Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy kapcsolatban a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban a nő nem akar szexelni a férfivel , akkor az lehet egy váló ok a férfi részéről ?

Figyelt kérdés

Nem egy olyan esetről tudok , ahol a kapcsolatban az volt a fő probléma , hogy egyszer csak gondolt egyet a nő és nem akart lefeküdni a férjével !

Nem értem , mi válthat ki ilyent egy nőből , ha a férje pl : nem csalta meg a feleségét ?

2021. máj. 23. 04:35
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
46%

40 Én sajnálni sem tudom. Lehet fáradt persze, de ilyen hányinger módon elutasítani, alázni valakit egészen más

"úgy tud ellenkezni , hogy szinte kiabál , hogy hagyjál , nem akarom , eresszél el és kegyetlenül védekezik , olyan mintha meg akarnám páromat erőszakolni"

Én kb. egy ilyen után állnék fel és válnék. Nem várnám meg míg teljesen leépít emberileg

2021. máj. 24. 14:17
 42/50 A kérdező kommentje:

Őszintén , én senkinek nem kívánok hasonlót, minden jó és minden működik köztünk , egészen addig még én meg nem kívánom páromat és nem akarok közeledni felé .

Abban a pillanatban 180 fokos fordulatot vesz a kapcsolatunk a rossz irányba !

Többször mondta párom , hogy hagyjam békén és ne akarjam őt fogdosni meg puszilgatni , hagyjam békén ,akkor nem lesz baj .

Egy biztos , ez így nagyon fárasztó idegileg .

2021. máj. 24. 19:44
 43/50 anonim ***** válasza:
31%

Idegileg? Szerintem ez nem csak idegileg fárasztó! Leesett állal olvaslak.

Hogy mi? Milyen kapcsolatban élsz ?

Ez valami iszonyat. Nem is hallottam még ilyet

Szerintem beteg a párod. Kb. mint akit megerőszakoltak ...

Durva és megalázó, lekezelő, és lélekölő amiben vagy.

Mennék mint a vadlibák

2021. máj. 24. 20:03
 44/50 A kérdező kommentje:

Szerintem is az lesz a megoldás egyébként , ha lépek .

Nem akarok én életem végéig így élni.

Ráadásul párom felvetette már azt is nekem , hogy ő szex nélkül is eltudja képzelni az életét !

Csak , hogy én meg nem !

Ha ezt nem veszi figyelembe , akkor éljen egyedül !

2021. máj. 24. 20:19
 45/50 anonim ***** válasza:
31%

Figyi, kit érdekel már mit mond? Ne is akarj ilyennel lenni. Még lesz kedves leereszkedni hozzád egy-egy menet erejéig. de jó fej.

Lépj, hajrá!

2021. máj. 24. 20:37
 46/50 anonim ***** válasza:
60%

Hát öregem, ezek a kirohanások, meg a cölibátusra tett ajánlat nálunk is meg volt. Én már elengedtem, több mint két évig próbáltam minden tőlem telhetőt megtenni, sokszor átbeszéltük, hogy ez így nem megy, de már úgy éreztem, a következő lépés az lesz, hogy felköpök és aláállok.

Van egy kisfiunk, de ez sem érdekli. Minden csip-csup hibámba belekötött, aztán már kezdtem bekattanni a megvonástól, lettek nagyobb hibák is. Nem félrekettyintés, bár lehet, azzal jobban jártam volna, legalább kieresztem a gőzt. Most ezeket akarja felhasználni a válásban, hogy minél kevesebbet lehessek a fiammal. Az ismeretségi körében el vagyok én már hordva mindenféle link szemét alaknak.

Ahogy itt valaki írta, ez a szitu nem egyik hónapról a másikra áll be. Nálunk sose volt igazán nagy libidója, a szülést követően évekig igényelte a rendszeres együttlétet, de én kezdeményeztem mindig. Fokozatosan csökkentek ezek, mindig volt magyarázat. Aztán jött ez a felesleges a szex-duma. Ja, neki lehet, de én még nem vagyok 70 éves.

Én a helyedben nem várnék sokat, ez nem lesz jobb, ha már most ilyen, főleg, hogy még nincs gyerek.

2021. máj. 24. 21:38
 47/50 anonim ***** válasza:
31%

Milyen megkeseredett bsztlan picsk vannak itt, akik lepontozzák az összes olyan választ, amiben leírják, hogy ez a szituáció gáz?

Nőként mondom, nyomorult életű itt sok feleség, nem csoda, hogy megy a félrekefélés

2021. máj. 24. 21:44
 48/50 A kérdező kommentje:

(46) együtt érzek veled maximálisan .

Amióta én is érintett vagyok ebben a szomorú helyzetben és foglalkoztat ez a téma , az óta egyre több kapcsolatról olvasom s hallok hasonló problémákat , mint amilyenben én is vagyok !

Ez nagyon el szomorító !

Amúgy nekünk is van 2 közös gyermekünk .

2021. máj. 25. 22:11
 49/50 anonim ***** válasza:
48%

Tudod mi még elszomorítóbb? Hogy lepontozzák azokat a válaszokat amik arra buzdítanak, hogy próbálj meg válni és boldog lenni. Ez a gáz. Sok beteg ember

Kitartást

2021. máj. 25. 22:26
 50/50 A kérdező kommentje:

Igen sajnos , mindig vannak , akik másképpen gondolják .

De mi mind ezt , át éljük , ezért jobban át tudjuk érezni s látni ezt és az ehhez hasonló problémákat .

2021. máj. 28. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!