Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom füvezik. Én eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom füvezik. Én eléggé ellene vagyok a dolognak. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A párom füvezik, nem minden nap, de amikor vesz akkor majdnem minden nap. A haveri társasága is fű párti. Engem eléggé zavar ez a dolog! Értelmes válaszokat várnék. Ha mondom neki, hogy ne akkor mindig azt mondja hogy ez nem rosszabb mint ha meginna egy sört. Szerintetek?

2021. jún. 1. 20:47
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Hányingerem van a szagától. Nálam kuka lenne.
2021. jún. 6. 08:47
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
Magával a fűvel nekem nincs bajom, viszont Magyarországon tudjuk, hogy illegális, és amit fűként adnak el... Az nem biztos, hogy tiszta fű. Rengeteg más drog is kerül közé, amelyek sokkal károsabbak, mint a marihuána. Némelyik valósággal megőrjíti az embert. Tudom, volt olyan ismerősöm, aki rendszeresen "füvezett", de az nem csak fű volt. Engem ez zavarna.
2021. jún. 17. 16:39
 13/55 anonim ***** válasza:
87%

Én is fű ellen vagyok, zavar a szaga és rossz a tapasztalatom rendszeresen füvező emberekkel, így nem jönnék össze olyan nővel. Barátod nyitott kártyákkal játszik, elmondta füvezni akar, nem teszi le, már csak a baráti társasága miatt se tudja. Nem is értem miért jöttél vele össze, ha ez probléma. Régen rossz ha egy kapcsolat úgy indul, hogy már az elején több "hobbiról" le kell mondanod, nem fog, titokban fogja csinálni vagy stressz időszakban vissza fog szokni rá.

Egy sör egyébként nem rosszabb egy füves ciginél. A rendszeres alkohol vagy fű fogyasztása viszont ugyanúgy káros.

2021. jún. 18. 11:32
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tudom mondani, hogy akkor nem illetek össze. Én is élek vele, nem mindennap de szívesebben lazulok vele mint alkohollal. Párom is így van vele, így jól megvagyunk, de ha olyan párom lenne aki ellenzi és még meg is akarná szabni hogy csináljam e vagy nem...hát akkor nem lenne a párom sokáig. Szerintem sok a tévhit körülötte, de igazából teljesen mindegy, ha téged zavar akkor két lehetőséged van, vagy megbékélsz vele és nem cseszegeted, vagy lelépsz. De szerintem letenni semmiképp nem fogja miattad.
2021. jún. 27. 10:12
 15/55 anonim ***** válasza:
100%
Én sose lennék együtt egy drogossal, szóval szakítanék.
2021. jún. 27. 22:41
 16/55 Ruby04 ***** válasza:
100%
Nálam nem lenne gáz. Ha zavar, akkor ne folytasd, de azt azért vedd figyelembe, h megverni nem fog, ellentétben egy alkesszal.
2021. jún. 28. 08:19
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Hol vagy, kérdező? Mi a helyzet most?
2021. jún. 28. 08:25
 18/55 Ruby04 ***** válasza:
68%
#15 Nem is vagy előítéletes. Ááá, nem bizony.
2021. jún. 28. 08:45
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
18. Hogy jön ide az előítélet? Annyit írtam, hogy én drogossal biztosan nem lennél kapcsolatban. Ennyi.
2021. jún. 28. 15:15
 20/55 Ruby04 ***** válasza:
34%

#15 Akkor gyere, tárazd be az AK-47-est, úgyis egy hulla vagyok, eressz belém egy sorozatot, úgyis lassú öngyilkosság..

Te is, kérdező, képzeld, én nem is füvezek, egyenesen (huhh) opiátokat tolok, tudod, a sovány, középkorú csávók, akiknek sebes az alkarjuk és tűhegy pupillával járják a város utcáit.

2021. jún. 30. 09:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!