Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom rendezni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget? A párommal (2 éve a férjem) nagyon megromlott a viszonyunk. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.

Figyelt kérdés
A férjemmel kb. 1 éve nem élünk szexuális életet. Nem érint meg úgy, nem csókol, nem ölel meg stb. Tulajdonképpen úgy élünk mint 2 lakótárs. Azonban ő ezt kicsit sem veszi észre, neki így jó ahogy van,és ez így megy már sajnos 3-4 éve. Nem mertem eddig lépni a válás kezdeményezés ügyében. 10 éve ismerjük egymást amúgy. Attól tartok nem fog együttműködni velem,mivelhogy neki ez kényelmes. Nekem időközben alakul egy kapcsolatom egy másik férfival aki mellettem áll mindenben, megbízható. De ennek ellenére félek belefogni bármibe (beszélgetés) és csak halogatom az egészet.

2021. máj. 19. 00:27
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Nincs pénze, havi nettó 110 ezer a fizetése, úgy volt pénze marhaságokra, hogy eladta a játékokat tartalmazó account-jait, amikbe már évek alatt több százezer forintot beleölt. Jóformán én tartom el, igen, ilyen férfit ne akarj magadnak. Valami olyasmit is bányászik, de én ebben nem hiszek, nem tartom életszerűnek. Ráadásul nem is néz ki jól... Elhanyagolja magát, nem sportol stb
2021. máj. 20. 11:06
 22/49 anonim ***** válasza:
81%
Ember, ezt házasság előtt kellett volna mérlegelni. Vagy ha akkor jó volt, akkor kellett volna mielőtt félre baszatod magad. És itt panaszkodsz a férjedről, neki mondjad, tőle akarsz elválni. Ha itt van erőd leírni ezeket, akkor neki is el tudod mondani, nem csak nyavajogni kell.
2021. máj. 20. 12:50
 23/49 A kérdező kommentje:

Nem kérek több sértegetést senkitől, kár is volt kiírnom a kérdést. Csak az utolsó személy bunkó kérdéseire válaszoltam!

Nem kell osztani az észt tovább, ennyi, elég volt. Azoknak köszönöm, akik normális hangnemben, normális tanácsot tudták adni. Nem pazarlom rátok az időm és az energiám tovább.

2021. máj. 20. 14:30
 24/49 anonim ***** válasza:
53%
Ne foglalkozz a parasztokkal, azt sem tudják mit beszélnek. Valószínűleg a nyolc általános sincs meg (na jó, az talán, bár némelyikük még helyesen írni sem tud). Megértem, hogy nagyon nehéz lehet lépni egy ilyen helyzetben, de muszáj lesz. Nézd, nem mehet erre rá az életed, gyereket szülni meg eszedbe ne jusson!!!! Figyu, csak az első áttörés nehéz, utána meg már szépen minden megy magától. Ne félj belekezdeni. Mondjuk én férjnél nem voltam, de én a vőlegényem hagytam el (HÁLA ISTENNEK) öt év után. Borzalmasan rossz volt már a kapcsolatunk és gyakorlatilag megszűntünk férfi-nőnek lenni a végre... Tragédia. A házasság sajnos valóban rossz döntés volt, de nézd, ez még nem helyrehozhatatlan. Pláne, hogy van más, akivel meg alakul valami. Ne hallgass azokra, akik még az őskorban élnek, amikor is divat volt a nőket megkövezni azért, mert ki mertek lépni egy borzalmas kapcsolatból. Igenis kiléphetsz, sőt, ha nem foglalkozik veled a párod, akkor az teljesen normális, hogy másfelé kezdesz el húzni. Nyilván, nem szép dolog a félrelépés, de ha időben kilépsz a mostaniból, akkor már gyakorlatilag nem is lesz félrelépés. Hajrá!!! :) és én kíváncsi lennék, hogy mi lett a vége, majd írj.
2021. máj. 23. 15:38
 25/49 anonim ***** válasza:
75%

Itt nem arról van szó, hogy megkövezik, mert ki mer lépni egy rossz kapcsolatból..igenis merjen én is azt mondom, de nem értem eddig miért nem tette.

Ha jól értem nem is bántalmazó kapcsolat…simán megtehette volna, plusz mellette még alakít egy másik párkapcsolatot, pedig rég tudta, hogy a mostani nem fog működni. Előbb ezt kellett volna lezárni, hogy mindenféle nehézség nélkül bele tudjon kezdeni egy újba és akkor most nem lenne ez…nem tudom miért nem mert..mert nem együttműködő? Olyan nincs. Beadja a válópert a többit meg már intézik. Hajrá! De tényleg nem kellett volna hozzámenned.

2021. máj. 23. 20:27
 26/49 anonim ***** válasza:
67%

Rengeteg vaskalapos, szupererkölcsös ember van itt, ez az inkvizítorok gyűjtőhelye...:D ne hallgass rájuk, egyszerűek.

Azt én se értem, minek mentél hozzá egy ilyen alakhoz, és igen, valószínű, hogy ez neki kényelmes, el van tartva, és élhet úgy, mint egy gyerek. Véleményem szerint ezt már nem érdemes rendbe hozni,

Simán csak keress egy ügyvédet és kezdj új életet. Ez a házasság menthetetlen.

2021. máj. 26. 00:05
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
Még jo hogy nincs gyerek!
2021. máj. 26. 22:14
 28/49 anonim ***** válasza:
51%

Barátod igénytelen, nincs élet célja, nem csinál semmit csak nap mint nap kockul. Ezek olyan tulajdonságok amelyek házasság előtt is megvoltak. Mi változott, ami miatt hirtelen a nagy szerelem átalakult utálattá? Lehetséges azért gondolod rosszabbnak, mert betoppant egy új személy az életedbe és ellepett a rózsaszín köd, a jelenlegi kapcsolatod e miatt rosszabbnak látod? Nem bántani akarlak, de valami nem kerek a történetben, hiszen senki se menne hozzá egy ilyen férfihez aki tele van rossz tulajdonságokkal, a történetnek muszáj lennie másik oldalának.

"

Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget?"

Ez már nem nehézség, hanem ennek a kapcsolatnak annyi. Állj elé, és légy őszinte. A válást valószínűleg már intézni is fogja és ismét egyedülálló leszel. Az új kapcsolatoddal pedig vigyázz, ha rossz emberismerő vagy ráadásul a kommunikációd is fejletlen, pár év múlva ugyanez lehet veletek.

2021. jún. 12. 07:10
 29/49 anonim ***** válasza:
17%
Ne izgulj, a tiétek is csak egy átlagos házasság! Nálunk is évente csak 3-4 szex van. A barátnőméknél is. A munkahelyemen a kollégáimnál is. Én meg sem lepődöm már!
2021. jún. 12. 07:10
 30/49 anonim ***** válasza:
71%

Én viszont meglepődtem nagyon azon amit írtál kedves utolsó.

Nekem egész másak a tapasztalataim ,nálunk ,barátnőknél ,kolléganőknél ez nem évi hanem heti átlag. Ha kevesebb lenne mi

biztos szétrobbannánk a stressztől vagy nem is tudom.

Abszolút nem felvágás hanem tényleg megdöbbentem.

Esküszöm nem értem.

2021. jún. 12. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!