Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mennyire problémás ha férfi nem tud főzni semmit? Ilyen férfival nem jöttök össze?
Nem igazán értem, hogy miért hisztizik mindenki, hogy a pasi nem tud főzni. Számtalan étteremből lehet rendelni, ahogyan a boltba is csomó fagyasztott ételt árulnak. A 21. században élünk, és ritkán hallani olyat, hogy valaki éhen halt mert nem tudott főzni.
Engem egyébként nem zavarna, ha a párom nem tud főzni. Én nagyon szeretek, nekem ez egyfajta hobbi és jól esik hallani, mikor ízlik másoknak a főztöm.
Meg a nagy büdös lóf…szt a nő dolga a főzés! Pont ugyanannyira a férfi “dolga” is, mint ahogy a mosás, porszívózás, mosogatás és minden más házimunka is! Vagy talán egyedülállóként az ilyen pasi éhen hal?! Nem kell profi séf legyen, de azért egy egyszerűbb levest vagy egy tésztát, pörköltet tudjon megcsinálni. Tehát nekem nem gond, ha megismerkedéskor kiderül, hogy nem tud főzni, csak lássam rajta a hajlandóságot, próbálja meg, szívesen segítek neki, nem lehetetlen, csak gyakorolni kell.
Ha tényleg nagyon-nagyon nem megy, akkor meg főzök én, cserében egy másik házimunkát csak ő csinál, ez így fair.
Én férfi létemre szeretek, és tudok is főzni. Szeretek rendelni is, ha nincs kedvem, viszont...
Én el is várom, hogy a másik is főzzön, ha együttélésről van szó. Ugyebár előrecsomagolt élelmiszereket nem fogyasztok, és ritkán vásárolok hústermeket, mert a szüleim többek között őstermelők is, így gyakorlatilag csak a prémium minőségű, nem hormonkezelt húst fogyasztom, ennél alább nem adom, mert sokkal magasabb az élvezeti értéke, más az íze, állaga, és egészségre gyakorolt hatása is, így az állandó rendelés nem opció, az inkább alkalomszerűen, és csakis kitapasztaltan megbízható helyről. Ahol most élek is van hentesem, aki tudom, hogy jó minőségű alapanyagokkal dolgozik.
"Az vagy, amit megeszel."
És én nem eszem akármit.:)
Az a pasi, aki nem tud főzni valami mást eszik. Tehát nyilván nem megterhelő neki ha rendelni kell vagy mirelit kaját enni.
Én pedig szívesen főzök, nekem ez nem teher.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!