Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jól kereső pasiknak miert derogál segíteni a Saját párjukon?
Nem aranyáso effektrol van szo.
Csak nekem kezd fura lenni ha látja a másik hogy alig vannak ruháim, nem tudom ápolni a bőröm vagy kifizetni a gazszámlám, ugye megismernek hogy egy kissé "nyomoronc" nehézsorsuval jottek össze, szoval olyan fura hogy parkaocsolatban(!)mégis a fogukhoz verik a garast, azt mondják ez a te dolgod megoldani a te eleted stb, és de azert költenek ezerrel parfumre meg ékszerekre, díszdolgokra viszont amikre semmi szükségem amugy szoval csak egy gesztus meg "hatalomstatuálás"a szememben.
Miért derogál nekik segiteni, társnak lenni a SAJÁT PÁRJUK mellett, mikozben tényleg úsznak a pénzben?
Még megérteném ha vmi jott ment nő lennék de az exem el is jegyzett, a mostani meg be akar mutatni a családnak, es gyereket tervez, azaz teljesen komolyan gondolja velem. Így.
Nekik miert fáj segíteni?
59 a kornyezetwmben is azt latom ill ugy is nőttem fel hogy a szülők összetartanak. De teljesen vállvetve.
Sőt az exeim is MI-ben gondolkodtak mindig(kivéve azt az exem aki jol áll-mellesleg az én ötletemből él mai nap is,de ezen már nem is mérgelem magam, meg is koszonom hogy nem vagyunk már egyutt-)
Es csak ugy próbálnám megerteni miert irígy rám az aki jol áll a saját párjára. Azaz nem is kell hogy rolam beszeljunk hanem ugy altalaban egy stabil hatteru sőt anyagilag eleresztett srác miért félri bármilyét is attol akivel az életét akarná viszont megosztani?
Ettől ők képesek arra hogy valodi társak férjek apák legyenek, akik inkabb parfumot vesznek mint kenyeret az asztalra?
60. Annyi a selejt pasi hogy örülök egyaltalan hogy normalisat találtam. Ezt már levezettem valamelyik kommentemben.
Kiakaszto a legtobb. Köszi nem.
Probálgattam ismerkedni. A parom intelligens, társadalmi erkolcsi normákban egyezünk, nagyon tetszik nekem, szeretem, soroljam ellenben kik jonnek szembe az életben vagy akárhol?? Akiken még el is bőgném magam, hogy ilyeneket hord a hátán a föld.
Probalok megoldásokat keresni vagy legalább megérteni a parom hozzám állását. Ami az en elveimmel jelenleg joformán szembe megy.
Státusz-, hatalomstatuálás kapcsolatban. Nem erzi magát elégnek? Vagy miert van erre szuksége Előttem ráadásul?
De köszi mindenkinek. Ejtem a témát. Rábízom az élet sodrására a dolgokat inkább.
"Státusz-, hatalomstatuálás kapcsolatban."
Ezt arra ertettem, hogy derogál törődést mutatni, netán segíteni, de a parfum az elengedhetetlen persze
Attol ha a masikkal törődne ő kevesebbnek erezné magát?
Vagyhogyan gondolkodnak?
Egyedül véletlen se menjél neki meg sztm társal se, nagyon labilis vagy és életképtelen. Ráadásul mástól várod a segítséget! Dolgozz többet, hogy legyen valamid.
Sztm a párod is látja, hogy lusta vagy és csak sajnálod magad és mástól várod, hogy megoldja az életedet.
N29
Jaa nagyon az vagy, ha egy számlát nem tudsz befizetni, mert arra se futja.
Azért szidod a párod is, hogy soher meg panaszkodsz rá...nagyon meggondolt vagy.
Ha az lennél és életképes, akkor saját magad eltartanád...aztán lehet itt szidni mást.
Mire lenne irigy? Arra hogy a pénzügyi kultúrád annyira a béka segge alatt van, hogy nem fizeted be a gázszámlát?
Kevered a szezont a fazonnal. Te olyan gondoskodást vársz el mintha máris házasok lennétek, pedig még csak együtt sem éltek. Ezt már jópáran leírták előttem, de látom falra hányt borsó.
Jaj osszuk ki a kérdezőt. Ehhez kell ám az ész.
Meg alapozzunk fektetelezesekre hogyan elek ki vagyok mi vagyok lehet egy takaritonőö :D
Bőven elég az amit írsz...
Egy helyesírási könyv nem ártana még.
Aha igen.mert gondolom ékezetek nélkül neked már a szövegértelmezes sem sikerül..
Sajnalom ha magasabb így a szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!