Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom rendezni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget? A párommal (2 éve a férjem) nagyon megromlott a viszonyunk. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.

Figyelt kérdés
A férjemmel kb. 1 éve nem élünk szexuális életet. Nem érint meg úgy, nem csókol, nem ölel meg stb. Tulajdonképpen úgy élünk mint 2 lakótárs. Azonban ő ezt kicsit sem veszi észre, neki így jó ahogy van,és ez így megy már sajnos 3-4 éve. Nem mertem eddig lépni a válás kezdeményezés ügyében. 10 éve ismerjük egymást amúgy. Attól tartok nem fog együttműködni velem,mivelhogy neki ez kényelmes. Nekem időközben alakul egy kapcsolatom egy másik férfival aki mellettem áll mindenben, megbízható. De ennek ellenére félek belefogni bármibe (beszélgetés) és csak halogatom az egészet.

2021. máj. 19. 00:27
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
60%
Mi a bánattól lennél Te amorf kövér? Nem tudom, mozogsz-e valamit, azt érdemes lenne, nem a fogyás miatt, hanem az egészséged miatt és az önbizalmad miatt. De ennyi... Nézd meg, hogy tudnál-e változtatni valamin, amitől jobban tetszenél MAGADNAK? Ha igen, csináld! És próbáld valahogyan úgy alakítani az életedet, hogy közelebb kerülj ahhoz, hogy szükség esetén mégis válhass... Hány éves vagy egyébként?
2021. jún. 13. 10:58
 42/49 anonim ***** válasza:
41 vagyok, futok rendszeresen, meg kizárom a szemét ételeket. Valahogy mégsem tudom elfogadni magam, a házasságomból csak rossz jeleket és elutasítást kaptam mindig is.
2021. jún. 13. 11:03
 43/49 anonim ***** válasza:

Kb. Így nézek ki testre, fejre nagyjából. Ordenáré nagy s*gg, kis mellek. A férjem is mindig ezeket kifogásolta. Nulla az önbizalmam, nem is tudom hogy szerezzem vissza.

[link]

2021. jún. 13. 11:07
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
#43: még mindig a 32 vagyok. Szerintem a férfiak szeretik ezt az alkatot, ha a Te férjed nem, ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket. Nyilván akkor is ilyen voltál, amikor elvett, csak akkor még ő értékelte másként. Tehát ő változott, nem Te. És nyilván nem az ízlése változott, hanem az érzései, amiket most kivetít vagy 'kimondható/megfogalmazható' okot keres, akkor is, ha az nem feltétlenül igaz. (egyébként én is ilyen alkat vagyok, de nem volt kifogásuk azoknak a krapekoknak, akik rámírtak. Aki meg nem írt rám, az nem számít, hiszen így is több, mint elég levél jött. Nem mindegy, mit gondol a többi?) Egyre inkább úgy érzem, hogy a házasságodban a szex hiány nem feltétlenül ok, hanem okozat. Ezen kellene elgondolkodni és dolgozni, akár a férjeddel együtt is. Hidd el, nem az alakoddal van baj, hanem a kapcsolatotokkal és a Te önbizalom hiányoddal.
2021. jún. 13. 11:49
 45/49 anonim ***** válasza:
60%
Még valami az önbizalomhoz. Én nem gondoltam, hogy bizonytalan vagyok magamban. Amikor szeretőt kezdtem keresni, úgy gondoltam, hogy nem én vagyok a szupernő, öreg is vagyok, de azért majd csak akad egy valaki, akivel tetszünk egymásnak. És aztán elkezdtem bonyolítani a találkozókat, szigorúan nyilvános helyen, egy séta vagy kávé. És egy kivételével mind úgy ért véget, hogy a férfiak lelkesen jelezték, ők nagyon szeretnének folytatást, tehát én voltam döntési helyzetben. És ahogy egyre többel találkoztam( kb 10 személyes volt) úgy vettem észre, hogy ugyanazokat a ruhákat hordom ugyan, de más a mozgásom, határozottabb lett a megjelenésem, kicsit kihívóbban sminkeltem, kicsit fiatalosabban fésültem a hajam, és magjelent rajtam az a 'pici pimaszság' ami tetszett a férfiaknak, és aminek az volt a lényege, hogy egyenrangúként nézzük meg egymást és döntsünk, hogyan tovább. És mindennek nyilván a sok poz. visszajelzés volt a kiváltó oka. És ezt látják mások is, akár olyanok is, akikkel személyesen ezer éve ismerjük egymást, der eddig nemigen néztek meg nőként. Most viszont igen... Szóval ez egy öngerjesztő folyamat is lehet, de neked , magadban kell elindítanod a változást.
2021. jún. 13. 11:57
 46/49 anonim ***** válasza:
61%

Én 23-24 éves (nő) voltam, visszanézve a fényképeket, kifejezetten szép, mikor az akkori barátom, boldog kapcsolatunk folyamán, jó időszak után egyre inkább már alig akart bármit tőlem, végül már egyáltalán semmit. Emlékszem, ahogy az idővel egyre csökkent az önbizalmam, egyre jobban megtört engem ez a helyzet nőként, hogy ott vagyok nála, mégis inkább számítógépezik, stb. Sajnos ahhoz túl tapasztalatlan voltam, hogy időben kitegyem a szűrét, és számomra elég fájdalmas időszak után következett be a szakítás.

Én is nagyon sok kapcsolatról hallok az ismerősi köreimben, ahol nincs szex vagy szökőévben egyszer. Azt nem értem, hogy aki ezt megtagadja a másiktól, az hogy gondolhatja ezt komolyan. Minek megy bele kapcsolatba egészséges szexualitású emberrel, vagy, ha rajta múlik, ( mert rajta múlik) akkor miért nem ül le felnőttként megbeszélni a helyzetet, és miért nem vállalja a nyitott kapcsolatot, vagy engedi el a másikat. Ez színtiszta egoizmus, ha ezek után még hűséget vár el, hagyja hogy a másik gyötrődjön meg bűntudata legyen, miközben a kapcsolat egy nagyon fontos alappillére az ő döntése okán hiányzik.

2021. jún. 13. 15:41
 47/49 anonim ***** válasza:
49%
43-as: ha tényleg úgy nézel ki, mint a képen látható nő, akkor egészen biztosan nincs veled baja a férjednek. :) vagy azt akartad írni, hogy azt szeretné a férjed, ha úgy néznél ki? Meg, ha jól emlékszem, azt írtad, h vannak gyerekek. Gyerekszülés után így kinézni meg szinte lehetetlen :D Persze, terhesség után sem kötelező kövérnek lenni, de nyilván a bőr megnyúlik azért valamennyire.
2021. jún. 13. 15:48
 48/49 anonim ***** válasza:
49%
46# Furcsa amit írsz. Barátod számítógépezik, keveset foglalkozik veled, ugyanakkor annyi szexet kap amennyire szüksége van, neki jó volt a kapcsolat. Te nem érzted jól magad, kevés a szex, törődés, miért a barátodtól vártad a szakítást? Ha mindent megtettél a kapcsolatért, változás mégsincs, ne hibáztasd a másikat vagy várj évekig csodára. Tessék lépni, egy életed van, ha benne maradsz egy szar kapcsolatban, az a te felelősséged!
2021. jún. 13. 17:51
 49/49 anonim ***** válasza:
48-as amint látod a leírásból, ez múlt idő. 20 éve volt. Kicsit késő a kioktatás, magamtól is rájöttem. Sokáig reménykedtem, hogy rendbejön, végül szakítottam. Tapasztalatlan voltam akkor, amint leírtam.
2021. jún. 13. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!