Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez bennem?

Figyelt kérdés
Mindig a tudatomban az jár hogy igaz nincs kapcsolatom de nagyon félek a megcsalástól és ezért nem is merek bele kezdeni egy kapcsolatba. Nem tudom miért de tudom hogy egy ideig minden rendbe lenne, de mi lesz ha egy idő után rossz útra tér és elhagy?
2021. máj. 28. 10:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Ezt majd egy szakember megmondja. Valszeg gyerekkorból eredő kötődési és önértékelési probléma.
2021. máj. 28. 10:28
 2/13 anonim ***** válasza:
27%

Szakember locsi fecsi. Csak pénz lehúzás. A hiszékeny emberekkel azt kezd egy “szakember” amit akar. Én elmentem de semmi haszna nem volt. A végén gyógyszert írt, hogy tudjak aludni amire rászoktam. Persze leszokni már nem segített...Csak rosszabb lett tőle.

Magadon tudsz segíteni és akkor “isten” is megsegít!

2021. máj. 28. 10:37
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
A szakemberhez hiszékenyek járnak, de belekevered istent? :D még ha csak szólásmondás szinten is :D attól, hogy egy szakember nem jött be neked, nem kellene általánosítanod az összesre vonatkozóan
2021. máj. 28. 10:43
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Persze, a szakember semmire se jó, majd a képzeletbeli barát megoldja :D Vagy a kérdező egyedül, amikor annyi önimerete sincs hogy tudja honnan erednek a problémái :D Vicces vagy kettes, kár hogy ennyira buta mellé.
2021. máj. 28. 10:46
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként a szakember alatt nyilvánvalóan pszichoterapeutára vagy önismereti csoportra gondoltam, ott pedig nem kap gyógyszert mert nem is írhatnak fel neki. Nem kell pszichiáterhez mennie, arra semmi szükség.
2021. máj. 28. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
35%

Hiába pontoztok le. Több “szakembernél” is voltam és az összes “szak” vélemény eltért. Nem olyan ez mint egy csont törés, hogy minden esetben ugyan azt látja a (képalkotó). Biztos vannak nagyon jó szakik akik nagyon jól ismerik az emberi lélektani folyamatokat de én nem találkoztam vele.

Környezet váltás, egy igaz barát rángatott ki a ködből. Leírtam a tapasztalatom, kedves egészségetekre.

2021. máj. 28. 10:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Igaza van a 6 osnak. A bartnom pszichologusnak tanult es nagyon nem ertenek egyett meg egyetemek sem sok lenyeges kerdesben. Kapasnol ket reszre osztjak amik kifogasoljak egymast, es h neg viccesebb legyen a dolog, behoztak egy harmadik nezopontot, ami gyokeresen ellentete a nasik kettonek.
2021. máj. 28. 11:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Hatalmas biznisz az emberi gyöngeség. Ahogy régen, úgy ma is.
2021. máj. 28. 11:10
 9/13 anonim ***** válasza:
#7 elég kellemetlen, hogy én is pszichológiát tanulok, ezért f*aszság amit mondasz :D főleg, hogy az hogy ,,pszichológia" egy elég sokrétű és területű tudomány. úgyhogy nem kell itt a kamu okoskodás
2021. máj. 28. 11:14
 10/13 anonim ***** válasza:
9. Ma sem fejtettek meg az emberi agy komplex mukodeset, tanulmanyozzak. Ez teny. Persze, megertem, hogy te veded a penz kereseti lehetoseged. Az irasodbbol boven lejon, hogy te oalyat tevesztettel amennyiben valoban az embereken szeretnel segiteni. Intelligen, segito kesz ember igy nem fogalmaz mint te. Szerintem te vagy egy hatalmas kamu.
2021. máj. 28. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!