Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom hazaér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom hazaér munkából és csak játszik a telefonján-laptopját bújja éa fetreng? Szóltam, de úgy látszik hatástalan..?

Figyelt kérdés

Nem érdeklem már? Regebben allandoan mondta hogy menjunk induljunk meg, ha csak autózni is egyet vagy kirandulni, vagy akarmilyen kozos program..

mostanában 20 percekre bezárkózik a wcre a telefonjával.. reggel is, este is.. ölében a laptop, kezében a telefon, én meg nézek ki a fejemből. Ha próbáltam megbeszélni akkor beduzzog...

Ez már a vég?...

2021. máj. 14. 16:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%

"Aztán vacsora után"

A vacsora a fán terem?

2021. máj. 14. 16:35
 12/40 anonim ***** válasza:
68%

Ez nekem szólt? (Én írtam az első választ.)

Hogy érted? Miért teremne a fán? :D

#Kérdező

Uhh, akkor viszont valószínűleg nem oké valami...

2021. máj. 14. 16:36
 13/40 A kérdező kommentje:

Itt tobb sebbol verzik a sztori..

Namindegy, sajnos reg rossz az , ha jelzem : nekem ez sok , es nem tetszik, es szarik ra, nem valtoztat rajta..

Bezzeg ha en zarkoznek be kitorne a 3.vh..

2021. máj. 14. 16:40
 14/40 A kérdező kommentje:
Csak nem ertem, ha mar nem szeret/ nem erdeklem / kifele nezeget, akkor minek van velem?!... ezt de jó lenne tudni..
2021. máj. 14. 16:41
 15/40 anonim ***** válasza:
Beszélj vele.
2021. máj. 14. 16:42
 16/40 anonim ***** válasza:
93%

Egyik nap (ha meg tudod oldani) ne menj haza. Lepj le 2-3 napra. Vard meg h mikor tunik fel neki h nem vagy ott. Ha 2nap utan sem akkor ennek vege!

Menj haza es szakits vele.

2021. máj. 14. 16:43
 17/40 anonim ***** válasza:
89%
Azért, mert a biztosra megy, addig jó leszel te is. Szex van köztetek?
2021. máj. 14. 16:54
 18/40 A kérdező kommentje:
Ritábban mostanában.. nem értem miert nem bír egyedul lenni es utana felszedni valakit ha én már nem kellek
2021. máj. 14. 17:01
 19/40 anonim ***** válasza:
24%

De MIVEL játszik?!

Mi a játék, amit tol? Hát nem hiszem el.

2021. máj. 14. 17:04
 20/40 anonim ***** válasza:
94%
Rám is rámförmedt, hogy képzelgek! Majd kikaptam a kezéből a telót és egy muffal irkált... Azonnal eljöttem tőle..
2021. máj. 14. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!