Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyáltalán szerelem?mit csináljak? Mit tennél a helyedben?csak engem borít ki ennyire a fogamzásgátló?
#80 " Azok a kommentek meg, ahol azt írják hogy nem számít egy nő végzettsége, stb... hát jó. Biztos van aki szexpartnert keres, azért remélem tobbunknek más is számít." azt én írtam, és bocsi de erről amit írsz egy középiskolás poén jut eszembe... osztályfőnöki órán a szexuális élet megkezdéséről volt szó... (természetesen 12.-ben, amikor a többségünknek már szerencsére múltidő volt:)) ... erre a stréber lányzó beköpte, hogy "ő majd csak érettségi bizonyítvánnyal" (így!!!) ... erre persze többen javasoltuk közbekiabálva, hogy persze, végül is jó keményre lehet sodorni azt...:)))
Egyébként fel nem foghatom, hogy a párkapcsolati-szexuális életnek mi a búbánat köze van az iskolai végzettséghez...
Egyébként meg az általam preferált sorrend a fordítottja az általad leírtnak... valahogy nem a "felelősségteljes férjnek és apának való" bétahím (spermabank és ATM) szerep inspirál, amihez valóban az általad leírt út vezet, lévén az tudatos mérlegelés eredménye. Ennél sokkal hálásabb a "rosszfiú" - alfahím szerep, ami viszont a nemi ösztönöket indítja be... aztán ha ez rendben van, ráérünk szépen kiismerni egymást... szóval azt gondolom, hogy ha az első max 3 randin nincs szex, akkor már tök felesleges, hogy legyen... biztos, hogy nem egymást keressük. Szóval "Biztos van aki szexpartnert keres, azért remélem tobbunknek más is számít." - ez valójában nem vagy/vagy, egy szexnek indult kapcsolatból utána bármi is lehet...
"Akkor dugj mindenkivel a 3. Randin gumi nélkül" - ha lehet, inkább az elsőn...a harmadik az a maximum - már nyilván, ha nincs valami extra egészségügyi körülmény
"De ha valaki mást akar illene tiszteletben tartanod."???? - miért, gondolod, hogy megerőszakolnám? Ez miféle megjegyzés mégis???
"hisz nem qz az ész egyetlen fokmeroje hogy ki milyen iskolát végzett el." - pontosítalak... SEMMILYEN SZINTEN SEM FOKMÉRŐJE...
"És nem kellene ezt szajkozni." - nézőpont kérdése... szerintem meg a fogamzásgátló ellenes propagandát nem kellene szajkózni... egy rakat nőnek kiválóan beválik, mindenféle érdemi negatív hatás nélkül... nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb fogamzásgátló módszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!