Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez egyáltalán szerelem?mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Ez egyáltalán szerelem?mit csináljak? Mit tennél a helyedben?csak engem borít ki ennyire a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
19 vagyok a barátom 24 mindjárt 1 éve leszünk együtt, és arra kényszerít hogy szedjek fogamzásgátlót, pedig már milliószor mondtam neki hogy félek a gyógyszertől annyi rosszat hallani róla, és a gyógyszereket sem szeretem. Ha nem szedek akkor nem közeledik többet hozzám szexuálisan és szakít. Merthogy nem bírja elviselni az óvszert. Ha szakítana tuti találna hamar valakit hiszem miutan szakitott az exevel már meg is talált engem egy hónap se telt el. Én viszont nem hiszem hogy találnék mást, ő az első barátom.
2021. jún. 3. 07:49
 51/108 anonim ***** válasza:
31%
*és gyakran a későbbiekben megcáfoltak.
2021. jún. 3. 17:32
 52/108 anonim ***** válasza:
25%

Tabit azok a nők szoktak szedni, akik már több éve ugyan azzal a sráccal szeretkeznek (pl. házastársak). 1 év nagyon kevés idő, ráadásul ő az első barátod. 2 év együttlét után már felmerülhetne a gyógyszer. Ne maradj vele együtt, mert olyan dolgokra kényszerít, amikhez neked nincs kedved. Nyugodtan szólj a szüleidnek, barátnőidnek is, ha ne adj Isten erőszakoskodni akarna. Menekülj, mert ez nem egészséges kapcsolat!

Ha egyszer találtál valakit, máskor is fogsz.;)

2021. jún. 3. 18:08
 53/108 anonim ***** válasza:
42%

Így van, ahogy #52 mondja.

Nem az a baj, hogy tablettát szeretne, hanem hogy kényszeríteni, zsarolni próbál. Ha ebbe most belemész, legközelebb majd arra kényszerít, hogy a pincébe zárva töltsd mindennapjaidat. Kb.

2021. jún. 3. 18:13
 54/108 anonim ***** válasza:
65%
Nehogy elkezd szedni a bogyót, dobd ki a kis nyomingert.
2021. jún. 3. 18:30
 55/108 anonim ***** válasza:
50%
#54, ha elolvasod a kérdést, és kicsit félreteszed a löttyös femi-öntudatot, itt a realítás az, hogy a srác fogja dobni a Kérdezőt... de lehet, hogy átengedi a Kérdezőnek az ucsó szót:))) - a lényeg az, hogy simán találni fog olyan nőt, akivel hasonlóak az elképzeléseik a szexben... valójában miért érné be kevesebbel? Egy olyan 1 éves kapcsolat, ahol a szex eleve nem volt valami jó, nem kifejezetten a felejthetetlen érték kategóriája...
2021. jún. 3. 18:39
 56/108 anonim ***** válasza:
56%

Akárki akármit mond, gumival meg gumi nélkül messze nem ugyanaz az érzés. Főleg a férfinak nem. És lehet, hogy tényleg nem megy úgy neki. Ilyen van. Ez egy fontos kérdés, amiben megállapodásra kell jutni. Ha nem sikerül, egy akkor számolnod kell vele, hogy tényleg ott fog hagyni. Nem az ide kommentelőket, azoknak tök mindegy, hanem téged. Ezt neked kell mérlegelned.

Amúgy a tabletta legbiztonságosabb módszer fogamzásgátlásra, ez is egy tény. Talán beszélj a nőgyógyászoddal, hogy ő hogy látja nálad van-e bármi ok félni tőle.

2021. jún. 3. 18:42
 57/108 anonim ***** válasza:
67%

#45 "Azért írtam, hogy zsarolás, mert negatív következményt (szakítást) helyez kilátásba, ha nem teszi meg... Nincs szexmentes kapcsolat, ez igaz. Akkor szakítson."

Hát gebedjek meg, ha értem ezt a gondolatenetet. Szóval szerinted az lenne a jó, ha a srác szó nélkül szakítana, és az az aljas, hogy a Kérdezőnél hagyja a döntés jogát, hogy mi fontosabb számára, a kapcsolatuk, vagy a fogazásgátlókhoz fűződő előítéletei... (mert ugye valójában sose próbálta)

Hát nem tudom, én azt szeretem, ha magam dönthetek a saját életemről, és azt rühellem, ha más akarná helyettem eldönteni, hogy "nekem mi a jó"...

2021. jún. 3. 18:56
 58/108 anonim ***** válasza:
24%

Egyébként szerintem a legalapvetőbb gond a Kérdező #6-os szösszenetében érhető tetten: "Szerinte azzal minden meg van oldva ha szedem, mintha az ágyi dolgok lennének a legfontosabbak" Miért Kérdező, 20 éves korban mi a túrónak kellene fontosabbnak lennie egy párkapcsolatban a jól működő szexnél??? Persze, ha te eddig csak gumival próbáltad, nem csodálom, hogy nem tartod elsődlegesnek...

Pedig hidd el Kérdező, a nem kielégítő szexre előbb rámehet egy kapcsolat, mint szinte bármi másra... (tán a komoly hazugságokat leszámítva). Még közös gyerek születése után is az szokott lenni a nagy buktató, hogy megmarad-e a normális szex is...

2021. jún. 3. 19:19
 59/108 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, mondjuk a kölcsönös szeretetnek, tiszteletnek, megértésnek, a kapcsolat lelki részének?

2021. jún. 3. 19:24
 60/108 anonim ***** válasza:
64%

A férfiak olyan könnyen jönnek azzal, hogy a fogamzásgátló milyen szuper, persze ha nekik kéne szedni, nem vennék be. :)

Anyósomat pár hónapja műtötték, daganata lett a fogamzásgátlótól, pedig már abbahagyta évekkel ezelőtt.

Én nem bánnám, ha szakítana velem a pasi emiatt. Legalább nem vesztegetném tovább az időm egy idiótára.

2021. jún. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!