Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod kódolta előled a telefonját, az elfogadható?
Figyelt kérdés
Barátnőm, akivel már több éve együtt élünk, egy jó hónapja lekódolta előlem telóját.Korábban évekig nem volt ilyen, mégsem nézegettem. Az ok amiért belenéztem, egy gyanú volt arra , hogy sokat hazudik. És bebizonyosodott a látott üzeneteiből. Volt ebben az előttem lévő multjából öt évvel korábbi üzenet, amiben nagyon alpári és saját magát alázó módon kínálkozott egy srácnak egy óra hosszáért, és volt ma jelenünkben zajló, más fiűnak rendszeresen írogatott gusztustalan hazugsághalmaz rólunk, amiben olyan dolgokkal vádol engem, amik n történtek meg. Ezeket elmondtam neki, az előbbire azt mondta semmi n történt, csak szórakozott a sráccal, az utóbbira hogy sajnálja, nem tudja miért hazudozott neki rólunk. Ezzel lezártnak tekinti. A telefonját is lekódolta.Én azóta betegesen féltékeny lettem. Kértem oldja fel mert így azt kell gondolnom továbbra is rejteget valamit. Nem teszi meg. Ez igy normális dolog?2021. febr. 28. 20:13
11/15 anonim válasza:
Szerintem van még valami rejtegetnivalója..
12/15 anonim válasza:
Szomoru, hogy csak igy tud védekezni a kutakodásaid ellen. Vagy fogadd el, vagy zárd le ezt a kapcsolatot de ne nyomozgass utána. Mindkettötök számára megalázo!!!!!!!
13/15 anonim válasza:
nem elfogadható. Azért kódolja, mert titkol valamit. és ezt te is tudod.
A milyenken is van kód, de mindkettőnknek ugyan az, és nem egymás miatt raktunk rá, hanem ha véletlen elhagyjuk vagy a gyerek megkaparintja, ne lehessen feloldani.
14/15 A kérdező kommentje:
Igazából ő most azt mondja, beteg vagyok és hagyjam abba az ok nélküli féltékenykedést. Most tényleg ezt csinálom, de előtte soha, ékes bizonyítéka ennek, h soha nem néztem meg a telóját korábban évekig. Ez valóban magánszféra. Szerintetek okkal viselkedem így vagy tényleg hibbant vagyok?És ha már ide jutottunk, melyikünknek hogy kellene ehhez állni, ami normális?
2021. márc. 1. 10:20
15/15 anonim válasza:
Nem vagy hibbant, hanem nem bízol benne és ezért ezt váltja ki belőled. Én is voltam ott ahol te. Nem tudsz bízni, nincs értelme ennek az egésznek. Csak a saját egészséged teszed kockára az idegeskedés miatt és rabolod az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!