Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom füvezik. Én eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom füvezik. Én eléggé ellene vagyok a dolognak. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A párom füvezik, nem minden nap, de amikor vesz akkor majdnem minden nap. A haveri társasága is fű párti. Engem eléggé zavar ez a dolog! Értelmes válaszokat várnék. Ha mondom neki, hogy ne akkor mindig azt mondja hogy ez nem rosszabb mint ha meginna egy sört. Szerintetek?

2021. jún. 1. 20:47
1 2 3 4 5 6
 21/55 Ruby04 ***** válasza:
22%

Eleve, aki a “párom” szót használja, attól agyfaszt kapok. Ennyire modoros, geil, genny, köcsög kifejezést.

Szerelmem, feleségem, bnőm, élettársam, kedvsesem, etc., de EZT NEEE! Erre én is eltolnék egy skunkot!

2021. jún. 30. 10:40
 22/55 anonim ***** válasza:
88%
Lehet hogy úgy hívja a PÁRJÁT ahogy neki jól esik??
2021. jún. 30. 11:16
 23/55 Ruby04 ***** válasza:
10%
Tőlem… de akkor ne csodálkozzék… ;)
2021. jún. 30. 11:44
 24/55 A kérdező kommentje:
Na hejj..... szerintem a páromat aki a vőlegényem, úgy hívom ahogy akarom, mi így mutatjuk be egymást másoknak, de ez szerintem nem a te dolgod. Nem itélem el a füvezést csak zavar nem olyan válaszokat vártam ahol ócsárolunk, hanem segítő valaszokat vártam, hogy jobban megértsem a füvezés mögöttes részét. A válaszolók között több emberrel váltottam üzenetet, akik értelmesen válaszoltak. Beleírtam a kérdésbe hogy értelmes válaszokat várok. A zavar és az elitélés két külön szegmens... úgy hogy köszi az értelmes válaszokat a többivel nem tudok mit kezdeni!
2021. jún. 30. 12:37
 25/55 Ruby04 ***** válasza:
54%

Kedves Entellektüel Kérdező!

Rendben, hagyjuk a megszólítás/elnevezés kérdéskörét.

Tulajdonképpen mi zavar benne? Az, h jogilag tiltott (a cannabis indica/sativa) K1 v K2-es szer, ez tény. És mint ilyen, büntetendő. A kormányzatnak hála már a fogyasztás is.

Vagy netán az, h elhanyagol, tunya lesz tőle, nem tud fejben összeadni két egyjegyű számot, csak szív és nevet - Számodra érthetetlenül - és bámulja a Family guy-t. Vörös a szeme, csúnya lesz (mki csúnya lesz tőle, mintha vmi elb’tt maszkmester rákenne egy szett sminket és hirtelen elmázolja). Vagy mi? Elbocsátották?

2021. jún. 30. 13:17
 26/55 Ruby04 ***** válasza:
74%

Amúgy nekem van olyan volt évfolyamtársam, aki jól menő ügyvéd, minden nap szív, és viszi az életvitelét.

De ismerek olyat is, aki több jointot szív, mint amennyi cigarettát egy erős dohányos. Le van épülve, mert teljesen eltunyult.

Én kb. másodéves koromtól fogva szívtam az elmúlt év augusztusáig. Aztán mintha elvágták volna. Ki is töröltem az összes elérhetőséget. Új számom van. De ezt azért tudtam megtenni, mert nem okoz fizikai függőséget szemben mondjuk a heroinnal.

Szóval ne aggódj, nincs vész. Ha zavar, akkor állítsd alternatíva elé: me or weed.

De észérvekkel. És olvasd el, mi is ez, amit Hollandián túl már egy csomó helyen meg lehet kapni. Amerikában Parkinson-kórosokat is kezelnek vele.

2021. jún. 30. 14:00
 27/55 Ruby04 ***** válasza:
25%
#10 miért ne lehetne megváltoztatni? Ez nem opiát, amiről getz nehéz leállni. Látszik, h max. a Blikkben olvastál róla.
2021. jún. 30. 14:21
 28/55 Ruby04 ***** válasza:
25%

Na, tessék, érvek, kérdések.

Ha megsértődtél, sajnálom, megkövetlek.

De ha kérdésed van, akkor nagyon szívesen segítek, azt hiszem, az eddigieknél jobban. Akár pvt-ben, nincsenek hátsó szándékaim, viszont cannabis-témában azt hiszem az eddigi hozzászólóknál jóval többet tudok. Azt is, milyen vonzata van egy párkapcsolatot illetően. Ismerem a technikákat, ti. hogy lehet kezelni az ilyen helyzeteket, a kémiai részét, mit ad, mit vesz el, stb. Mint jogász tudom, mik a lehetséges joghátrányok, mik a lehetőségek, h ne kerüljön bajba, ismerek jó terapeutákat. Nem kell élni vele, de tényleg szívesen segítek.

2021. jún. 30. 16:03
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem is a fuvel kezdte gyerekkent, folytatta minden massal (szintetikus) aztan csaladok mentek tonkre.
2021. júl. 18. 21:45
 30/55 anonim ***** válasza:
91%
A füvezés ugyan nem okoz addikciót, ám hosszabb távon, pár év alatt a személyiség jelentős megváltozását okozza. Nekem volt egy nő ismerősöm, akinek a párja füvezni kezdett, s azt vette észre, hogy két év alatt egész másmilyen ember lett, így szét is mentek. Erre kell felkészülnöd, ha vele maradsz és ő évekig folytatja a füvezést. Nem biztos, hogy az új őt is szeretni tudod majd.
2021. júl. 19. 08:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!