Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jól kereső pasiknak miert derogál segíteni a Saját párjukon?
Nem aranyáso effektrol van szo.
Csak nekem kezd fura lenni ha látja a másik hogy alig vannak ruháim, nem tudom ápolni a bőröm vagy kifizetni a gazszámlám, ugye megismernek hogy egy kissé "nyomoronc" nehézsorsuval jottek össze, szoval olyan fura hogy parkaocsolatban(!)mégis a fogukhoz verik a garast, azt mondják ez a te dolgod megoldani a te eleted stb, és de azert költenek ezerrel parfumre meg ékszerekre, díszdolgokra viszont amikre semmi szükségem amugy szoval csak egy gesztus meg "hatalomstatuálás"a szememben.
Miért derogál nekik segiteni, társnak lenni a SAJÁT PÁRJUK mellett, mikozben tényleg úsznak a pénzben?
Még megérteném ha vmi jott ment nő lennék de az exem el is jegyzett, a mostani meg be akar mutatni a családnak, es gyereket tervez, azaz teljesen komolyan gondolja velem. Így.
Nekik miert fáj segíteni?
Ja, és egy kapcsolatnak csak akkor van értelme, ha többé tesz, és boldogabbá tesz, mint amilyen szingliként voltál.
Ha ugyanúgy egyedül húzom az igát, amikor kapcsolatban vagyok, akkor inkább legyek szingli! Ugyanis még fárasztóbb úgy küzdeni, dolgozni, hogy van melletted egy majom, aki az elvárásait rád pakolja, de közben sem érzelmileg, sem intellektuálisan (pl. gondolok itt a beszélgetésekre különböző érdekes témákról, aktuális hírekről), de még anyagilag sem segít. Bár az első kettő nélkül az anyagi segítség sem sokat ér.
Különösen oda kell figyelni a párválasztásra, ha később gyereket is akarsz, mert a gyerek nem csak költséges, de rengeteg időt, energiát, odaadást és szeretetet igényel. Egyedülálló anyának lenni pedig nem buli - engem is egyedül nevelt anyukám, mert elváltak, és tudom, mennyire nehéz volt neki. A saját életemben szeretném ezt elkerülni.
#21. Lehet nárcisztikus is, azok is imádnak már a korai fázisban tervezni.
Egyébként vicces, hogy a sok sértődött, önző kisfiú hogy lepontozott már. :)
Abban a korban vagyunk ahol már nem hébe hóba szexelni akar csak az emberek hanem komoly terveken hezitálnak agyalnak.
Valaki vagy beleillik a képbe es eselyt ad ennek valaki meg vagy nem és pá.
Nem tingli tanglikapcaolatrol van szo hanem felnőtt emberekrol.
Es nekem is mást jelent egy párkapcsolat valahogy nem azt hogy elnezem hogy a masik vajas kenyeret eszik én meg kaviart egy asztalnál vele.
Nekik persze kenyelmes is lenne ha van egy ingyen gyereknevelo hazicsicskájuk. Fel nem foghatom hogy nekik ez a komoly valodi kapcsolat?
Megbeszelni nem lehet mert learanyásoznak!
Nem en választok. Ők választanak engem. Aki csak szexet akar stb azokat kiszórom. Aki komolyan gondolkodik azzal en is komolyan gondolkodom. Ennyi az egesz.
Es most komolyan gondolkodtam hogy mit akarnak ezek tolem?
Ez nekik a szeretet? Hogy fizesd a fagyi felét is mert kulonben azt hiszem hogy aranyáso vagy? Es győzz meg hogy nem vagy az?
Ó anyám, eddig egyet értettem veled, de amiket idevágsz.. "neveld a porontyait", "nyomoronc"?!
Hát hogy beszélsz te, hogyan gondolkodsz a párodról, meg a jövendőbeli gyerekeiTEKről?
brrr... nem is értem. Amit szeretnél, az rendben van, bármelyik félnek van kevesebb pénze, indirekt támogatni kell egy kapcsolatban, ha pedig nagyobb a gond, akkor direkt kell a pénzen osztozni, de ez a hozzáállás bicskanyitogató. Szerintem ha a párod meglátná, tudná, hogyan gondolkodsz róla, nem maradna a párod. Szerintem amúgy a 4 hónapos kapcsolat utáni eljegyzés tök oké 30 körül, az viszont esélytelen, hogy csak sima járáskor, odanyomjon a kezedbe 50 ezer forintot, hogy akkor ezt a gáz és telefonszámládra.. Kérdd meg, hogy vásároljon be ételt, ruhát, tisztítószert, meg ilyeneket, aztán amit így spóroltál költsd a számláidra.
A gyerektartással is teljesen egyetértek, és meg is lep, hogy bárki jóváhagyta ezt a bíróságon, ugyanis mivel nem jogos(hisz anyuka lakhatással, rezsivel, idegszálakkal, neveléssel, étellel, egyéb dolgokkal is ellátja a gyereket, ezt meg apuka nem tudja tárgyban fizetni), egyáltalán nem szokták hagyni, csak ha anyuka rábólint. Max akkor mennék bele, hogyha az, amit így kapok több, mint a pénzbeli gyerektartás és én szabom meg, miket fizessen. Pl különórák, korrepetálás, táborok, sulis ebéd, osztálypénz.. és a gyereknek elmondanám, hogy ezeket TŐLEM kapja, nem ám úgy, ahogy apuci beállítja, hogy ezek ajándékok a gyerekének.. Nem, ez az alap összeg, amivel anyuka gyereknevelését támogatja, nem ajándék, hanem ALAP. Ajándékoknak gyerektartáson felül kell mennie. Az én apám is ilyen volt amúgy, zsebpénznek megkaptuk a gyerektartást, és aztán pattogott, hogy mi zsebpénzt kapunk tőle. Nem! Tudtuk, hogy mi a nevelésünk összegét kapjuk meg, amit anyám kasszájából csoportosít át hozzánk, szóval a zsebpénzt igazából anyámtól kaptuk, mert ez volt a rezsi, kaja, ruházkodás, felszerelés bizonyos része..
Szerintem amiket szeretnél, azok korrektek, de a gondolkodás, ami mögötte van, illetve hogy minden érzelmi alapot nélkülöz nincs. Akit nyomoroncnak gondolok, annak a segítségére számítani kétszínű, számító viselkedés. Csak szeretetben kellene egymás segítségére számítani, szeretet nélkül nem, az úgy szimpla kihasználás(akkor is, ha a gázszámla nem aranyásás kategória)
Irtam hogy en csak igeneket vagy nemeket mondok.
Ugy teszel, mintha olyan konnyu lenne normalis pasit talalni.
Akkor reszletezem:
Probalkoznak a sracok dagadt fogatlan munkanelkuli alkoholista nős messze van csak szexre hajt ghostingolos, tul izompacsirta kocsival virít stb.
Én:
Bocsi nem, bocsi nem, bocsi nem, bocsi nem, bocsi nem, bocsi nem, aztan kikészülés: nincs egy normalis pasiiii brü hü hű, szünet, mert kiegtem, újult erovel folyt ķöv tovabb, aztán:lesz.rok mindent az elsőnek aki normalisnak csak TŰNIK, igent mondok es esélyt adok.
Aztán az meg belémszeret és komolyat akar. En meg EZEN a ponton kezdek csak gondolkodni el rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!