Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyáltalán szerelem?mit csináljak? Mit tennél a helyedben?csak engem borít ki ennyire a fogamzásgátló?
Nálam sem megy a gumival való szex,ha nem szed gyógyszert azt is megértem,mert tényleg nem valami egészséges,viszont dugni sem fogunk :D...szóval én a barátod is megértem.
Attól meg nem kéne félned hogy nem találsz mást...én is szakítottam már ilyen miatt.
Már ezerféle fogamzásgátló módszer van, nem csak az óvszer és a fogamzásgátló tabletta.
Vannak helyi fogamzásgátlók is, amik hormonmentesek és minden aktus előtt kell a hüvelyedbe helyezni, kb 10-20 perc alatt fejtik ki a hatásukat (spermaölő lényegében). Ha mész nőgyógyászhoz kérd ki a véleményét.
De teljesen megértelek, hogy nem akarsz szedni fogamzásgátlót. Én szedtem 2 évig, igazából semmi bajom sem lett tőle, de engem is elrettentettek mások történetei, szóval többet én sem fogok (2 éve tiszta vagyok 😅). Barátoddal azt kéne megértetni, hogy ez nagy hatással van a szervezetedre, felborítja a belső dolgokat, kockázattal jár és így is van aki teherbe esik.
A gumi sem 100%os ahogy a fogamzásgátló sem, ha ugye nem rendesen/jól szedi valaki.
Csak a második még káros is.
Szóval szerintem jobb kipróbálni olyat, ami nem káros az egészségre. Főleg a hormonokra...
De ha rendeltetés szerűen használja azt a fogamzásgátló eszközt, akkor szerintem baj nem lehet.
Ja csak egy különbség van, hogy a csávónak csak fel kell húzni, nem tesz semmit az egészségével, a csajnak meg szednie kell és kitudja milyen következménye lesz. Végülis.
Tiszta nevetséges az aki ezt nem veszi figyelembe.
A nő dönti el, hogy szedie vagy sem. Ha nem jutnak dűlőre, az sajnàlatos de ne ezért kezdje el szedni azt a szart.
Nem csak helyi fogamzásgátlás létezik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!