Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy kapcsolatban a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban a nő nem akar szexelni a férfivel , akkor az lehet egy váló ok a férfi részéről ?

Figyelt kérdés

Nem egy olyan esetről tudok , ahol a kapcsolatban az volt a fő probléma , hogy egyszer csak gondolt egyet a nő és nem akart lefeküdni a férjével !

Nem értem , mi válthat ki ilyent egy nőből , ha a férje pl : nem csalta meg a feleségét ?

2021. máj. 23. 04:35
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

28. Inkább dobjátok össze a pénzt és menyen el a férjed vaszektomiára.

Két gyerek mellet már úgyis mindegy.

A hormonális fogamzásgátló viszont elég káros.

2021. máj. 24. 08:29
 32/50 anonim ***** válasza:
100%

Azt sosem szeretnénk, én sem vetetném ki a méhem, se nem köttetném el magam. :) de azért köszi a tanácsot. :)

2021. máj. 24. 09:50
 33/50 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon sok esetben ez a válóok. Szex-szel nem csak az együttlétek szünnek meg, hanem idővel a férfi-női kapocs is. Mert aki nem akar szexelni, kerülni fogja azokat a dolgokat amik szexhez vezethetnek. Pl sima szájrapuszi oké, de szenvedélyesebb csók már nem. Sima ölelés még elmegy, de ha a párja húzza magához már nem. És egy idő után ez megalázó és frusztráló.

Nem is értem miért bagatelizállják egyesek a szex jelentőségét.

Persze olyan kapcsolatban működhet ahol egyik fél sem akarja, de ugye ez azért igen ritka.

Szóval ahol nincs szex, jön az érzelmi elhidegülés is. És ebből lesz válás. Köztes időben meg szeretősdi

2021. máj. 24. 10:21
 34/50 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz(33 - as ), sajnos nálunk is teljesen kihűlt ez az érzelmi kapcsolat és ha van is kb: 3 -4 havonta szex , abban sincsen semmi szenvedély ! Olyan mintha csak az én kedvemért engedné a párom ( kényszerből ) és várná , hogy mikor lesz már vége !
2021. máj. 24. 10:31
 35/50 anonim ***** válasza:
49%

De kérdező, akkor mire vársz? Nem szeretnél egy szeretetteljes kapcsolatban élni? Én nem értem, hogyha ide eljut egy kapcsolat miért akarják toldozni-foltozni. Nem megy, el kell engedni.

Neked hány életed van, hogy ennyire ráérsz így élni? Nem bántás, jóindulatból mondom.

2021. máj. 24. 11:23
 36/50 A kérdező kommentje:
Természetesen igazad van . Talán már nem lesz sok türelmem tovább várni .
2021. máj. 24. 11:27
 37/50 anonim ***** válasza:
59%

Ne várj. Minden elvált ember (már leszámítva az életképtelen gyávákat) egytől egyig azt mondja, előbb kellett volna lépnie.

Biztos nehéz és sajnálom, de tedd meg ezt a szívességet magadnak.

Szeresd magad annyira, hogy nem élsz egy életet le érzelemmentesen

2021. máj. 24. 11:39
 38/50 A kérdező kommentje:

Az igaz , hogy roppant kellemetlen számomra és bármit s bármennyire meg akarok tenni , hogy legyen romantika , szeretet s együttlét , mindig keres és talál is kibúvót Párom , hogy még esélyünk sem legyen szeretkeznünk !

Hihetetlen , hogy lehet így élni egy nőnek , hogy nem igényli a szexet egyáltalán , én majd meg őrülök annyira kívánom páromat és meg tudnám "enni őt , de egyszerűen mindig vannak kifogások , kemény elutasítások , most ezért nem , meg azért nem , majd holnap , de másnap megint nem lehet , majd hétvégén , aztán hétvégén vagy fáradt , vagy nem érzi jól magát és már unom , de nagyon mert ez teljes mértékben , egyértelmű hogy ezek csak szándékos hárítások !

Nem kérem tőle , hogy napi szinten feküdjön le velem , de heti egy szeretkezés szerintem azért elvárható lenne minimum , ez borzasztó !

Nem értem egyszerűen , hogy mi okozhat ilyen hozzáállást bárkinél is és miért kerüli még a lehetőségét is az együttléteknek , holott korábban nem így viselkedett , nem értem ez nagyon fura .

Amúgy valóban több ismerősöm kapcsolata is hasonló problémák végett ért véget , mint amilyen jelenleg az enyém , a feleség teljesen megvonta a szexet a férjétől , pedig a férj nem volt alkesz , nem dohányzott , megbecsülte , ápolt s igényes volt .

Már én is sokszor megpróbáltam megbeszélni párommal , hogy mi történt , mondtam neki ha van valami betegsége , vagy egyéb oka annak , hogy kerüli a szexet velem , mondja el , megoldjuk együtt ha tudjuk ,, de mindig csak ugyanazt felelte , fáradt vagyok , nem érzem jól magam , nem kívánom , nem akarom stb - stb ...

Ráadásul úgy tud ellenkezni , hogy szinte kiabál , hogy hagyjál , nem akarom , eresszél el és kegyetlenül védekezik , olyan mintha meg akarnám páromat erőszakolni !

Ezek után meg már nekem is el szokott menni a maradék kedvem is az egésztől , meg úgy minden mástól is .

Nem értem az ilyen nőnek miért kell család , miért kell bárki is , miért nem megy az ilyen nő apácának , miért teszi tönkre a másik ember életét is!?

Ezt az állapotot már nem tűröm sokáig , ez már biztos és amint azt megtehetem , ezen változtatni fogok .

Én úgy érzem minden tőlem telhetőt elkövettem , hogy normális kapcsolatunk s családunk legyen , de én ennél többet nem tudok tenni már , nagyon sajnálom ...

2021. máj. 24. 13:13
 39/50 anonim ***** válasza:
46%

Jaj ez borzasztó! Szerinted szeret a párod? Mert szerintem nem :(

Csoda hogy itt nem kaptál még lebszó hozzászólást, hogy tuti miattad van. Szokás errefelé.

De szerintem ez roppant megalázó.

Egyedül lenni, szinglinek lenni nem az. De együtt valakivel úgy, hogy mellé fekszel az ágyba de odébb húzódik. Már nekem ugrik görcsbe a gyomrom.

Ez nem fog megjavulni. Te is ki fogsz szeretni belőle. Vagy magadtól vagy jön majd valaki akitől megkapod ezeket és szépen rá fog világítani arra a sötét helyre ahová eltemetted ezeket az érzéseket. Hogy milyen jó is szeretve lenni

2021. máj. 24. 13:38
 40/50 anonim ***** válasza:
46%
Ez szerintem is szörnyű, de ha ő nem nyitott még beszélgetni sem róla, nem érzi azt, hogy változtatni kell, akkor kénytelen leszel elengedni egyszer. Nyilván lehet fáradt, megterhelő lehet a terhesség, szülés, szoptatós időszak, be tud kavarni a fogamzásgátló stb., de neki is érzékelnie kellene, hogy valami nem stimmel és törekednie a megoldásra.
2021. máj. 24. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!