Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom füvezik. Én eléggé ellene vagyok a dolognak. Szerintetek?
Figyelt kérdés
A párom füvezik, nem minden nap, de amikor vesz akkor majdnem minden nap. A haveri társasága is fű párti. Engem eléggé zavar ez a dolog! Értelmes válaszokat várnék. Ha mondom neki, hogy ne akkor mindig azt mondja hogy ez nem rosszabb mint ha meginna egy sört. Szerintetek?2021. jún. 1. 20:47
31/55 anonim 

válasza:

Hogy a viharba ne okozna addikciot.. a kave is azt okoz akkor majd egy drog nem.. elegem van a sok idiota fupartibol.. "gyogynoveny" az apatok f@sza.. a csaladom ment ra a gyogynovenyetekre ti Istenbarmai
32/55 anonim 

válasza:

Nekem is volt ilyen párom, de szakítottam vele, mert hiába kértem és hiába ígérte meg, nem bírta abbahagyni, és egy idő után már minden a füvezésről szólt, annyira rákattant.
Minden napot fűvel kezdett és fűvel fejezett be, és kibírhatatlan volt vele, ha nem volt betépve, mindennel baja volt, agresszív volt.
Arról nem is beszélve hogy illegális, és bármikor büntetőjogi következménye lehet.
33/55 anonim 

válasza:

aki rá kattan , függője lesz valami potcselekvésként kezdi el szívni annak ez csak a szikra ahhoz , hogy komoly függövé válljon azt majd ha kevés lesz akkor jönnek a keményebb drogok.
34/55 anonim 

válasza:

#31 és #33: Más a pszichés addikció és más a fiziológiai addikció. Ha egy rendszeres füvezőt börtönbe vagy kórházba zárnak, így nem jut fűhöz, akkor valóban dühös, feldúlt, zaklatott lesz egy pár hétig, de azután lassan megnyugszik, regenerálódik. Ez a pszichés addikció. Ilyet okozhat a kávé, a cigaretta, a szerencsejátékozás, és a marichuána is. Ha viszont egy heroinfüggőtől hirtelen megvonják a drogot, az ebbe testileg is belebetegszik és akár bele is halhat. Ez a fiziológiai addikció, amikor az idegrendszer működése összeomlik a drog megvonásával. Ilyet okoz a heroin és az alkohol is. A marichuána ez utóbbi értelemben nem addiktív. Ettől még (ahogy írtam) évekig tartó használata az agy működését radikálisan átalakítja, károkat okoz.
36/55 anonim 

válasza:

#35: Kívülről ítélkezni mindig nagyon könnyű. Vannak drogok, amelyek egyetlen adag után addikciót okozhatnak, s vannak gyengébb akaratú emberek, akik egy kezdeti csábításnak nem tudnak ellenállni. Különösen nem, ha lelki szenvedést élnek át és gyors kiutat keresnek maguknak. Ebből a helyzetből él az illegális drogipar és drogkereskedelem. S ha valakit az örvény magával ragad, onnan egyre nehezebb és nehezebb már kikecmeregni. Ha belegondolsz abba, hogy téged egy partin félrészegen megkínálának egy adag droggal, nem biztos, hogy akkor és ott ellent tudnál állni. S akkor azokról a gyerekekről nem is beszéltem, akiknek drogos életmódú szüleik vannak, tőlük tanulják a mintát.
37/55 anonim 

válasza:

Igazad van, nem kivanom senkinek a halalat, de sajnalni se nagyon tudom oket... lattam gyerekeket ehezni, betegen szuletni drogok miatt, lattam az exemet torni zuzni otthon mikor elvonasi tunetei voltak, kepzelodott, hallucinalt, stb, eleg megterhelo volt igy vele elni. Egy eletre meglett a velemenyem a drogosokrol.
38/55 anonim 

válasza:

#37: A drogosoknak, mint minden szenvedélybetegnek, elsősorban együttérzésre és támogatásra van szükségük, nem sajnálatra. A környezet támogató hozzáállása vezet ugyanis a legnagyobb eséllyel arra, hogy a rehabilitáció útjára lépjenek és azt végig is járják, ezáltal ne terheljék a környezetüket sem többé.
39/55 anonim 

válasza:

Hat nemtudom.. sztem ez nem mindig igaz...
40/55 anonim 

válasza:

Szerintem aki csak füvezik, semmivel nem terheli a környezetét, hisz sokszor meg se mondaná az ember a másikról hogy rendszeresen él vele. Persze az más ha együtt vannak és a pár egyik tagja használja a másik nem, akkor lehet ebből feszko de szerintem semmivel sem rosszabb alkalmanként 1 cigi mint egy pohár ital. Amíg lazítás céljából használja valaki addig semmi gond nincs vele, sőt szerintem ezerszer jobb ezt választani mint az alkoholt. De ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!