Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan néznétek meg a párotok telefonját?

8#Már ne is haragudj meg,de ez elég meredek ötlet.
Ha elkérnéd hogy belenézhess,akkor tudd,hogy egy világ fog összeomlani benne.
Ezt akarod?
Hogy kiábránduljon belöle?
Csak mert van egy teória?
A telefonjaink gyakran az asztalon vannak és bármelyikünk megnézheti.Mégsem tesszük.
Pont azert,mert a bizalom megingathatatlan.

21-es, köszönöm a figyelmeztetést, de a nyílt kártyáknak a híve vagyok, és a párom is. Én is bármikor belenézhetnék a párom levelezésébe, messengerébe, bármilyébe, ő is az enyémbe, de eszünkben sincs. Azzal beszél, akivel akar, én is azzal beszélek, akivel akarok. De hülye nem vagyok: ha gyanúsan kezd viselkedni, igenis szólni fogok, és nem sunyítok a háta mögött, és lesegetek bele a beszélgetésébe, de nem is nyelem be, mert nem vagyok naiv. A bizalom NEM megingathatatlan: ha okot ad rá, akkor meginog, és azt helyre kell állítani. És az nem úgy megy, hogy benyelek mindent. A páromtól sem várnám el.
Ha elkérné a telefonomat, bár rosszul esne, de nem megsértődnék, hanem elgondolkodnék azon, hogy mit csináltam rosszul. Nem omlana bennem össze egy világ. Nyilván más, ha nonstop ellenőrizgetni akarna, de mivel egyikünk sem csinál ilyet, elég nagy pofon lenne ahhoz, hogy rájöjjek, valamit másként kell csinálnom.
Sőt, tudod mit, mi ilyen dolgokról szoktunk is beszélgetni a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!