Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan néznétek meg a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan néznétek meg a párotok telefonját?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit beszélgetnek a kolléganőjével. Nem szokta megmutatni, néha úgy fordul, hogy véletlenül se lássam. Az a baj felkel már arra is, ha kimegyek inni vagy mosdóba. Nem szeretném kérdőre vonni, mert egyből veszekedés lenne belőle. Csak meg szeretnék nyugodni, hogy semmi gond nincs. Valami tipp, hogy ti hogy csinálnátok?
2021. jún. 5. 10:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
32%
Egyszerűen kérd el tőle valami ürüggyel 🤷‍♂️
2021. jún. 5. 10:08
 2/22 anonim ***** válasza:
96%

Ha már takargatja, akkor gyanítom nem fogsz megnyugodni akkor sem, ha beleolvasol.

ÁLLANDÓAN a pároddal van a telefonja? Nincs olyan, hogy elmegy wcre, fürödni, leül a géphez, tvzik, bármi?

2021. jún. 5. 10:09
 3/22 anonim ***** válasza:
56%

Én régebben úgy csináltam mintha lemerült volna a telóm (kikapcsoltam), és kértem hogy adja már ide egy pillanatra az övét mert rá akarok keresni valamire.

Es itt kitalalsz valamit

Googleban pl egy kiránduló helyre, vagy egy új kozmetikai eszközre vagy bármire mert most jutott eszedbe

2021. jún. 5. 10:10
 4/22 anonim válasza:
94%
android vagy ios rendszerű telefont használ? van néhány lehetőséged. androidban tudok segíteni, ha gondolod.
2021. jún. 5. 10:11
 5/22 anonim ***** válasza:
77%
3: akik ennyire nem bíznak egymásban, minek vannak együtt? miért jó ez nektek?
2021. jún. 5. 10:12
 6/22 anonim válasza:
28%
5: Lehet, hogy azért szeretné ellenőrizni, mert mondjuk szereti ? Azt akit ellenőrizni akar..... annak kellene ezt a kérdést feltenni.
2021. jún. 5. 10:16
 7/22 anonim ***** válasza:
59%

Sehogy. Nem süllyednék le arra a szintre. Mi ha , véletlenül meg is nézünk a másik telefonján valamit,szigorúan sz engedélyével tesszük. Eddig még eszembe sem jutott ,hogy belenézzek a párom telefonjába.

Neki sem az enyémbe. Ha olyan kontrollmániás lenne, a fogival együtt lenyomnám a telefonom a torkán. Rühellem az olyanokat.

2021. jún. 5. 10:17
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
Én úgy csinálnék, hogy kerek-perec megmondanám, hogy nagyon gyanúsan viselkedik, ami nekem baromira nem tetszik, főleg, ha korábban nem vitte mindenhova a telefonját, és nem védte ennyire, és megkérném, hogy ha nincs titkolnivalója, akkor segítsen eloszlatni a gyanút, és mutassa meg. Ha veszekedni akar, akkor meg állok elébe: nem fogok szemlesütve tűrni a saját kapcsolatomban, és simliskedni sem fogok, hogy belelesek a másik telefonjába.
2021. jún. 5. 10:21
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem a páromban nem bízok, hanem a nőben. Elvileg már meg lett kérve, hogy fogja vissza magát de az a baj maga a párom se látja be, hogy nem normális viselkedés ahogyan a nőci viselkedik vele. Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg betartja-e a nő a kérést, vagy már csak azért sem.. Meg azért az is érdekelne, hogy mi olyan fontos, hogy írkálnia kell a nőnek
2021. jún. 5. 10:22
 10/22 A kérdező kommentje:
Mindig vitte mindenhova a telefonját amióta ismerem
2021. jún. 5. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!