Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget? A párommal (2 éve a férjem) nagyon megromlott a viszonyunk. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.
Kb. Így nézek ki testre, fejre nagyjából. Ordenáré nagy s*gg, kis mellek. A férjem is mindig ezeket kifogásolta. Nulla az önbizalmam, nem is tudom hogy szerezzem vissza.
Én 23-24 éves (nő) voltam, visszanézve a fényképeket, kifejezetten szép, mikor az akkori barátom, boldog kapcsolatunk folyamán, jó időszak után egyre inkább már alig akart bármit tőlem, végül már egyáltalán semmit. Emlékszem, ahogy az idővel egyre csökkent az önbizalmam, egyre jobban megtört engem ez a helyzet nőként, hogy ott vagyok nála, mégis inkább számítógépezik, stb. Sajnos ahhoz túl tapasztalatlan voltam, hogy időben kitegyem a szűrét, és számomra elég fájdalmas időszak után következett be a szakítás.
Én is nagyon sok kapcsolatról hallok az ismerősi köreimben, ahol nincs szex vagy szökőévben egyszer. Azt nem értem, hogy aki ezt megtagadja a másiktól, az hogy gondolhatja ezt komolyan. Minek megy bele kapcsolatba egészséges szexualitású emberrel, vagy, ha rajta múlik, ( mert rajta múlik) akkor miért nem ül le felnőttként megbeszélni a helyzetet, és miért nem vállalja a nyitott kapcsolatot, vagy engedi el a másikat. Ez színtiszta egoizmus, ha ezek után még hűséget vár el, hagyja hogy a másik gyötrődjön meg bűntudata legyen, miközben a kapcsolat egy nagyon fontos alappillére az ő döntése okán hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!