Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyáltalán szerelem?mit csináljak? Mit tennél a helyedben?csak engem borít ki ennyire a fogamzásgátló?
Egyebkent en akkor dontottem el, hogy a gumit soha tobbet mikor kiprobaltam nelkule.... (no vagyok!)
vannak hormonmentes fogamzasgatlo modszerek is, nyilvan azok nem 99%-osak, de ha egy hormonmentes modszert kombinaltok megszakitassal ugy azert er valamit....az elovaladekban levo spermakkal elvileg elbirnak ezek a modszerek.
nekunk anno, a vedono azt a 8 perces kupot ajanlgatta, amit a nonek fel kell helyezni szex elott es 8 perc utan hat.
De miért kéne szedned. Tök rossz az egész. Keress valami más megoldást. Google a barátod. Keress ott módszereket utána pedig keress rá azokra a módszerekre és azon belül is a róluk írt véleményekre. Utána keress egy JÓ nőgyógyászt és beszélj vele. Kérd ki a tanácsát. Fontos, hogy tényleg jó legyen, és értsen ahhoz amit csinál.
Viszont egyébként szereted egyáltalán? Mert az nem valami biztató hogy azt írtad hogy csak azért vagy vele mert úgysem találnál mást...
Tehát képes vagy együtt lenni valakivel, akinek teljesen más elvei vannak, más életszakaszban jár, nincs közös témátok, nincs humora, nem tudtok jókat beszélgetni és úgy általánosságban nem jöttök ki egymással, szellemileg nem klappoltok, de jó vele a szex?
Kérdező (#70) ez max akkor kerülhetne szóba, ha ez alatt szedtél volna fogamzásgátlót. De mivel nem szedtél, biztosan semmi köze a két dolognak egymáshoz.
#68 "Ezek egy kapcsolat alap pillérjei, nem a levegőben lógnak, hanem ideális esetben ezek tartják meg az egészet, erre lehet ráépíteni a többi elemet." - azt hittem, már nincs Romana, meg hasonló infantilis kvázi-irodalom. Valójában ugye az a sorrend, hogy az ember azt fogja tisztelni meg megbecsülni, akivel képes olyan közös életet kialakítani, amiben jól érzi magát. Nyilván nem azt, akivel még olyan egyszerű és alapdologban sem jutok közös nevezőre, mint a szex.
A visszatérő huvelyfertozesnek pedig inkabb a szexuális életed megkezdesehez van köze, sajnos sokan szenvednek tőle. Ebben is segíthet nőgyógyász tanácsa (amúgy is kell szüresre jarni), illetve ez az oldal. Amúgy meg nem hinném hogy egy kapcsolatban csak a dugás a fontos, en pl akkor szeretnék szexelni valakivel ha amúgy szeretem, tisztelem, és más területen klappolunk, lelkileg is illene egymáshoz. Ekkor jon meg a libidóm felé, amúgy nem. A testiseg így habár fontos, de csak másodiknak jon. Azok a kommentek meg, ahol azt írják hogy nem számít egy nő végzettsége, stb... hát jó. Biztos van aki szexpartnert keres, azért remélem tobbunknek más is számít. Én tudományos tények miatt nem ajánlom elkezdeni a fog. Gátló. Szedest, szerintem altalabossagban több negatív tapasztalat van vele mint pozitív. Ha meg elmegy a libidód és esetleg csak hónapok múlva áll vissza, ez a csávó addig tuti nem bírja ki. :D A hormonmentes spirál meg abortív eszköz, és csak szült nőknek lehet feltenni. A megszakításos közösülés meg nem biztonságos és szerintem rosszabb lehet mint a gumi, bár lehet van akinek nem. Amúgy meg, nem csak dugással lehet szexuálisan kielegulni... ezért sem értem ezt a fene nagy ovszerellenesseget. Illetve, ha úgy adódik van másik bejárat is... A nemi betegségek miatt sem célszerű azonnal gumi nélkül szexelni. Főleg aki ennyire gumi ellenes, az mással se hordott valószínűleg. Simán elkaphatott volna bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!