Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom füvezik. Én eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom füvezik. Én eléggé ellene vagyok a dolognak. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A párom füvezik, nem minden nap, de amikor vesz akkor majdnem minden nap. A haveri társasága is fű párti. Engem eléggé zavar ez a dolog! Értelmes válaszokat várnék. Ha mondom neki, hogy ne akkor mindig azt mondja hogy ez nem rosszabb mint ha meginna egy sört. Szerintetek?

2021. jún. 1. 20:47
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
73%
#40: Sajnos a füvezés egyféle terhet mindenképpen rak a környezetére: a félelem terhét. Ugyanis bármikor lebukhat és letartóztathatják. Elég egy rosszindulatú ismerős, aki névtelen feljelentést tesz. Bármikor betoppanhat a rendőrség, akár éjszaka is. Egy füvező ember párja így állandó szorongásnak van kitéve, hogy mikor viszik el a párját egy rendőrségi fogdára.
2021. júl. 21. 16:02
 42/55 anonim ***** válasza:
81%
10 éve élek vele és soha nem törtek még ránk a rendőrök és soha nem volt ebből félelmem se nekem, se a páromnak. A legtöbb rendőr pár grammal nem foglalkozik, amíg nem árulja az ember addig felesleges ezen aggódni. Volt amikor rendőrökkel cigiztem együtt.
2021. júl. 21. 16:14
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
#42: Már az is kábítószer-terjesztésnek minősül, ha egy barátot ingyen megkínál valaki egyetlen szál füves cigarettával egy partin. Még akkor is, ha át sem veszi az a másik illető. Durvának tűnik, de csuktak már le embereket ilyesmiért. Volt is belőle újsághír.
2021. júl. 22. 08:46
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokan élnek vele a környzetemben, senkinek nem volt ebből még problémája. 1 esetről tudok, abból is elterelés lett a vége ahol azt mondták, inkább szívjon füvet az ember mint bármi mást. Engem nem érdekel ez a része, de én amúgysem a társadalmi szabályok, hanem a sajátom szerint élek. Úgyhogy engem nem hat meg mi legális és mi nem, de megértem ha valakit ez frusztrál. Nem vagyunk egyformák :)
2021. júl. 22. 09:59
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság, kérdező?
2022. jan. 20. 10:55
 46/55 anonim ***** válasza:
58%

Túl sok filmet nézel, nem hallottam még olyanról akire fogyasztás miatt rárúgták volna az ajtót. :D

Amúgy ha véletlenül megtörténik, akkor se csukják le, elmegy elterelésre aztán kész.

2022. jan. 20. 15:08
 47/55 anonim ***** válasza:

#46-nak ajánlom:

[link]

[link]

2022. jan. 20. 16:46
 48/55 anonim ***** válasza:

Székely Sanya nagy mennyiségben termesztett, nála nem arról volt szó, hogy elkapták 2 grammal a zsebében... :D

2022. jan. 20. 16:53
 49/55 anonim ***** válasza:
62%

Függö mellett csak 2. lehetsz.

Én csak piáltam, tudom

Nem könnyű kilépni belőle, de jobb így.

2022. jan. 20. 21:28
 50/55 anonim ***** válasza:
80%
Füvezzetek együtt, úgyis nemsoká legalizálják, Kaliforniában is már legális. Sör rosszabb, sörhast okoz.
2022. jan. 21. 02:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!