Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom füvezik. Én eléggé ellene vagyok a dolognak. Szerintetek?

Eleve, aki a “párom” szót használja, attól agyfaszt kapok. Ennyire modoros, geil, genny, köcsög kifejezést.
Szerelmem, feleségem, bnőm, élettársam, kedvsesem, etc., de EZT NEEE! Erre én is eltolnék egy skunkot!

Kedves Entellektüel Kérdező!
Rendben, hagyjuk a megszólítás/elnevezés kérdéskörét.
Tulajdonképpen mi zavar benne? Az, h jogilag tiltott (a cannabis indica/sativa) K1 v K2-es szer, ez tény. És mint ilyen, büntetendő. A kormányzatnak hála már a fogyasztás is.
Vagy netán az, h elhanyagol, tunya lesz tőle, nem tud fejben összeadni két egyjegyű számot, csak szív és nevet - Számodra érthetetlenül - és bámulja a Family guy-t. Vörös a szeme, csúnya lesz (mki csúnya lesz tőle, mintha vmi elb’tt maszkmester rákenne egy szett sminket és hirtelen elmázolja). Vagy mi? Elbocsátották?

Amúgy nekem van olyan volt évfolyamtársam, aki jól menő ügyvéd, minden nap szív, és viszi az életvitelét.
De ismerek olyat is, aki több jointot szív, mint amennyi cigarettát egy erős dohányos. Le van épülve, mert teljesen eltunyult.
Én kb. másodéves koromtól fogva szívtam az elmúlt év augusztusáig. Aztán mintha elvágták volna. Ki is töröltem az összes elérhetőséget. Új számom van. De ezt azért tudtam megtenni, mert nem okoz fizikai függőséget szemben mondjuk a heroinnal.
Szóval ne aggódj, nincs vész. Ha zavar, akkor állítsd alternatíva elé: me or weed.
De észérvekkel. És olvasd el, mi is ez, amit Hollandián túl már egy csomó helyen meg lehet kapni. Amerikában Parkinson-kórosokat is kezelnek vele.

Na, tessék, érvek, kérdések.
Ha megsértődtél, sajnálom, megkövetlek.
De ha kérdésed van, akkor nagyon szívesen segítek, azt hiszem, az eddigieknél jobban. Akár pvt-ben, nincsenek hátsó szándékaim, viszont cannabis-témában azt hiszem az eddigi hozzászólóknál jóval többet tudok. Azt is, milyen vonzata van egy párkapcsolatot illetően. Ismerem a technikákat, ti. hogy lehet kezelni az ilyen helyzeteket, a kémiai részét, mit ad, mit vesz el, stb. Mint jogász tudom, mik a lehetséges joghátrányok, mik a lehetőségek, h ne kerüljön bajba, ismerek jó terapeutákat. Nem kell élni vele, de tényleg szívesen segítek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!