Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez egyáltalán szerelem?mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Ez egyáltalán szerelem?mit csináljak? Mit tennél a helyedben?csak engem borít ki ennyire a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
19 vagyok a barátom 24 mindjárt 1 éve leszünk együtt, és arra kényszerít hogy szedjek fogamzásgátlót, pedig már milliószor mondtam neki hogy félek a gyógyszertől annyi rosszat hallani róla, és a gyógyszereket sem szeretem. Ha nem szedek akkor nem közeledik többet hozzám szexuálisan és szakít. Merthogy nem bírja elviselni az óvszert. Ha szakítana tuti találna hamar valakit hiszem miutan szakitott az exevel már meg is talált engem egy hónap se telt el. Én viszont nem hiszem hogy találnék mást, ő az első barátom.
2021. jún. 3. 07:49
 71/108 anonim ***** válasza:
78%
Annak inkább az antibiotikumhoz szokott köze lenni, ami kiirtja a természetes hüvelyflórát. Próbálkozz intim lemosóval, és erősítsd az immunrendszeredet is.
2021. jún. 3. 21:57
 72/108 anonim ***** válasza:
100%
Szereted a srácot, szerelmes vagy?
2021. jún. 3. 22:04
 73/108 anonim válasza:
69%

Egyebkent en akkor dontottem el, hogy a gumit soha tobbet mikor kiprobaltam nelkule.... (no vagyok!)

vannak hormonmentes fogamzasgatlo modszerek is, nyilvan azok nem 99%-osak, de ha egy hormonmentes modszert kombinaltok megszakitassal ugy azert er valamit....az elovaladekban levo spermakkal elvileg elbirnak ezek a modszerek.

nekunk anno, a vedono azt a 8 perces kupot ajanlgatta, amit a nonek fel kell helyezni szex elott es 8 perc utan hat.

[link]

[link]

2021. jún. 3. 22:26
 74/108 anonim ***** válasza:
100%

De miért kéne szedned. Tök rossz az egész. Keress valami más megoldást. Google a barátod. Keress ott módszereket utána pedig keress rá azokra a módszerekre és azon belül is a róluk írt véleményekre. Utána keress egy JÓ nőgyógyászt és beszélj vele. Kérd ki a tanácsát. Fontos, hogy tényleg jó legyen, és értsen ahhoz amit csinál.

Viszont egyébként szereted egyáltalán? Mert az nem valami biztató hogy azt írtad hogy csak azért vagy vele mert úgysem találnál mást...

2021. jún. 3. 22:48
 75/108 anonim ***** válasza:
66%
#65 " lehet, hogy nekem a doktorim kicsit többet jelent, mint a te véleményed a gumimániás idióta nőkről." - az már a te problémád... egy doktorinak valószínűleg van haszna tudományos szimpóziumokon, esetleg álláskeresésben is, de spec a párkapcsolatokban a világon semmi. Ott az ember a saját preferenciája szerint vagy a háziasabbat, vagy az anyatípusúbbat fogja választani, vagy azt, akivel jobb a szex. Rám meg ebből egyértelműen a harmadik illik, a háziasság nagyon alapszínten érdekel, az anyatípusú nőktől rosszul vagyok, tehát leginkább a harmadik játszik.
2021. jún. 3. 23:48
 76/108 anonim ***** válasza:
100%

Tehát képes vagy együtt lenni valakivel, akinek teljesen más elvei vannak, más életszakaszban jár, nincs közös témátok, nincs humora, nem tudtok jókat beszélgetni és úgy általánosságban nem jöttök ki egymással, szellemileg nem klappoltok, de jó vele a szex?

2021. jún. 3. 23:57
 77/108 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező (#70) ez max akkor kerülhetne szóba, ha ez alatt szedtél volna fogamzásgátlót. De mivel nem szedtél, biztosan semmi köze a két dolognak egymáshoz.

#68 "Ezek egy kapcsolat alap pillérjei, nem a levegőben lógnak, hanem ideális esetben ezek tartják meg az egészet, erre lehet ráépíteni a többi elemet." - azt hittem, már nincs Romana, meg hasonló infantilis kvázi-irodalom. Valójában ugye az a sorrend, hogy az ember azt fogja tisztelni meg megbecsülni, akivel képes olyan közös életet kialakítani, amiben jól érzi magát. Nyilván nem azt, akivel még olyan egyszerű és alapdologban sem jutok közös nevezőre, mint a szex.

2021. jún. 4. 00:08
 78/108 anonim ***** válasza:
87%
#76, nyilván nem, de nyilván párkapcsolatban azzal sem, akivel a felsoroltak működnek, de nem jó a szex. Az havernak jó, na de párnak... Mellesleg a kettő között nincs éles határ, lásd ez a kérdés is első sorban elvekről szól, és csak másodsorban szexről...
2021. jún. 4. 00:23
 79/108 anonim ***** válasza:
63%
Van a youtube-on egy csatorna, a hormonmentes, Janka csinálja. Tartozik hozzá blog is. Szerintem olvasgasd, lényegében az összes fogamzásgátló módszerről beszél, meg sok minden másról is, és a fog. Gátlók negatív hatásairól is.
2021. jún. 5. 21:04
 80/108 anonim ***** válasza:
46%

[link]

A visszatérő huvelyfertozesnek pedig inkabb a szexuális életed megkezdesehez van köze, sajnos sokan szenvednek tőle. Ebben is segíthet nőgyógyász tanácsa (amúgy is kell szüresre jarni), illetve ez az oldal. Amúgy meg nem hinném hogy egy kapcsolatban csak a dugás a fontos, en pl akkor szeretnék szexelni valakivel ha amúgy szeretem, tisztelem, és más területen klappolunk, lelkileg is illene egymáshoz. Ekkor jon meg a libidóm felé, amúgy nem. A testiseg így habár fontos, de csak másodiknak jon. Azok a kommentek meg, ahol azt írják hogy nem számít egy nő végzettsége, stb... hát jó. Biztos van aki szexpartnert keres, azért remélem tobbunknek más is számít. Én tudományos tények miatt nem ajánlom elkezdeni a fog. Gátló. Szedest, szerintem altalabossagban több negatív tapasztalat van vele mint pozitív. Ha meg elmegy a libidód és esetleg csak hónapok múlva áll vissza, ez a csávó addig tuti nem bírja ki. :D A hormonmentes spirál meg abortív eszköz, és csak szült nőknek lehet feltenni. A megszakításos közösülés meg nem biztonságos és szerintem rosszabb lehet mint a gumi, bár lehet van akinek nem. Amúgy meg, nem csak dugással lehet szexuálisan kielegulni... ezért sem értem ezt a fene nagy ovszerellenesseget. Illetve, ha úgy adódik van másik bejárat is... A nemi betegségek miatt sem célszerű azonnal gumi nélkül szexelni. Főleg aki ennyire gumi ellenes, az mással se hordott valószínűleg. Simán elkaphatott volna bármit.

2021. jún. 5. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!