Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban mennyire problémás ha férfi nem tud főzni semmit? Ilyen férfival nem jöttök össze?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 16:13
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
98%
Most mit eszik?
2021. jún. 14. 16:14
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
És helyette mit csinálnál, amit a párodnak majd nem kell? Elvárod, hogy főzzenek rád? Neked baj, ha a párod nem tud főzni?
2021. jún. 14. 16:15
 3/37 anonim ***** válasza:
67%
Én szeretek főzni, úgyhogy nekem mindegy, ha a férfi nem tud főzni.
2021. jún. 14. 16:17
 4/37 anonim ***** válasza:
97%
Nem kizáró ok. Inkább az a gáz, ha szükséghelyzetben egy melegszendót vagy egy tükörtojást nem képes összeütni magának
2021. jún. 14. 16:17
 5/37 anonim ***** válasza:
86%
Alapból az én férjem se tudott főzni, a melegszendvics és tükörtojás volt a legnagyobb tudománya. De én mondtam, hogy azért jó lenne ha alap dolgokat megtanulna, mert ha pl ő nem dolgozik, munka után ne én foglalkozzak már azzal, mit eszünk. Szerencse, hogy nyitottan állt a dologhoz, sokat főzünk együtt a mai napig, egy krumplipürét rántott hússal már ő is meg tud csinálni. De ha nem lett volna benne hajlandóság, akkor nem költöztem volna össze vele.
2021. jún. 14. 16:19
 6/37 anonim ***** válasza:
0%
A férfinek pénze legyen rendelni. A párkapcsolatban meg, főzzön a nő, az IS, a dolga.
 7/37 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki tud főzni. Vagy nem vagy képes ráguglizni egy receptre és lépésről-lépésre követni a leírást?
 8/37 anonim ***** válasza:
19%
Hát ha mindenki tud főzni, nem lenne különbség a Michelin csillagos étterem meg a sulimenza közt.
2021. jún. 14. 16:24
 9/37 anonim ***** válasza:
0%

Be kell ültetni a konyhába, és meg kell tanítani főzni.

Ha hepciáskodik, akkor 1-2 atyai pofon nem árt neki.

A férfiak többségét be kell törni. Ez mondjuk húzós, de kitartó munkával be lehet idomítani sok férfit.

Üdvözlettel,

Light.

2021. jún. 14. 16:24
 10/37 anonim ***** válasza:
96%
Nem kizáró ok ugyan,de nagyon meggondolnám. Ha nem mutat semmi hajlandóságot a tanulásra, akkor pedig nem erőltetném ezt a kapcsolat dolgot. Szeretek főzni, szívesen is ténykedek a konyhában, de jöhet olyan szükséghelyzet, amikor pl nem tudok ott állni a tűzhely mellett. Két éve volt egy súlyos balesetem, fél évig alig tudtam lábra állni, nemhogy a konyhában álldogálljak és főzzek. Ha a férjem nem tudott volna alap dolgokat főzni, megnézhettük volna magunkat. Nyilván megoldjuk rendelésből, de minden nap rendelt kaját enni elég nagy luxus lett volna pláne úgy, hogy az én fizetésem jelentős része kiesett a baleset miatt.
2021. jún. 14. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!