Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi, hogy megnézzem a telefonját?
A barátom állandóan, nem is.. folyton gyanúsan viselkedik.
3 hétig nem volt telefonja, az enyémet használta.
Videókat nézett, TikTok stb
De a Fb nem használta, az én üzeneteimet rendszeresen nézegette!
A mi napokban vettem( megleptem) egy telefonnal.
Azóta lekódolta, ha közeledek hozzá abba hagyja a mess beszélgetést és kikapcsolja a telefonját.
De mindig csak akkor veszi elő, ha nem vagyok ott.
Még ezelőtt 3 hónapja épp mellette ültem és egy csaj rá írt( elméletileg megállapodtunk abban, hogy nem még beszél vele, mert egy rib**c aki beleköt a kapcsolatunkba, és le is akart feküdni a barátommal).
Akkor még ő háborodott fel, és engem szidott le, semmi ok nélkül.
Én bármikor odaadnám a telefonom, hogy vessen rá egy pillantást, de ő azt mondja, hogy van saját telefonom.
Én annak a híve vagyok hogy csak az rejteget, akinek van rejtegeti valója.
De annyira nem egyenlő az egész! Értem magánszféra meg minden, de amikor ő olvasgatta az én beszélgetéseimet akkor is amikor meg volt a másik telója..?!
Nem értem ezt az egészet! Eskü!
Semmi értelme, hogy leüljek vele beszélgetni erről.
Általában ezeket mondja:
Van saját telód.
Mit akarsz te látni, úgy sem fogsz semmit sem látni! (Itt azt válaszolom, hogy akkor add ide :D - nem adja)
Eddig kód nélkül használta a telefonját, ma én is cseréltem és kérdőre vonta, hogy miért?!
12!
Mondd ezt neki:
"Drágám, úgy érzem titkolsz előlem valamit, mert nagyon feltűnően rejtegeted a telefonodat. Napról napra csökken a bizalmam irántad, kérlek mondd el őszintén, rejtegetsz valamit vagy sem? Vagy befejezed ezt a viselkedést és őszinte leszel, vagy pedig nem fog működni ez a kapcsolat."
Beszéd nélkül ezt nem lehet megoldani.
Szerintem állj fel ebből a kapcsolatból. A pasas nyilvánvalóan rejteget valamit, eközben LENÉZ és konkrétan hülyének is néz téged. Neki mindent lehet, de neked nem lehet ugyanazt. Az olyan "kapcsolat" ahol az egyik fél "nem engedi" a párjának ugyanazokat a jogokat, amik őt "megilletik", könnyen válik bántalmazó kapcsolattá.
Nyilván nem véletlenül találod magad ebben a helyzetben, valószínűleg nincs a helyén az önértékelésed, önbizalmad, hogy ezt meg lehet csinálni veled, de ez még nagyobb intő jel arra, hogy könnyen találhatod magad bántalmazó kapcsolatban.
Mert az Ő telefonja!
Ő sem nézegeti a tiédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!