Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban a nő nem akar szexelni a férfivel , akkor az lehet egy váló ok a férfi részéről ?
Nem egy olyan esetről tudok , ahol a kapcsolatban az volt a fő probléma , hogy egyszer csak gondolt egyet a nő és nem akart lefeküdni a férjével !
Nem értem , mi válthat ki ilyent egy nőből , ha a férje pl : nem csalta meg a feleségét ?

Itt a primitív és proli az te vagy. :D
Szerintem meg a kornak ehhez semmi köze. És véleményt bárki formálhat, még akkor is, ha neked ez nem tetszik.:D

Érdekes, hogy egy húsz éves regél itt mindenkinek a világ nagy dolgairól :D
Szórakoztató

2018 májusában ismerkedtünk meg a férjemmel. Randizgattunk, majd mikor eljött az a rész, hogy megismerjük egymást közelebbről kb júliusban, akkor az első alkalom után nagyon fájt másnap, viszont 2 nap mulva elmúlt a kellemetlen érzés.
Újra lefeküdtünk, nagyon jó volt. Párszor ismételtük, de utána felfáztam. Kezeltem. Nem tudtunk együtt lenni 1-2 hétig. Rá nem sokra hólyaghurutom lett. Eltartott 1 honapig. Mikor elmúlt újra együtt voltunk.
Majd vesemedence gyulladással diagnosztizáltak 2018 novemberében. Azzal 2 hónapot szenvedtem. 2019 januárjában a hólyaghurut fent maradt, s orvosról orvosra jártam, hogy segítsenek. 2019 március végére sikerült kigyógyulni minden betegségből,s sajnos addig együttlétekből nem volt semmi, mert nem voltam rá alkalmas testileg.
2019 Áprilisban pedig pótoltunk mindent a kimaradt időszakból.
Minden nap lefeküdtünk, volt, hogy többször is.
2019 májusában nem jött meg a havim. Kiderült, állapotos vagyok.
A terhességem 6.hetében jártam, amikor nem normális hüvelyi folyásom keletkezett.
Kb.a 13.hétre kiderült, hogy ez bizony terhességi gomba (nem tudom sajnos az orvosi szakszót), ami vegig kíséri a terhességet, folyamatos kezelést igényel.
Megpróbáltunk néha lefeküdni óvszerrel, nélküle, (nem volt fertőző) de egyszerűen nem volt jó, égetett minden együttlét.
2020 január végén szültem, s ra 12.hétre volt ismet az első aktusunk.
Nem volt jó, nem azért mert fájt volna, hanem mert semmi libidom nem volt. Gyermekemet hála Istennek tudtam szoptatni, így se a menstruációm, se a libidóm nem tért vissza.
Férjemmel le-le feküdtünk, de mondta o is, hogy nem az igazi, érzi rajtam, hogy muszájból vagyok vele, s ez neki nem jó.
Októberben megint lefeküdtünk, egy alkalommal. Szülés után összesen 8 alkalmat voltunk együtt, s az októberi aktus ismét meghozta a gyümölcsét(aktív szoptatás mellett, s menstruáció hianyaban) ismét várandós lettem.
Szerencsére nem volt most hüvelyi folyás, viszont más okokbol kifolyólag most sem lehetünk együtt.
2021-et írunk, most fogok júniusban szülni.
3 év alatt 2 gyermek, ahhoz képest irtó kevés együttlét.
Férjem hűséges, sőt, vett magának jatekszert (mű női nemiszerv), s mondta, hogy kitárt jóban rosszban, tudja, hogy megéri várni.
Amint megszülök fogamzásgátlót fogok felíratni. Remélem az nem okoz libidó csökkenést, s a
nagyon bizakodó vágyok, hogy a férjemmel végre normális vizekre évezhetünk szexualitás terén.
S nagyon hálás vagyok, hogy ilyen megértő a férjem. Nagyon ritka ez a típus. Pedig bárkit megkaphatna bármikor.
(2020.júliusában volt az esküvőnk).
Gyors tempó, de egy percét sem bánom.

Persze, hogy lehet válóok.
Szerintem a legegyszerűbb magyarázat, hogy nem élvezi, vagy nem tanulta meg élvezni a szexet. Pl. én ezért nem keresek párkapcsolatot, mert az elején el tudnám játszani, hogy szeretem a szexet, de fenntartani ezt elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!