Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget? A párommal (2 éve a férjem) nagyon megromlott a viszonyunk. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.
Így van. 34 vagyok de ha ezt élném át mint te ,biztosan elválnék. Egy élet nem telhet le így.
Nagyon kíváncsi lennék,mi lehet ezekben a kapcsolatokban a szexmentesség oka, vagy inkább ,hogy hogyan jutnak el idáig?
Gondolom amikor hozzámentél még nem ez volt az átlag,különben nem mentél volna hozzá.
A 37 éves páromra elég ha úgy nézek és már dob az ágyra és el sem tudnám képzelni hogy ez ne így legyen .(10éve vagyunk együtt)
Tök átlagos pár vagyunk ,talán annyiban másak a nagy átlagtól hogy mi egyáltalán nem iszunk alkoholt . A barátaink sem. Barátnőkkel sokszor erre jutottunk hogy biztos ezért vagyunk ilyen szerencsések.
Semmi különösebb oka nincs. Egyszerűen jönnek a kifogások. Az ember gondolom egy darabig erőlteti a szexet, majd amikor már biztonságos az élete, fontosabb már a saját kényelme. Én azt tapasztaltam, hogy fele-fele arányban vannak a szexet kedvelő és a szexet kerülő emberek. Mindegy hogy nő vagy férfi. Aztán rengetegen nem is mernek róla beszélni, vagy inkább behazudják hogy jó minden. Szerintem sok olyan házasság is van, ahol ez van, ez jutott alapon megy az éldegélés, nincs erős kötődés, vagy csak szimplán nincs szexuális vonzalom. A helyzet az, hogy nem egyedi és elszigetelt esetekről beszélünk, hanem egy komoly réteget érint. Arról nem is beszélve, ahol van szex, ott is érezni az essünk már túl rajta hozzáállást. 40 felett meg katasztrofális a helyzet, mint mondtam, lassan már nincs olyan ismerősöm, akinél ne lenne baj. Nincs szex de kifelé mosolygunk, a gyerekek miatt nem válunk el, belül meg idegileg tönkremegyünk esetek. Nem könnyű eljutni a félrelépésig, az már csak a jéghegy csúcsa.
Hol egészséges az, hogy érett, jól működő férfiak és nők tömegei szenvednek úgy, hogy hónapokig hozzájuk sem érnek, ők pedig minden közeledési szándékra el vannak utasítva? Én ezt egy komoly, mondhatni társadalmi problémának tartom, ami kihat akár a közéletre is, egy egyszerű példa a közlekedésre. Vagy csak szimplán az emberi kapcsolatok minőségére. Én is az életem nagyrészében frusztrált és ideges vagyok.
Nagyon sajnalom azokat akiknek így kell élniük.
Gyerek ide vagy oda én biztos elválnék,hisz nekik se jó a feszültség ami a felnőttekben van.
A legnagyobb baj ,hogy az ilyen párok együtt maradnak.
Most gondolj bele, azt mondod fele fele az arány,tehát ha elválnának a kielégítetlen nők és férfiak még akár egymásra is találhatnának. De így?
Ebből csak kiégés lesz.
Persze senkinek sem jó buli egy válás de mindenkinek jár a boldogság amiben igazi nő/férfi lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!