Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jól kereső pasiknak miert derogál segíteni a Saját párjukon?
Nem aranyáso effektrol van szo.
Csak nekem kezd fura lenni ha látja a másik hogy alig vannak ruháim, nem tudom ápolni a bőröm vagy kifizetni a gazszámlám, ugye megismernek hogy egy kissé "nyomoronc" nehézsorsuval jottek össze, szoval olyan fura hogy parkaocsolatban(!)mégis a fogukhoz verik a garast, azt mondják ez a te dolgod megoldani a te eleted stb, és de azert költenek ezerrel parfumre meg ékszerekre, díszdolgokra viszont amikre semmi szükségem amugy szoval csak egy gesztus meg "hatalomstatuálás"a szememben.
Miért derogál nekik segiteni, társnak lenni a SAJÁT PÁRJUK mellett, mikozben tényleg úsznak a pénzben?
Még megérteném ha vmi jott ment nő lennék de az exem el is jegyzett, a mostani meg be akar mutatni a családnak, es gyereket tervez, azaz teljesen komolyan gondolja velem. Így.
Nekik miert fáj segíteni?
Párkapcsolatrol van szo de latom sokan azt sem tudják mi az...
Gyerekrol meg a gyerekeid anyjarol
A sok smucig apja is biztos olyan volt hogy sz.rt a csaladra.
Nem en szabom meg hogy akivel jarok mennyit keres.
Jartam mar atlagkeresetuvel is. Ő speciel ruhakat vett nekem.
Es nem értem az atlagon feluliekben azt hogy miert disztargy a menő. Es miert derogal a masiknak barmi olyat vennie amire szuksege van.
Nezzuk egy nagymamát aki nyugdijbol él.
Inkabb vennek neki egy meleg takarot agynemut konyhaedenyeket gyumolcsot akarmit, mint mondjuk parfumot vagy falikepet.
Mit nem lehet azon erteni, amit kerdezek.
Mas meg a millioibol nem kepes erre. De komoly kapcsolatrol papol.
Nem latjatok az ellentmondast?
A sajat csaladommal, saját párommal sem tenném meg azt, hogy az anyagi státuszom fitogtatom csak neki parfümökk, ahelyett hogy törődést, figyelmességet nyújtanék.
Szerintem ehhez pofa kell.
Es milyen nagy fegyver van a kezukben ezzel az aranyásózással.
Sztm az agyad a vannak gondok.
Keress inkább másodállást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!