Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen nehéz boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz boldog kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Miért ilyen nehéz az ismerkedés?

Vannak mások is akik húszon évesek és még nem tapasztalták meg a szerelmet, kölcsönös vonzalmat, szeretetet?

2021. máj. 21. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kettön áll a vásár.
2021. máj. 21. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
2021. máj. 21. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már nem huszonéves vagyok, és egyszerűen nem találok olyat, akivel kölcsönösen jó lenne együtt:( valami mindig van, legutóbb már majdnem sikerült, de tönkrement a dolog..:( én már lassan feladom a reményt:(
2021. máj. 21. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
#2: Én még senki olyannal nem találkoztam a való életben, ahol az állat valamit vagy valakit HELYETTESÍTETT volna a gazdája számára. Aki ilyet képes elhinni, annak fogalma sincs, hogy milyen a felelős állattartás, meg egyáltalán, hogy mit jelent egy valódi, szeretetteli kötelék állat és a gazdája között.
2021. máj. 21. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát azért az sem mindegy, hogy az elvárások mennyire reálisak meg mi is tulajdonképpen a cél azzal a kapcsolattal.

A boldogság nagyon szép dolog és nagy kultusza is van, de ugyanakkor eléggé könnyen változhat is, szóval ha ezt tűződ ki célnak és csak erre fókuszálsz, ezt tekinted egyedül mércének, akkor valóban sok csalódás érhet.

Az ismerkedés szerintem azért nehéz, mert az emberek túl gyorsan akarnak dönteni. Vagy tetszik a másik és akkor elkezdem szebbnek látni, mint amilyen valójában, vagy pedig leírom egyből és beteszem a "nem vagyok rá kíváncsi" kategóriába. Az egészséges ismerkedési folyamat pedig valahol a kettő közt kellen legyen.

2021. máj. 21. 18:50
 6/6 anonim válasza:

Én is úgy érzem, hogy sosem fogom ezt megtalálni....

Én pontosann az az ember vagyok, aki bármit megtenne a másikért, de tényleg és ezt vagy ennek valamilyen formáját szinte sose kaptam vissza.

2021. máj. 22. 06:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!