Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom hazaér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom hazaér munkából és csak játszik a telefonján-laptopját bújja éa fetreng? Szóltam, de úgy látszik hatástalan..?

Figyelt kérdés

Nem érdeklem már? Regebben allandoan mondta hogy menjunk induljunk meg, ha csak autózni is egyet vagy kirandulni, vagy akarmilyen kozos program..

mostanában 20 percekre bezárkózik a wcre a telefonjával.. reggel is, este is.. ölében a laptop, kezében a telefon, én meg nézek ki a fejemből. Ha próbáltam megbeszélni akkor beduzzog...

Ez már a vég?...

2021. máj. 14. 16:15
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
67%

Vagy csak fáradt, munka után közvetlenül mi se szeretünk menni sehova, olyankor "csendespihenő" van, akkor nyomkodjuk a telefont-laptopot. Aztán vacsora után csinálunk valamit közösen, meg hétvégén.

Hétvégén, szabadságon, mindig így viselkedik veled?

2021. máj. 14. 16:22
 2/40 anonim ***** válasza:
34%
Kell neked a fiú helyett egy FÉRFI.
 3/40 anonim ***** válasza:
97%
Ez már a vég. Az enyém ilyet akkor csinált, mikor csajozott. Bezárkózott a telefonjával a wc-be, elfordította a monitort, hogy ne lássak rá, a telefonját lezárta, ha arra mentem, nem szólt egy szót sem, és én voltam a hülye, hogy beképzelek dolgokat. Aztán kiderült, hogy farok szelfiket csinálgatott a wc-n. Lehet te is hamarosan kapsz vissza egy párat. Sajnálom.
 4/40 A kérdező kommentje:

1. Igen, mindig igy viselkedik. Mar soha sincs kedve semmihez. Mindenert hisztizik, ha feladat van az is egy nyug. Este megjobban nyomja ezeket a dolgokat.

3-as.. bennem is megfordult ez, aztan amikor megkerdeztem mire jo ez a zarkozas, azt mondja mindig tipikus szavajarasa hohy “kepzelegsz a beteg szrjaiddal bzdmeg..”

Tiszteletlen, lekezelo , lealazo velem

2021. máj. 14. 16:25
 5/40 anonim ***** válasza:
43%

Könnyen lehet, hogy függő. Az ilyennek segítség kell, de nem akarja majd elfogadni.

Nehéz idők jöhetnek.

Én függő vagyok és tudom milyen.

Velem egy kicsit könnyebb, mert én már tisztában vagyok a saját függőségemmel, elfogadtam, és kordában akarom tartani.

De ha valaki még nem tudja magáról, hogy függővé vált, az nagyon nehéz.

2021. máj. 14. 16:26
 6/40 anonim ***** válasza:
94%
Persze,hogy az. Különben hogy hinnéd el, hogy ő a kis ártatlan? Kuka...
2021. máj. 14. 16:26
 7/40 anonim ***** válasza:
85%
Kapd ki a kezéből a telefont hirtelen. Bele sem kell olvasnod, a reakciója mindent el fog árulni.
2021. máj. 14. 16:28
 8/40 A kérdező kommentje:
Az a baj ha bezárkózik nem tudom kikapni a kezéből.. amikor a szobàban van akkor meg csak jàtszik- se hall se lát..
2021. máj. 14. 16:31
 9/40 anonim ***** válasza:
Mivel játszik?
2021. máj. 14. 16:32
 10/40 anonim ***** válasza:

A eset függő, és él a kis világában.

B eset valakivel túl jól érzi magát.

C eset haverok, akikkel olyan, mint a tini lányok, és folyton csipognak(nagyon nagyon pici százalék esélye van)

2021. máj. 14. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!