Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez bennem?
Figyelt kérdés
Mindig a tudatomban az jár hogy igaz nincs kapcsolatom de nagyon félek a megcsalástól és ezért nem is merek bele kezdeni egy kapcsolatba. Nem tudom miért de tudom hogy egy ideig minden rendbe lenne, de mi lesz ha egy idő után rossz útra tér és elhagy?2021. máj. 28. 10:22
11/13 anonim 

válasza:

9! Elég kellemetlen, hogy a pszichológia lényege az igazság feltárása, (diagnózis). Ha én mentálisan megbetegednék és tudnám, hogy egy olyan doki-hoz megyek segítségért mint te, aki itt vihorászik, meg olyan stílusa van mint egy kis dedósnak, vissza is fordulnék.
12/13 anonim 

válasza:

#10 egy pillanatig nem állítottam, hogy megfejtették volna, ezt én sem vonom kétségbe, csupán arra reagáltam amit olvastam abban a hozzászólásban, ugyanis az ott úgy, abban a formában helytelen megállapítás
13/13 anonim 

válasza:

#11 na hát nagy szerencséd akkor, hogy nem klinikai vonalon fogok mozogni, így egészen biztosan elkerüljük majd egymást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!