Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyáltalán szerelem?mit csináljak? Mit tennél a helyedben?csak engem borít ki ennyire a fogamzásgátló?
"max 35 eves korig ajanlott, efelett igenis növeli a trombózis kockázatot, hiaba tiltakozol. " - neked legye a hited szerint... a valóság nagyjából:
tehát valójában a kombinált tablettát 40 év felett nem ajánlják olyan nőknek, akik dohányoznak, vagy elhízottak. A csak progeszteront tartalmazók meg nyugodtan szedhetők még ilyen setben is a menopauzáig.
"Az óvszer azért óvszer, mert megov a némi betegségtől is, terhességtol is." - meg mellesleg a jó szextől is... bár ez inkább mellékhatásnak tekinthető, ugye... " 100 nobol aki bárkivel dug gumi nélkül, biztos hogy lesz fertőzött." - az a nem mindegy, hogy MIVEL fertőzött...
"Ha egy prostinak jár annyi, hogy gumit hozzanak mielőtt beleteszik, egy mással foglalkozó nőnek nem?" - ezt pont tegnap írtam le egy másik kérdéshez... tessék: "ha az ember kénytelen valamiért elfogadni az óvszert, akkor már akár hivatásos lányhoz is mehet... ahol ugye nincs teljesítmény-szorongás, ahol a szolgáltató dolgozik azért, hogy a kuncsaftnak minél jobb legyen, és valszeg jobban is ért hozzá, lévén ez a szakmája, ebből él... ugye, ha az ember szerelménél lankad a gumitól, az kudarc és frusztáció, ha a hivatásos hölgynél, akkor az főképp az ő problémája, oldja meg... épp ezért, ott jóval kisebb az esély eleve a gondra, hisz nem stresszel rajta a férfi... Életemben nem szorultam rá eddig soha, hogy fizessek a szexért, de ha csak a gumira szűkülnének a lehetőségeim, akkor biztos, hogy a hivatásos lányokhoz fordulnék, mert ott legalább lenne esélyem arra, hogy nekem is jó legyen... párkapcsolatban nem adnék esélyt az óvszerhez ragaszkodó nőknek."
Ez elég érthető és kerek válasz???
#93 szerintem te tedd össze a két kezed és hálálkodj az úristennek, hogy van párod ezzel a mentalitással, mert a szövegedből az árad, hogy neked csak azért kell valaki, hogy lehessen gumi nélkül dugni.
#80 hormonmenteset is feltesznek már a nem szült nőknek is, ez az "abortív" meg valami vallási propaganda, nem igaz.
#95, " szerintem te tedd össze a két kezed és hálálkodj az úristennek, hogy van párod " nem látok benne semmi extrát, a párkeresés soha sem okozott különösebb gondot.
"ezzel a mentalitással, mert a szövegedből az árad, hogy neked csak azért kell valaki, hogy lehessen gumi nélkül dugni." - akkor nem valószínű, hogy negyed százada egymást boldogítanánk a párommal...:))) Úgyhogy még véletlenül se hallgassatok rám, ha nem akartok ilyen hosszú, boldog párkapcsolatot:)))
#97 " De hulyeseget, hogy minden idegen faszinak hagyni kellene 1. Alkalmon, amikor még nem is ismerem, hogy gumi nélkül belém eressze a g*cijét, és ez mennyire de mennyire jó, ne irjal már. Bocs de ez veszélyes és undorító." - nézd, a szex magánügy, ergo felőlem pont azt csinálsz, amit akarsz... engem egyébként a sárgarépafőzelék undorít... ahogy neked jogod van a tablettafóbiádhoz és az óvszermániádhoz, másnak meg pont ugyanannyi joga van az óvszerfóbiához, és a tablettamániához, ezt vágod? Egyébként az egész élet nem más, mint egy jó nagy haszon/kockázat elemzés, minden percben és minden cselekedetben... azt a Kérdező dönti el, hogy neki mennyi kockázat vállalását éri meg a jelen kapcsolata, és nem más. Ahogy azt meg én döntöm el, hogy számomra milyen előny milyen kockázat-vállalást ér meg, és nem más. "Szerintem igazán el lehetne ennyit viselni, a guminak nincsenek káros hatásai a fogamzqsgatlovql ellentétben amit ma úgy osztogatnak mint a cukorkát." - akkor TE viseld el bátran, meg keress olyan partnert, aki szintén elviseli... szerintem meg ez a vállalhatatlan áldozat kategóriája adott esetben. (egyébként nem vagyok vaskalapos, ha valaki a közös STD szűréshez ragaszkodna, abban valszeg benne lennék...) Egyébként meg jó szűrésnek is, így valszeg kihagynak a bionómok, egyészség-fasiszták, oltás-ellenzők, és egyéb számomra párkapcsolatban elviselhetetlen népség. Meg nagy eséllyel a "férjnek és apának való" bétabalekot megfogni akarók se fognak betalálni, lévén, nekik fontosabb a majdani embriójuk könnyebb megfoganása mint a jelenidő jó szexe.
Szóval a dolog vitathatatlan haszna, hogy az ember nem fog fölös köröket futni, és hosszú távon úgyse működő kapcsolatokba időt, energiát tolni. Egy tabletta-fóbiásnál mi lenne a következő? Hogy elkezd terrorizálni, hogy hagyjam abba a dohányzást, "mert a majdani kisbaba"...??? Bocs, de ez a fenének sem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!