Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a szituációt mivel magyaráznátok? Bövebben lent.
óh, velem is hasonló történt mostanában. 1 randi, ami tök jól sikerült, szex nem volt, eltelt több hónap, semmi gond, hát nem jöttem be neki, lezártam. hónapokkal később jelentkezik, hogy mizu, újra tali, gondoltam haverkodunk, majd kiderült, szerinte ez randi. kicsi összekavarás, nagyon jó beszélgetések és csókolózások, szex még mindig nem, majd nehéz elválás. ezután nekem kell jelenktezni, megállapodás szerint, csacsogunk egy sort, majd azt mondja, akkor hív még a héten, hogy egyeztessük az időpontot. azóta semmi, több hete....
És hogy hogyan reagáltam le? Először baromi ideges lettem, és nagyon rosszul esett, mert ritkán van, hogy ennyire elbűvöl valaki. De most már lesz.rom, vagy már régóta van barátnője és csak kifele kacsintgatott, vagy közben jött össze valakivel, vagy csak megpróbált megd.gni, aztán 2. alkalom után úgy érezte, még egy talit nem ér meg a dolog. De egy biztos, hagyd a fenébe, nem vesz sajnos annyira komolyan, mint Te Őt.
általában akkor gerinctelen valaki, ha nem érdekli a másik olyan szinten sem, hogy mit gondol róla
szóval így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!