Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat női tagjaként, erre mi lenne a reakciód?
(A kérdés elméleti, egy filmeben volt, egy regényhez kell, a kutyám sugallta,...
Bármely hasonlóság valós eseményekkel, csupán a véletlen műve.)
A pasid megüt. XY megtudja. Majd másnap a pasid borzasztó állapotban megkeres, konkrétan szét van ütve a srác, járni alig bír, remeg, és közli, hogy bocsánat, de ennyi volt és elköltözik/költözz el!
XY az apád, exed, bátyád,...szóval egy férfi a környezetedből.
Mit tennél?
Számítana, hogy ki fenyítette?

Ez nem lovagias gesztus, bárhogy is szeretnéd azt hinni.
Sokszor hallom férfiakat mondják, úh ha rgy ujjal is hozzád ér akkor annak a pacáknak lőttek, széttépném ha ezt tenné valaki stb. Inkább primitiv. Sok sorozatot néznel. Ez kell a népnek biztos.

Hát aki ilyeneket pofázik bele a vakvilágba csak úgy, hogy mi lenne ha..., hogy verne össze valakit ha ez és ez történne, miközben nem történt semmi, az tényleg primitív. Ellenben ha tényleg történik valami és mondjuk az apám vagy a testvérem lerendezné, annak örülnék, akár tetszik ez itt valakinek akár nem.
Lehet túl sok sorozatot nézek, hálistennek, mert máshonnan nem ismerem ezt a szituációt hogy megüssön engem egy ilyen patkány, mert nem állok le ilyen alja pasikkal, nem az én szintem.
12.-nek.
"Lehet túl sok sorozatot nézek, hálistennek, mert máshonnan nem ismerem ezt a szituációt hogy megüssön engem egy ilyen patkány, mert nem állok le ilyen alja pasikkal, nem az én szintem."
És honnan ismered fel őket? Vagy gondolod, hogy egy 23 éves, sportos doki nem verhet el? Vagy egy 30-as IT-s? Esetleg egy pénzügyi vezető ezüstróka?

Az lenne a reakcióm,hogy elköltöznék.
Ne haragudj,de itt a törtenetben a komplett közeg törzsi szinten van!
Mi a címe amúgy?
"Borsod megyei hétköznapok"?

Én a megütés után szakítanék vele és lépnék (ha az én lakásom lenne, kidobnám, ha közös vagy az övé, elmennék)... szóval olyan nem is lehetne, hogy amiatt szakítunk, mert vki meggyepálta. Remélem, hogy a férfirokonaim, -ismerőseim nem ennyire ösztönlények, de ha vki mégis megveri, ő döntése volt, nem fogok miatta bocsánatot kérni, mert tudom, hogy nem én uszítottam.
Mondjuk az elég röhej, hogy a pasi simán ütheti a nőt, de ha őt ütik, már nyüszögve szakít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!