Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat női tagjaként, erre mi lenne a reakciód?
(A kérdés elméleti, egy filmeben volt, egy regényhez kell, a kutyám sugallta,...
Bármely hasonlóság valós eseményekkel, csupán a véletlen műve.)
A pasid megüt. XY megtudja. Majd másnap a pasid borzasztó állapotban megkeres, konkrétan szét van ütve a srác, járni alig bír, remeg, és közli, hogy bocsánat, de ennyi volt és elköltözik/költözz el!
XY az apád, exed, bátyád,...szóval egy férfi a környezetedből.
Mit tennél?
Számítana, hogy ki fenyítette?

Ha az apám/bátyám/bárki olyan tette volna akit szeretek (ex nem értem hogy jön ebbe a képbe), valószínűleg lecseszném, hogy jó hülye volt, mert ha esetleg feljelenti a gyökér pasi még neki áll majd feljebb.
Mondjuk nem lenne ilyenekre szükség, hogy valaki befenyítse, hogy lépjen ki az életemből, ha valaki megütne én azonnal ott hagynám.

Hozzám biztos hogy nem jönne másnap haza megverve, mert azóta hogy ő megütött nem lennénk együtt (azonnal elmegyek vagy azonnal kidobom, attól függ hol élünk).
Nem számítana ki verte meg érte, hálás lennék és az illető a hősöm lenne. Örülnék hogy az apám/testvérem/bárki összeverte.

Mivel alapból nem bírom az agresszív embereket, ezért nem nagyon lennék lelkes érte. Értem, hogy nagyon menő dolog egyes férfi körökben, de a nőket inkább elborzasztja a verekedés, még ha elvileg revansról megvédésről is szólna.
Úgy is meg lehet félemlíteni valakit, hogy egy ujjal sem ér hozzá az ember.

Primitív, c.gány dolognak tartom a verekedést, még "bosszú" esetén is, nem lennék hálás a "hősömnek", akárki is legyen. Akkor díjaznám az értem való kiállást, ha az apám/akárki jelenlétében esne nekem a párom és ő ott helyben lerendezné, de más esetben elhatárolódok ezektől a megoldásoktól.
Másrészt nem szorulok rá, hogy törékeny kis virágszálként tekintsen rám bárki, aki helyett meg kell oldani a problémáit, akár a tudta nélkül, a háta mögött intézkedve is. Ha megütne valaki, akkor nem töketlenkednék és várnám otthon, hogy mi lesz, hanem azonnal úton lennék az orvoshoz látleletet vetetni, hogy megtehessem a megfelelő jogi lépéseket.

#9 látlelet vetetni? Nem volt arról szó hogy agyonvert volna ami 8 napon túl gyógyul, megütésről írt ami valszeg nem az a kategória, sajnos, amivel a hatóságoknál bármire lehetne menni.
Nem a törékeny virágszálságról van szó, meg megvédésről, nem védtek meg semmitől mivel az én bántalmazásomnál nem voltak ott. De még mindig fenntartom, nagyon boldog lennék ha ezek után bármelyik FÉRFI családtagom vagy barátom összeverné a szemétládát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!