Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi, hogy megnézzem a telefonját?
A barátom állandóan, nem is.. folyton gyanúsan viselkedik.
3 hétig nem volt telefonja, az enyémet használta.
Videókat nézett, TikTok stb
De a Fb nem használta, az én üzeneteimet rendszeresen nézegette!
A mi napokban vettem( megleptem) egy telefonnal.
Azóta lekódolta, ha közeledek hozzá abba hagyja a mess beszélgetést és kikapcsolja a telefonját.
De mindig csak akkor veszi elő, ha nem vagyok ott.
Még ezelőtt 3 hónapja épp mellette ültem és egy csaj rá írt( elméletileg megállapodtunk abban, hogy nem még beszél vele, mert egy rib**c aki beleköt a kapcsolatunkba, és le is akart feküdni a barátommal).
Akkor még ő háborodott fel, és engem szidott le, semmi ok nélkül.
Én bármikor odaadnám a telefonom, hogy vessen rá egy pillantást, de ő azt mondja, hogy van saját telefonom.
Én annak a híve vagyok hogy csak az rejteget, akinek van rejtegeti valója.
De annyira nem egyenlő az egész! Értem magánszféra meg minden, de amikor ő olvasgatta az én beszélgetéseimet akkor is amikor meg volt a másik telója..?!
Nem értem ezt az egészet! Eskü!
Nem! Idősek!
Csak velem még nem történt ilyen!
A kérdezőnek se azzal van a baja, hogy nem csünghet a másik telefonján, hanem hogy kettős a mérce! A pasija teljes lelki nyugalommal olvasgatja az ő privát levelezését, a saját telefonjába meg semmi betekintést nem enged. Továbbá láthatóan takargat valamit, ha már a másik jelenléte is megzavarja a cselekményében. Az is tipikus azoknál, akiknek vaj van a fülük mögött, hogy a másikat hibáztatják. Mi simán tudjuk nyitni egymás telefonját és erre időnként szükség is van, mert mondjuk a sajátunk lemerült. Ebből nincs para, a kérdezőnél viszont van és ez nagyon természetellenes. Az meg már csak egy morális dilemma, hogy ha már elfogadok valakitől egy telefont, azzal csak nem viselkedek már aztán így...
Szóval jogos az aggodalom, a pasi kissé gátlástalanul visszaél a bizalmaddal.
A telefon privát szféra.
"Én bármikor odaadnám a telefonom, hogy vessen rá egy pillantást, de ő azt mondja, hogy van saját telefonom."
Te se add oda másnak, mert mind mondtam, az a te privát tered. A barátaid üzenetei is oda érkeznek, és lehet, hogy ők sem szeretnék, ha a problémáikat a párod is elolvasná.
Ettől függetlenül van rá esély, hogy megcsal, de a telefonnézegetés akkor sem helyes, és neked sem kellene odaadnod a tiédet.
Nos, a megoldás a problémádra a tükörmódszer lesz!
Kezdj el te is ugyanúgy viselkedni, ahogy ő. Ha feltűnt neki és kérdezget, akkor kommunikálj úgy vele erről, ahogy ő. Szakasztott ugyanazokkal a szavakkal.
Egyszer elege lesz, és ha pl. megvádol, hogy "csalod", akkor még ne ugorj! Kérdezd ki, hogy miből gondolja? Ő maga fogja elmondani azt, ami csinál a hátad mögött csak rádvetítve. Ha megvádol hogy csalod, akkor tul képp le is leplezte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!