Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod kódolta előled a telefonját, az elfogadható?
Figyelt kérdés
Barátnőm, akivel már több éve együtt élünk, egy jó hónapja lekódolta előlem telóját.Korábban évekig nem volt ilyen, mégsem nézegettem. Az ok amiért belenéztem, egy gyanú volt arra , hogy sokat hazudik. És bebizonyosodott a látott üzeneteiből. Volt ebben az előttem lévő multjából öt évvel korábbi üzenet, amiben nagyon alpári és saját magát alázó módon kínálkozott egy srácnak egy óra hosszáért, és volt ma jelenünkben zajló, más fiűnak rendszeresen írogatott gusztustalan hazugsághalmaz rólunk, amiben olyan dolgokkal vádol engem, amik n történtek meg. Ezeket elmondtam neki, az előbbire azt mondta semmi n történt, csak szórakozott a sráccal, az utóbbira hogy sajnálja, nem tudja miért hazudozott neki rólunk. Ezzel lezártnak tekinti. A telefonját is lekódolta.Én azóta betegesen féltékeny lettem. Kértem oldja fel mert így azt kell gondolnom továbbra is rejteget valamit. Nem teszi meg. Ez igy normális dolog?2021. febr. 28. 20:13
2/15 anonim válasza:
És ezek után vele maradsz? Balek!
4/15 anonim válasza:
Hat a barod mar flerelepett vagy most tervez felrelepni
5/15 anonim válasza:
Én ismerek olyat, akinek nincs lekódolva a telefonja, de ettől függetlenül rendszeresen csalja a párját, és az üzeneteket folyamatosan kitörli, szóval nem ezen múlik...
6/15 anonim válasza:
Őszinte leszek, ha ezek után vele maradsz, magadra vess. Nem megbízható, joggal nem is bízol benne, innentől már csak mégezed magad.
32N
7/15 anonim válasza:
Kiraknám.
1.: Kiraknám, mert titkolózik.
2.: Kiraknám, mert buta, elvégre ki az a barom, aki a saját telefonján ismerkedik, miközben párja van?
8/15 anonim válasza:
Ebben az esetben a történtek nem elfogadhatóak, nem a telefon lekódolása.
9/15 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nekem senki se nézegessen bele a telefonomba, én se nézek bele a pároméba, ennyi magánéletünk azért maradjon, bár nekem titkolni valóm sincs.
10/15 anonim válasza:
Hát az én exem távollétemben belépett a facebookomba és kitörölte évekre visszamenőleg a beszélgetéseinket majd később ő is messengeren szakított velem. Mindezt úgy hogy már majdnem 3 évig együtt voltunk. Úgyhogy én a jövőben nem szívesen osztanám meg senkivel sem a mobilom jelszavát.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!