Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyáltalán szerelem?mit csináljak? Mit tennél a helyedben?csak engem borít ki ennyire a fogamzásgátló?
Jézusom, mondjátok, hogy nem sok ilyen mászkál az utcákon, mint az 58-as o.O
Szexkapcsolatban a szex a fontos, párkapcsolatban a szex is fontos, de bőven nem arra épitkezünk.
"A férfiak olyan könnyen jönnek azzal, hogy a fogamzásgátló milyen szuper, persze ha nekik kéne szedni, nem vennék be. :)" - ezt hívják előítéletnek, lévén még soha sem volt forgalomban hatékony fogamzásgátló férfiaknak...
"Én nem bánnám, ha szakítana velem a pasi emiatt. Legalább nem vesztegetném tovább az időm egy idiótára." - én hajszál pontosan ugyanígy lennék egy gumimániás nővel... miért érném be egy idiótával?
"Ha szakítana tuti találna hamar valakit hiszem miutan szakitott az exevel már meg is talált engem egy hónap se telt el. Én viszont nem hiszem hogy találnék mást, ő az első barátom."
Dehogynem találnál. Nők milliói élnek boldog kapcsolatban olyan férfival, aki nem az első barátjuk. Az meg, hogy ő "bármikor találna mást", csak azt mutatja, hogy alacsonyan van nála a léc (mindegy, csak lyuk legyen). Akinél magasabban a léc, az talál nehezebben.
Ezek egy kapcsolat alap pillérjei, nem a levegőben lógnak, hanem ideális esetben ezek tartják meg az egészet, erre lehet ráépíteni a többi elemet. Persze, nélkülük is lehet kapcsolatot létesíteni, ahogy mester gerenda nélkül tetőt építeni is, csak nincs sok értelme.
Ez csupán a te szegénységi bizonyítványod...
Van hagyományos meg hormon mentes spirál is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!