Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz boldog kapcsolatot találni?
Miért ilyen nehéz az ismerkedés?
Vannak mások is akik húszon évesek és még nem tapasztalták meg a szerelmet, kölcsönös vonzalmat, szeretetet?
Hát azért az sem mindegy, hogy az elvárások mennyire reálisak meg mi is tulajdonképpen a cél azzal a kapcsolattal.
A boldogság nagyon szép dolog és nagy kultusza is van, de ugyanakkor eléggé könnyen változhat is, szóval ha ezt tűződ ki célnak és csak erre fókuszálsz, ezt tekinted egyedül mércének, akkor valóban sok csalódás érhet.
Az ismerkedés szerintem azért nehéz, mert az emberek túl gyorsan akarnak dönteni. Vagy tetszik a másik és akkor elkezdem szebbnek látni, mint amilyen valójában, vagy pedig leírom egyből és beteszem a "nem vagyok rá kíváncsi" kategóriába. Az egészséges ismerkedési folyamat pedig valahol a kettő közt kellen legyen.
Én is úgy érzem, hogy sosem fogom ezt megtalálni....
Én pontosann az az ember vagyok, aki bármit megtenne a másikért, de tényleg és ezt vagy ennek valamilyen formáját szinte sose kaptam vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!