Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jól kereső pasiknak miert derogál segíteni a Saját párjukon?
Nem aranyáso effektrol van szo.
Csak nekem kezd fura lenni ha látja a másik hogy alig vannak ruháim, nem tudom ápolni a bőröm vagy kifizetni a gazszámlám, ugye megismernek hogy egy kissé "nyomoronc" nehézsorsuval jottek össze, szoval olyan fura hogy parkaocsolatban(!)mégis a fogukhoz verik a garast, azt mondják ez a te dolgod megoldani a te eleted stb, és de azert költenek ezerrel parfumre meg ékszerekre, díszdolgokra viszont amikre semmi szükségem amugy szoval csak egy gesztus meg "hatalomstatuálás"a szememben.
Miért derogál nekik segiteni, társnak lenni a SAJÁT PÁRJUK mellett, mikozben tényleg úsznak a pénzben?
Még megérteném ha vmi jott ment nő lennék de az exem el is jegyzett, a mostani meg be akar mutatni a családnak, es gyereket tervez, azaz teljesen komolyan gondolja velem. Így.
Nekik miert fáj segíteni?
29 magamrol irtam hogy nyomoronc..
A gyerekeket meg ugy ertettem hogy ebben az ilyen ffiakban SEMMIFELE felelossegvallalast nem latok ahogy a párjukert nem vállalnak sztem ugy a gyerekukert se fognak. De azért hozzámegyek e.
Kérdező, amit itt leművelsz, az valami egészen bicskanyitogató, és nem csodálom, hogy nem találsz normális férfit... Egy merő áldozatnak állítod be magad ahelyett, hogy megpróbálnál változtatni az életeden. Sajnálom, hogy mocsokul keresel, és azt is tudom, hogy nehéz ebben az országban boldogulni, de te mit teszel SAJÁT MAGADÉRT, hogy ezen változtass? Tanulsz valamit? Keresel jobb állást? Dolgozol több műszakban? Stb. Mert ha tetszik, ha nem, ez egy olyan probléma, amit nem a párodnak kell megoldani, hanem neked saját magadért.
Összejössz olyan férfiakkal, akikről úgy beszélsz, mint a szakadt rongyokról. Nem tudom, milyenek ezek a férfiak: lehet, hogy valóban smucig ...fejek, akik dísznek tartanak, és elnézik, ahogy vergődsz, de az is lehet, hogy baromira nem kommunikálsz feléjük, és figyelmetlenek, ezért nem tudják, neked mennyire rossz. Tudod, ismerek ilyen mártírtípusú embereket, mint amilyen te vagy, például a saját anyám, aki mindig jön azzal, mindenki milyen önző körülötte, de max. az utolsó utáni pillanatban szól, hogy ha kéne valami. Hiába mondja mindenki, hogy szóljon, ha kell valami. Nem lát az ember minden problémát, vagy segítési lehetőséget. És nem élek vele, hogy lássam a napi problémáit, és mindig azt lessem, mire van szüksége. Felnőtt ember vagy, ha kell valami, nyisd ki a szád! Ha akkor sem segít, akkor meg mégis mi a francnak vagy vele?
És NEM IGAZ, hogy ők választanak. Nem megfogják a hajad, mint az ősemberek, hogy márpedig te az enyém vagy, aztán visznek a barlangjukba. Te igent mondasz, és nem szakítasz. Vagyis DÖNTESZ. Dönthetnéd azt is, hogy inkább leszel egyedül, rendbeszeded az életedet abban a felszabaduló időben, amíg nem egy számodra rongy emberrel kell foglalkoznod.
Azt meg nem is akarom minősíteni, ahogy a gyerekvállalásról beszélsz.
És nem, nem minden jól kereső férfi ilyen. Az exem is jól keresett, a párom is: soha nem voltak smucigok velem. Összeköltözéstől alap volt a közös kassza, pedig az exemnél a vacak diákmunkás fizetésemen kívül más pénzt nem nagyon beleadni a közös életünkbe, ellenben csomó minden mást, ami megfizethetetlen, igen. Te mit tudsz nyújtani a kapcsolataidban?
Jó lenne, ha egy kicsit magadba néznél, mert azt gondolom, hogy abban igazad van, hogy egy pár segíti egymást amiben csak tudja, aminek része az anyagiak is. De az, hogy te nem ilyeneket fogsz ki, a te hibád, senki másé. És hogy te nem szerelemből vagy velük, az is biztos. Mert arról, akit szeretek, nem beszélek úgy, mint egy utolsó kapcarongyról akkor sem, ha éppen fasírtban vagyok vele.
Röhelyesek eggyes nők, hogy mit el nem várak a férfiaktól. Legyen kocsi lakás vagy ház. Keressen jól, és fizessen mindent a randin, meg persze kedveskedjen virággal ajándékkal, meg persze menjenek mindenfelé. Az ágyban is általában a pasi dolgozik, és akkor még adjon pénz is a nőnek???
Alapban ha egy nő önérzetesen gondolkodik, akkor el sem fogad segítséget, csak végső esetben, és akkor is igyekszik megadni, nemhogy kitartott legyen, mert az olyan mintha eladta volna magát.
Nem aranyasozás meg nem arrol van szo hogy mit vár el egy nő egy ferfitól, hanem hogy miről szol egy párkapcsolat.
Az irígység önzőségről, hogy az utolsókat is sajnáljuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!