Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban a nő nem akar szexelni a férfivel , akkor az lehet egy váló ok a férfi részéről ?
Nem egy olyan esetről tudok , ahol a kapcsolatban az volt a fő probléma , hogy egyszer csak gondolt egyet a nő és nem akart lefeküdni a férjével !
Nem értem , mi válthat ki ilyent egy nőből , ha a férje pl : nem csalta meg a feleségét ?

És mi van, ha a nőt akkora traumatikus sokk érte, aminek egyik mellékhatása a libidócsökkenés?
Pl. velem is ez történt 4 éve. Előtte sokat voltunk együtt a páromat, utána nagyon keveset, szinte csak pár alkalmat. A párom elfogadta, ettől még szeret és nem hagy el emiatt.
Az okot keressétek, és ne egyből, hogy jaj, a nő nem akar szexelni ezért dobjuk máris.

Naná, hogy lehet, egészséges felnőtt kapcsolatban fontos a szexualitás.
#4-es Nő vagyok, és elgondolkoztam a traumán, hogy mi lehet, nem akarok tippelgetni, de nyilván nem általánosan előforduló dolog, viszont ezt is kezelni kellene, orvossal, pszichológussal. Nem szabad beletörődni, mert 2 embert nyomorítasz meg vele.
Ha valami miatt nem megy a szex nőnek és férfinek is meg kellene találnia a neki megfelelő gyógymódot, mert -e nélkül nem teljes értékű a kapcsolat. Sokszor nem ilyen komoly probléma van, mint #4-esnél, hanem egyszerűen kihűlnek az érzések, amin nem tud sem orvos, sem akarat segíteni.

Természetesen lehet válo ok minden ami miatt az egyik fél úgy érzi hogy nem jo az élete.
A nehéz ügy az hogy mit lehet még tenni en megprobálkoznék azét párterápiával ha van gyerek.
Ha nincs akkor leis út felis út szia.
Mert ami nem mukődik azt felesleges erőltetni.

mondjuk azert azt tisztazzuk, hogy olyan nincs, hogy a no ‘egyszercsak gondol egyet es tobbet ndm akar szexelni a pasival’. ennek altalaban van valami oka: erzelmi elhidegules, lelki problemak, kapcsolat megromlasa, 3. fel, testi problemak, vagy egyszeruen csak nem jo neki a szex a ferfival. ha elotte volt szex, akkor nem szunteti be a no csakugy ok nelkul egyik hetrol a masikra.
en amondo vagyok, hogy egy normalis, komoly kapcsolatban, amit nem akarnak a kukaba dobni eloszoris az okokat erdemes felderiteni es azokon dolgozni, nem rogton szakitani. ha mondjuk betegseg miatt par hetig nem lesz szex, azt egy tobbeves kapcsolatban szerintem kozelessege elfogadni a ferfinek es tamogatni a not. nehez olyan esetet elkepzelni, hogy amugy minden ok, de szex nem lesz soha tobbet, hacsak nem valami durva betegseg az oka.
de ha pl. mar annyira nem elvezik egymassal a szexet vagy annyira elhidegultek, akkor erdemes szakitani. nem a szexhiany, hanem a kivalto ok miatt. mert a szexhiany mindig csak egy tunet, es valami komolyabb huzudik mogotte, ha szerinted a no ‘csakugy’ nem szexel egyik naprol a masikra, akkor jo hulye vagy, mar bocs.

6: a legszebb öröm a káröröm, élvezd a kicsinyes bosszút...
Azoknak van igazuk, akik azt írják, hogy ok nélkül nincs olyan, hogy egy nő csak úgy beszünteti a szexet. Megvan mindig az ok, maximum nem beszélik meg, nem foglalkoznak egymás érzéseivel, vágyaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!