Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban a nő nem akar szexelni a férfivel , akkor az lehet egy váló ok a férfi részéről ?
Nem egy olyan esetről tudok , ahol a kapcsolatban az volt a fő probléma , hogy egyszer csak gondolt egyet a nő és nem akart lefeküdni a férjével !
Nem értem , mi válthat ki ilyent egy nőből , ha a férje pl : nem csalta meg a feleségét ?
Minden kedves hozzászólónak köszönöm az őszinte válaszát , örömmel látom és olvasom , hogy azért sokan megosztottátok a véleményeiteket .
Sajnos ami a kérdésemnél elhangzott , ott lehet hogy durván fogalmaztam , amikor azt írtam , hogy ha a nő egyet gondol és többet nem akar szexelni !
De ha úgy fogalmaztam volna csupán , ha a nő már nem akarja a szexet a férjével , szerintem az ugyanazt jelentette volna , talán a két megfogalmazás között az( egyet gondol ) nál az egyik pillanatról a másikra érthető a szex megszűnése és nem pedig fokozatosan .
Akkor itt elnézést kérek és tisztáznám is , hogy a fokozatos , de a teljes szex mentességre gondoltam , ami nagyon rövid idő alatt következik be egy kapcsolatban .

11. A gyerek születése utáni 1-2év leszámítva egyáltalán nem kívánja, akkor ott a nőnek baja van. Nem feltétlenül veled lehet hogy betegsége van, vagy munkahelyi gondok, vagy depresszió stb
Ha nem hajlandó tenni a változásért akkor te meg nem vagy kőteles vele maradni.
Ülj le vele kérdezd meg őszintén hogy mi a baja.
Ha nem látod rajta az akarást akkor el kell hagyni.
Sajnos ez ilyen. Kitartást :)
12. Azt hiszem , nagyon is fején találtad a szöget , maximálisan kiolvastad , hogy mi a helyzet a kapcsolatommal .
11. voltam .

Ilyen "jaj nincs nő aki magától ne akarna szexelni dolgot" csak sértet fapinák írnak.
Bizony ám, és ezt nőként mondom.
Dehogynem van.
Jaj a gyerek, jaj a fejem, most meg durva voltál, mi az hogy térdeljek le.
Fúj te tárgyiasítasz, jaj fényben nem, jaj anyám jön holnap stb
Legtöbb nőnek a libidója nem is létezik. Ezt már az elején is látni csak a szerelmes férfi vak

Hűha, nem minden férfit savaztam, csak akire ezek rá illenek. Látom meg is találta a célközönséget. :D
A mamázást meg bóknak veszem 20 évesen. :D Alig várom már a milf korszakomat. xD

Most akkor taknyos húszéves vagy öreg mama oszthatja az észt? Döntsd el. :D
Te lennél az a farönkmozgású rövid f.aszú férfi akit otthagyta a felesége?🥺

Szóval egy 30-40 éves mama nem oszthatja a hülyeségét, mert akkor biztos egy csúnya ronda nő, aki senkinek se kell! De egy huszon éves se ossza, mert ő nem tudja megkülönböztetni még a jó szexet a rossztól!
Értem...
Te az irásodból, ha tényleg nő vagy, akkor nagyon frusztrált vagy valamiért, talán a férjedre illik rá a jellemzés, és ezért sértődtél meg.
Viszont kétlem, hogy bármelyik
intelligens nő is ennyire frusztráltan reagálna, ezért lévén, hogy te látatlanba tudsz feltételezni olyan dolgokat egy emberről, hogy hány éves , hány partnere volt eddig, mennyire sikeres a parkapcsolatok terén, hadd feltételezzem, hogy egy frusztrált férfi vagy, akit ez a jellemzés meglehetősen szíven ütött. :)
Puszi. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!