Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban a nő nem akar szexelni a férfivel , akkor az lehet egy váló ok a férfi részéről ?
Nem egy olyan esetről tudok , ahol a kapcsolatban az volt a fő probléma , hogy egyszer csak gondolt egyet a nő és nem akart lefeküdni a férjével !
Nem értem , mi válthat ki ilyent egy nőből , ha a férje pl : nem csalta meg a feleségét ?

40 Én sajnálni sem tudom. Lehet fáradt persze, de ilyen hányinger módon elutasítani, alázni valakit egészen más
"úgy tud ellenkezni , hogy szinte kiabál , hogy hagyjál , nem akarom , eresszél el és kegyetlenül védekezik , olyan mintha meg akarnám páromat erőszakolni"
Én kb. egy ilyen után állnék fel és válnék. Nem várnám meg míg teljesen leépít emberileg
Őszintén , én senkinek nem kívánok hasonlót, minden jó és minden működik köztünk , egészen addig még én meg nem kívánom páromat és nem akarok közeledni felé .
Abban a pillanatban 180 fokos fordulatot vesz a kapcsolatunk a rossz irányba !
Többször mondta párom , hogy hagyjam békén és ne akarjam őt fogdosni meg puszilgatni , hagyjam békén ,akkor nem lesz baj .
Egy biztos , ez így nagyon fárasztó idegileg .

Idegileg? Szerintem ez nem csak idegileg fárasztó! Leesett állal olvaslak.
Hogy mi? Milyen kapcsolatban élsz ?
Ez valami iszonyat. Nem is hallottam még ilyet
Szerintem beteg a párod. Kb. mint akit megerőszakoltak ...
Durva és megalázó, lekezelő, és lélekölő amiben vagy.
Mennék mint a vadlibák
Szerintem is az lesz a megoldás egyébként , ha lépek .
Nem akarok én életem végéig így élni.
Ráadásul párom felvetette már azt is nekem , hogy ő szex nélkül is eltudja képzelni az életét !
Csak , hogy én meg nem !
Ha ezt nem veszi figyelembe , akkor éljen egyedül !

Figyi, kit érdekel már mit mond? Ne is akarj ilyennel lenni. Még lesz kedves leereszkedni hozzád egy-egy menet erejéig. de jó fej.
Lépj, hajrá!

Hát öregem, ezek a kirohanások, meg a cölibátusra tett ajánlat nálunk is meg volt. Én már elengedtem, több mint két évig próbáltam minden tőlem telhetőt megtenni, sokszor átbeszéltük, hogy ez így nem megy, de már úgy éreztem, a következő lépés az lesz, hogy felköpök és aláállok.
Van egy kisfiunk, de ez sem érdekli. Minden csip-csup hibámba belekötött, aztán már kezdtem bekattanni a megvonástól, lettek nagyobb hibák is. Nem félrekettyintés, bár lehet, azzal jobban jártam volna, legalább kieresztem a gőzt. Most ezeket akarja felhasználni a válásban, hogy minél kevesebbet lehessek a fiammal. Az ismeretségi körében el vagyok én már hordva mindenféle link szemét alaknak.
Ahogy itt valaki írta, ez a szitu nem egyik hónapról a másikra áll be. Nálunk sose volt igazán nagy libidója, a szülést követően évekig igényelte a rendszeres együttlétet, de én kezdeményeztem mindig. Fokozatosan csökkentek ezek, mindig volt magyarázat. Aztán jött ez a felesleges a szex-duma. Ja, neki lehet, de én még nem vagyok 70 éves.
Én a helyedben nem várnék sokat, ez nem lesz jobb, ha már most ilyen, főleg, hogy még nincs gyerek.

Milyen megkeseredett bsztlan picsk vannak itt, akik lepontozzák az összes olyan választ, amiben leírják, hogy ez a szituáció gáz?
Nőként mondom, nyomorult életű itt sok feleség, nem csoda, hogy megy a félrekefélés
(46) együtt érzek veled maximálisan .
Amióta én is érintett vagyok ebben a szomorú helyzetben és foglalkoztat ez a téma , az óta egyre több kapcsolatról olvasom s hallok hasonló problémákat , mint amilyenben én is vagyok !
Ez nagyon el szomorító !
Amúgy nekünk is van 2 közös gyermekünk .

Tudod mi még elszomorítóbb? Hogy lepontozzák azokat a válaszokat amik arra buzdítanak, hogy próbálj meg válni és boldog lenni. Ez a gáz. Sok beteg ember
Kitartást
Igen sajnos , mindig vannak , akik másképpen gondolják .
De mi mind ezt , át éljük , ezért jobban át tudjuk érezni s látni ezt és az ehhez hasonló problémákat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!