Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy kapcsolatban a nő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy kapcsolatban a nő nem akar szexelni a férfivel , akkor az lehet egy váló ok a férfi részéről ?

Figyelt kérdés

Nem egy olyan esetről tudok , ahol a kapcsolatban az volt a fő probléma , hogy egyszer csak gondolt egyet a nő és nem akart lefeküdni a férjével !

Nem értem , mi válthat ki ilyent egy nőből , ha a férje pl : nem csalta meg a feleségét ?

2021. máj. 23. 04:35
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Minden kedves hozzászólónak köszönöm az őszinte válaszát , örömmel látom és olvasom , hogy azért sokan megosztottátok a véleményeiteket .

Sajnos ami a kérdésemnél elhangzott , ott lehet hogy durván fogalmaztam , amikor azt írtam , hogy ha a nő egyet gondol és többet nem akar szexelni !

De ha úgy fogalmaztam volna csupán , ha a nő már nem akarja a szexet a férjével , szerintem az ugyanazt jelentette volna , talán a két megfogalmazás között az( egyet gondol ) nál az egyik pillanatról a másikra érthető a szex megszűnése és nem pedig fokozatosan .

Akkor itt elnézést kérek és tisztáznám is , hogy a fokozatos , de a teljes szex mentességre gondoltam , ami nagyon rövid idő alatt következik be egy kapcsolatban .

2021. máj. 23. 11:24
 12/50 anonim ***** válasza:
94%

11. A gyerek születése utáni 1-2év leszámítva egyáltalán nem kívánja, akkor ott a nőnek baja van. Nem feltétlenül veled lehet hogy betegsége van, vagy munkahelyi gondok, vagy depresszió stb

Ha nem hajlandó tenni a változásért akkor te meg nem vagy kőteles vele maradni.

Ülj le vele kérdezd meg őszintén hogy mi a baja.

Ha nem látod rajta az akarást akkor el kell hagyni.

Sajnos ez ilyen. Kitartást :)

2021. máj. 23. 12:10
 13/50 A kérdező kommentje:

12. Azt hiszem , nagyon is fején találtad a szöget , maximálisan kiolvastad , hogy mi a helyzet a kapcsolatommal .

11. voltam .

2021. máj. 23. 12:29
 14/50 anonim ***** válasza:
9%

Ilyen "jaj nincs nő aki magától ne akarna szexelni dolgot" csak sértet fapinák írnak.

Bizony ám, és ezt nőként mondom.

Dehogynem van.

Jaj a gyerek, jaj a fejem, most meg durva voltál, mi az hogy térdeljek le.

Fúj te tárgyiasítasz, jaj fényben nem, jaj anyám jön holnap stb

Legtöbb nőnek a libidója nem is létezik. Ezt már az elején is látni csak a szerelmes férfi vak

2021. máj. 23. 12:50
 15/50 anonim ***** válasza:
37%
Ismerek olyat, ahol a nő már négy éve nem fekszik le a férjével. Nem tudni, miért. Én először el sem akartam hinni, hogy van ilyen, de miért hazudná ezt a férj. Hogy tudnak így élni a nők? Én nő vagyok, de el nem tudnám képzelni. Mi válthatja ezt ki? Próbálom megfejteni, de már évek óta nem tudom.
2021. máj. 23. 12:54
 16/50 anonim ***** válasza:
35%
Az orgazmusról egyik nő se mond le. Valszeg eddig tűrte a robotmozgásos kispöcs férjével való szexet és már nem érdek neki megfelelni.
2021. máj. 23. 13:12
 17/50 anonim ***** válasza:
34%

Hűha, nem minden férfit savaztam, csak akire ezek rá illenek. Látom meg is találta a célközönséget. :D

A mamázást meg bóknak veszem 20 évesen. :D Alig várom már a milf korszakomat. xD

2021. máj. 23. 13:50
 18/50 anonim ***** válasza:
61%

Most akkor taknyos húszéves vagy öreg mama oszthatja az észt? Döntsd el. :D

Te lennél az a farönkmozgású rövid f.aszú férfi akit otthagyta a felesége?🥺

2021. máj. 23. 14:02
 19/50 anonim ***** válasza:
59%
Jólvan incelke, neked elhiszem, hogy nő vagy.
2021. máj. 23. 14:11
 20/50 anonim ***** válasza:
80%

Szóval egy 30-40 éves mama nem oszthatja a hülyeségét, mert akkor biztos egy csúnya ronda nő, aki senkinek se kell! De egy huszon éves se ossza, mert ő nem tudja megkülönböztetni még a jó szexet a rossztól!

Értem...

Te az irásodból, ha tényleg nő vagy, akkor nagyon frusztrált vagy valamiért, talán a férjedre illik rá a jellemzés, és ezért sértődtél meg.

Viszont kétlem, hogy bármelyik

intelligens nő is ennyire frusztráltan reagálna, ezért lévén, hogy te látatlanba tudsz feltételezni olyan dolgokat egy emberről, hogy hány éves , hány partnere volt eddig, mennyire sikeres a parkapcsolatok terén, hadd feltételezzem, hogy egy frusztrált férfi vagy, akit ez a jellemzés meglehetősen szíven ütött. :)

Puszi. :3

2021. máj. 23. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!