Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom füvezik. Én eléggé ellene vagyok a dolognak. Szerintetek?

Ha NEKED probléma, akkor nem kell elviselned, keress magadnak mást.
Azt tudni kell, hogy abbahagyni soha nem fogja, egyre gyakrabban fogja használni és majdnem mindenki átvált idövel valami komolyabbra!
Az, hogy olyant, mint az egy pohár sör akár igaz is lehet, de a legtöbb ember, akinek KELL egy pohár sör, idövel alkoholista lesz.
Nekem nem férne bele egy kapcsolatba.

Egy sörért, ha kiderül nem rúgnak ki a munkahelyedről és nem rángatnak bíróság elé. Itt nem csak az mérlegelendő, hogy maga a fű mennyire káros, hamen:
1.) Rendszeresen és szándékosan törvényt sért.
2.) Az értékrendetek jól láthatóan köszönőviszonyban sincs.

Az én személyes véleményem az, hogy egészségére. Semmi baj nincs azzal, hogy néha-néha elszív egy füves cigit a haverjaival vagy otthon, semmivel nem rosszabb, mintha ugyanilyen rendszerességgel pl. inna.
Itt inkább az a baj, hogy teljesen máshogy gondolkodtok erről a dologról, én azt is megértem, ha neked ez nem fér bele, mert mondjuk zavar a szaga vagy akármi, viszont kényszeríteni meg mondani neki, hogy nem szívhat, akkor se, ha nem vagy a közelében szerintem nem túl fair dolog.
Kössetek valami kompromisszumot, vagy szakítsatok, ha nem tudtok megegyezni és neked ez ennyire kardinális kérdés.

A baj ha valaki 1 héten 1 nél többször szív akkor már kialakítja a függőséget , amíg megkapja az adagját addig nincs baj nyugodt de ahogyan ki maradnak és jön az elvónási tünet akkor agresszió szorongás lép fel...
Vélemyényem szerint tudtad már kivel jössz össze, ilyenkor már kár picsogni , csak gondolom jó pali és ez miatt vagy vele..

Ha nem tudod elfogadni akkor Neked kell lépned. Jobb, ha megváltoztatod? Azt amúgy se lehet ;)
Mások vagytok.
Hozzád hasonló beállítottságú párt keress..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!