenvedni.

Jó ez így neked, szenvedsz az áldozat szerepében, sajnáljonak mások amiért te mennyire tönkrementél.

Addig a kiscsaj a bulikban jókat kefélgetett meg volt ingyen taxija.

Nem érzed magad cseppet sem megalázva?

Legyél már egy kicsit férfi.

2021. febr. 23. 01:20
 16/28 A kérdező kommentje:

Azon problémázok hogy most nincs akit feltétel nélkül szeressek.

És tudod mit nem értek?.

Hogy nekem miért jó ha feltételhez kötöm a szeretetet? Ezzel nem teszem fizetőeszközzé?

2021. febr. 23. 01:44
 17/28 anonim ***** válasza:
83%

Meg kellene értened hogy ilyen "szeretet" nem kell senkinek.

Ez nem szeretet, te csak majmolás.

Egy Family Guy jelentet jutott eszmbe, amikor Cleveland felesége félrelépett. Erre ő úgy reagált, hogy dehát megérdemeltem.

Mindenki ledöbbent. Ekkor Lois azt mondja, néha oda kell baszni, éreztetni kell hogy ki az úr a háznál. És ez teljesen igaz.

Te mindenhogy viselkedsz, csak nem úgy mint egy férfi. Sokkal inkább mint egy szűz kislány, mint egy kivert kutya, mint egy full pancser...

Ezért nem is fogsz kelleni senkinek mint férfi. Vegyél egy kutyát. Na őt szeretheted feltétel nélkül.

2021. febr. 23. 01:50
 18/28 A kérdező kommentje:

Nekem a kivert kutya tetszik a legjobban mint hasonlat.

Mármint tényleg. Én csak arra vágyom hogy valaki szeressen. És ne bántson és mindent megteszek a szeretetért. Bárkinek a szeretetéért. Minden emberi kapcsolatomban.

2021. febr. 23. 02:09
 19/28 anonim ***** válasza:

Na mostmár végképp nem értelek.

Azt mondtad téged nem kell hogy szeressenek. Akkor most mégis?

KÍnodba te magad sem tudod hogy mit akarsz.

De elárulom neked, attól hogy valakinek fényesre nyalod a seGGét, senki nem fog szeretni.

Nem az általad biztosított kényelemmel akard ezt elnyerni.

Egyébként CSernus az ilyenre azt mondja, szeretet kÚrv@.

Olvass utána

2021. febr. 23. 02:23
 20/28 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az a baj, hogy nem adsz magadnak több lehetőséget, pedig még sok lenne, inkább keseregsz és egy esetből csinálsz ekkora ügyet. Kit érdekel az ilyen nő? A szeretet feltétel nélküli kell legyen, de ez kölcsönösségen alapul, nem kaptad vissza. Te szeretni akarsz valakit úgy, hogy elvárod ő is ezt tegye, pedig ha nem szeret ezt nem várhatod el, jön magától vagy nem jön. Velem is annyi mindent megtettek a nők, hogy ha keseregtem volna állandóan, akkor már rég zártosztályon lennék. Állj a sarkadra, nem kell mindent kiadni rögtön egy nőnek, majd ez jön, alakul.
2021. febr. 23. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!