Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jól kereső pasiknak miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jól kereső pasiknak miert derogál segíteni a Saját párjukon?

Figyelt kérdés

Nem aranyáso effektrol van szo.

Csak nekem kezd fura lenni ha látja a másik hogy alig vannak ruháim, nem tudom ápolni a bőröm vagy kifizetni a gazszámlám, ugye megismernek hogy egy kissé "nyomoronc" nehézsorsuval jottek össze, szoval olyan fura hogy parkaocsolatban(!)mégis a fogukhoz verik a garast, azt mondják ez a te dolgod megoldani a te eleted stb, és de azert költenek ezerrel parfumre meg ékszerekre, díszdolgokra viszont amikre semmi szükségem amugy szoval csak egy gesztus meg "hatalomstatuálás"a szememben.

Miért derogál nekik segiteni, társnak lenni a SAJÁT PÁRJUK mellett, mikozben tényleg úsznak a pénzben?

Még megérteném ha vmi jott ment nő lennék de az exem el is jegyzett, a mostani meg be akar mutatni a családnak, es gyereket tervez, azaz teljesen komolyan gondolja velem. Így.

Nekik miert fáj segíteni?

#kapcsolatban önzőség
2021. máj. 26. 06:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 A kérdező kommentje:
*parfümökkel stb
2021. máj. 26. 14:59
 52/84 A kérdező kommentje:
50 vagy az itt levők EQ ja van alacsonyabb szinten ha ezt még ezek utan sem értik.
2021. máj. 26. 15:00
 53/84 anonim ***** válasza:
96%
Én értem, hogy a legnagyobb bajod magaddal van, de amíg a te EQ-d kevés ennek a felismerésére, addig hiába vergődsz, nem lesz jobb az életed...
2021. máj. 26. 15:04
 54/84 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, hogy miért várod el, hogy egyáltalán bármit is vegyen?

És mégis honnan kellene tudnia, hogy nem fizetted be a gázszámlát, ha nem együtt éltek?

Az elején még veled értettem egyet, mert szerintem is fontos egy kapcsolatban a támogatás. Volt, hogy én voltam rászorulva a páromra és volt, hogy neki nem volt vagy fél évig munkája, akkor még a tanfolyamát is én fizettem ki, pedig akkortájt költöztünk még csak össze. Tehát hiszek a kölcsönös segítségnyújtásban, illetve, hogy egy párkapcsolat nemcsak a pénzen múlik. De nem látszik, hogy te mit adsz abba a kapcsolatba az elvárásaidon túl, mert eléggé úgy tűnik, hogy nem szereted, csak igent mondtál, hogy legyen haladás, de egyébként nem is érdekel a pasi. Felhozod, hogy milyen lenne a gyerekkel.. te milyen lennél vele? Kiabálnál vele az utcán, hogy büdös kölök mit gondolsz, hogy elestél a fűben a semmirekellő apád nem fog nadrágot venni, anyád meg csóró??

2021. máj. 26. 15:05
 55/84 A kérdező kommentje:

Mert a parom! Komolyat akar eljegyzes meg csalad!!

Hogy alapozzak en rá?

2021. máj. 26. 15:06
 56/84 A kérdező kommentje:

Ott lesz velem a bajban?

Ott lesz ha szuksegem lesz Rá?

Ott lesz ha barmi is tortenne?

Megtenne a gyermekért bármit is a szexen kivul?

Vagy mégis mit várhatok?

2021. máj. 26. 15:07
 57/84 A kérdező kommentje:

Mit várhat egy nő?

Kvázi karriertorest 1-3 gyerekkel, fizeteskiesést, nonstoppozast karikás szemmel, testi lelki ertékromlást, munkaeropiaci ertekromlast es kockaztatja az egyedulállo anya statuszt hogy felveszi egy eletre.

Es mindezt egy anya önzetlenul kerdés nelkul odanyújtja, az egesz eletét fiatalságát adja. Csupan szeretetbol.

Es nem tudom egyedul megyek én ennek neki vagy van e Társam ebben.

2021. máj. 26. 15:11
 58/84 A kérdező kommentje:

Pofám leszakadna ha mondjuk beteg lazas ehes a gyerek, de a parom meglepné egy 100 ezres macival hogy ne sírj, bugyurubugyuru. Szeret apuciii.

Ez az, amit velem művel. Csak SARKÍTVA.

2021. máj. 26. 15:18
 59/84 anonim ***** válasza:
100%

De attól, hogy a párod, még nem jár alapból bármi is. Még nem várhatod el alapból, hogy vegyen bármit is. Se parfümöt, se csokikát, se ruhát, se gázszámlát. Az, hogy a kapcsolat elején beszéltek gyerekvállalásról, meg ilyenek, az inkább arról szól (normális esetben), hogy felméred, hogy ugyanazt akarjátok majd a későbbiekben vagy sem. Hiszen van, aki nem akar gyereket, akinek nem fontos a házasság és a fordítottja is.

Ameddig nem vezettek közös háztartást, nem kéri meg a kezed, ne várd el, hogy majd ő hoz rendbe anyagilag. Ameddig pedig külön vagytok és más igényed van, mondd meg neki, hogy figyelj Lajos, nem kérek több parfümöt, vegyél inkább arclemosót, vagy vásárolj be nekem pénteken légyszíves, mert most anyagilag a padlón vagyok, köszi.

Meg próbálj meg stabilnak lenni. Figyeld a kiadásaidat, a szükségleteidet, bevételeidet. Mire csúszik el a pénz. 2 dolgot tudsz tenni, vagy csökkented a kiadásaidat vagy a bevételeidet növeled.

2021. máj. 26. 15:21
 60/84 anonim ***** válasza:
94%
De akkor meg minek vagy vele? Dobd ki, keress olyat, aki megfelel neked is...
2021. máj. 26. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!