Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom rendezni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget? A párommal (2 éve a férjem) nagyon megromlott a viszonyunk. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.

Figyelt kérdés
A férjemmel kb. 1 éve nem élünk szexuális életet. Nem érint meg úgy, nem csókol, nem ölel meg stb. Tulajdonképpen úgy élünk mint 2 lakótárs. Azonban ő ezt kicsit sem veszi észre, neki így jó ahogy van,és ez így megy már sajnos 3-4 éve. Nem mertem eddig lépni a válás kezdeményezés ügyében. 10 éve ismerjük egymást amúgy. Attól tartok nem fog együttműködni velem,mivelhogy neki ez kényelmes. Nekem időközben alakul egy kapcsolatom egy másik férfival aki mellettem áll mindenben, megbízható. De ennek ellenére félek belefogni bármibe (beszélgetés) és csak halogatom az egészet.

2021. máj. 19. 00:27
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
80%
Én regényt tudnék írni a témáról. Én már átestem ezen a szétrobbanok dolgon. Elfoglalom magam mással, tanulok, egyéb tevékenységekbe merülök. Válni nem akarok, ott van a két gyerek, nekik kell a családi háttér. Nem veszekszünk, nincs anyagi probléma. Beletörődtem hogy a szexuális életemet eltemettem 38 évesen. A barátnőknél is ugyanez van. Alig van szex, mindenki stresszes, panaszkodik. Az alig van az azt jelenti, havi maximum egy. Jó esetben az is. Elég ciki, amikor kezdeményezel nő létedre, és állandóan el vagy utasítva. Mikor mivel. Amikor egy műsor érdekesebb, vagy amikor beletemetkezik a párod szándékosan a netbe. Vagy állandóan fáradt, vagy nincs kedve hozzá. Én már nem alázom meg magam, szóval én feladtam. Röhejes, hogy a férfi ismerőseim meg arra panaszkodnak, hogy a feleségük utasítja el őket. Hihetetlen, hogy a másik oldalon szexre vágyó férfiakat látok kielégítetlenül, én meg azon az oldalon állok, ahol meg a kielégítetlen nők vannak! Mivel nem vagyok egy pasizós típus, nem szeretnék félremenni, így marad az ami körbevesz. A családunkban is 5 év alatt három válás volt, és kiderül hogy mind a három a szexuális élet miatt volt, azaz szint cölibátusban kellett élnie az egyik félnek. Holott ezt senki sem gondolta volna, a válás után derültek ki a dolgok. Pedig ránézésre jóképű férfiak és csinos nők voltak. Igazából nekem is leesett az állam, hogy az unokatesómék már évek óta nem szexeltek, a férfi meg fix nőt tartott emiatt, és pont ez a nő borított fel mindent. A nővérem is elvált már 12 éve, 3 új kapcsolata volt azóta, és mind a három a szex miatt ment tönkre. A jelenlegi kapcsolata is úgy néz ki, hogy a férfi kijelentette, hogy okés minden, de ő nem fog szexelni, ugyanis nincs igénye rá. Mindezt akkor özölte vele, miután feladta a saját életét, és hozzáköltözött 200km-re. A férfi azzal védekezett, hogy hát udvarlás alatt nem akart rossz színben feltűnni. Nekem jó lenne a heti 2-3 szex, a férjem erre azt mondta, hogy ne is kérjek tőle ilyen extrém dolgot, neki havi egy is sok, két havonta egy bőven elég lenne. Most erre mit mondjak? Csinosnak tartanak, adok magamra, de nem élehetem meg a szexualitásomat. Még meg is érteném, ha egy igénytelen ronda nő lennék.
2021. jún. 12. 15:37
 32/49 anonim ***** válasza:
60%
#31: nagyon sajnállak azért, amin még át fogsz menni és amilyen vívódásaid lesznek még. Ha jól értlek, a 30-as éveid végén, a 40-es éveid elején járhatsz. Én 53 vagyok, 1,5 év szexmentesség után kerestem szeretőt. Nem vagyok büszke a dologra, de nem bírtam tovább. És nagyon sajnálom az elvesztegetett 1,5 évet. Most heti egyszer keresek valami indokot, megpattanok és így OK. A szeretőm szintén kapcsolatban él, de szex náluk sincs. Így a két hiányérzet 'összetalálkozott'.
2021. jún. 12. 19:42
 33/49 anonim ***** válasza:
Én még nem tartok ott, egyelőre nem tudom elképzelni a szeretős dolgot. Látod, nálatok sincs, a szeretődnél sincs. Erről beszéltem én is, hogy elég sok ilyen kapcsolatról tudok én is. 20 évesen kinevettem volna ha valaki ilyenekről írt volna. Ma meg én vagyok nyakig ebben a f*sban.
2021. jún. 12. 20:19
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
Te még annyira fiatal vagy... a helyedben átgondolnám a válást is, mint alternatívát.
2021. jún. 13. 00:21
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Így van. 34 vagyok de ha ezt élném át mint te ,biztosan elválnék. Egy élet nem telhet le így.

Nagyon kíváncsi lennék,mi lehet ezekben a kapcsolatokban a szexmentesség oka, vagy inkább ,hogy hogyan jutnak el idáig?

Gondolom amikor hozzámentél még nem ez volt az átlag,különben nem mentél volna hozzá.

A 37 éves páromra elég ha úgy nézek és már dob az ágyra és el sem tudnám képzelni hogy ez ne így legyen .(10éve vagyunk együtt)

Tök átlagos pár vagyunk ,talán annyiban másak a nagy átlagtól hogy mi egyáltalán nem iszunk alkoholt . A barátaink sem. Barátnőkkel sokszor erre jutottunk hogy biztos ezért vagyunk ilyen szerencsések.

2021. jún. 13. 06:34
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különösebb oka nincs. Egyszerűen jönnek a kifogások. Az ember gondolom egy darabig erőlteti a szexet, majd amikor már biztonságos az élete, fontosabb már a saját kényelme. Én azt tapasztaltam, hogy fele-fele arányban vannak a szexet kedvelő és a szexet kerülő emberek. Mindegy hogy nő vagy férfi. Aztán rengetegen nem is mernek róla beszélni, vagy inkább behazudják hogy jó minden. Szerintem sok olyan házasság is van, ahol ez van, ez jutott alapon megy az éldegélés, nincs erős kötődés, vagy csak szimplán nincs szexuális vonzalom. A helyzet az, hogy nem egyedi és elszigetelt esetekről beszélünk, hanem egy komoly réteget érint. Arról nem is beszélve, ahol van szex, ott is érezni az essünk már túl rajta hozzáállást. 40 felett meg katasztrofális a helyzet, mint mondtam, lassan már nincs olyan ismerősöm, akinél ne lenne baj. Nincs szex de kifelé mosolygunk, a gyerekek miatt nem válunk el, belül meg idegileg tönkremegyünk esetek. Nem könnyű eljutni a félrelépésig, az már csak a jéghegy csúcsa.

Hol egészséges az, hogy érett, jól működő férfiak és nők tömegei szenvednek úgy, hogy hónapokig hozzájuk sem érnek, ők pedig minden közeledési szándékra el vannak utasítva? Én ezt egy komoly, mondhatni társadalmi problémának tartom, ami kihat akár a közéletre is, egy egyszerű példa a közlekedésre. Vagy csak szimplán az emberi kapcsolatok minőségére. Én is az életem nagyrészében frusztrált és ideges vagyok.

2021. jún. 13. 06:50
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnalom azokat akiknek így kell élniük.

Gyerek ide vagy oda én biztos elválnék,hisz nekik se jó a feszültség ami a felnőttekben van.

A legnagyobb baj ,hogy az ilyen párok együtt maradnak.

Most gondolj bele, azt mondod fele fele az arány,tehát ha elválnának a kielégítetlen nők és férfiak még akár egymásra is találhatnának. De így?

Ebből csak kiégés lesz.

Persze senkinek sem jó buli egy válás de mindenkinek jár a boldogság amiben igazi nő/férfi lehet!

2021. jún. 13. 07:44
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten fel van építve az életem, működik. Egy válás mindent borítana. Aztán ott van az is, hogy gyerekkel, rossz helyzetben lévő nő kinek kell? Persze tudom hogy így is lenne bőven jelentkező... Szexre. Maga a szex nem ér annyit hogy a tönk szélére sodortassam magam, viszont a testiség nélküli élet sem élet. Ha a válással megoldást lehetne találni, már mindenki elvált volna. Jóval komplikáltabb a sztori ennél. Ami még durva az az, hogy elszállt minden bizalmam a férfiak iránt, és az önbecsülésem is egy nem létező fogalommá vált. Már lassan undorítónak érzem magam, takargatom magam mindenhol. Ha az életben férfiakkal kell beszélnem zavarban vagyok, mert arra gondolok, milyen undorítónak találhatnak.Teljesen amorfnak látom magam, egy kövér, senkinek nem tetsző nőnek. Emlékszem amikor a párom megjegyzést tett a súlyomra, eléggé belém égett, meg állandóan a vékony nőket dícséri! Nem is vagyok magas sem, csak 165cm.
2021. jún. 13. 09:04
 39/49 anonim ***** válasza:
82%
#38-as:a problémát komplexen, lépésenként célszerű kezelni. Én 163 vagyok és 62 kiló voltam, amikor a partnerkereső portálon valaki 'lebálnázott'. Nem egészen jó szájízzel küldtem el melegebb éghajlatra, de elkezdtem futni, másként táplálkozni. Most 58 vagyok, ez OK is. Mindenesetre a szeretőm megvész értem. Viszont ha nem vagy kövér, és nem kell fogynod, akkor igenis állj ki magadért a férjeddel szemben is, és mondd meg, hogy ez így OK, normál BMI, 10 éve is ilyen voltál- mit tudom én, mi a helyzet... De ne hagyd magad, ha ninc sigaza. Ha meg igaza van, akkor tegyél róla, hogy változz. És ha az önbecsülésed visszatér, akkor lehet, hogy a bátorságod is megjön vagy a váláshoz, vagy a szerető kererséshez. Ezt majd eldöntöd akkor... Nem kell kapkodni, de jó irányba változtatni kell. (32-es vagyok)
2021. jún. 13. 10:50
 40/49 anonim ***** válasza:
56kg vagyok a 165cm-hez.
2021. jún. 13. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!