Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget? A párommal (2 éve a férjem) nagyon megromlott a viszonyunk. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.
Nem kérek több sértegetést senkitől, kár is volt kiírnom a kérdést. Csak az utolsó személy bunkó kérdéseire válaszoltam!
Nem kell osztani az észt tovább, ennyi, elég volt. Azoknak köszönöm, akik normális hangnemben, normális tanácsot tudták adni. Nem pazarlom rátok az időm és az energiám tovább.
Itt nem arról van szó, hogy megkövezik, mert ki mer lépni egy rossz kapcsolatból..igenis merjen én is azt mondom, de nem értem eddig miért nem tette.
Ha jól értem nem is bántalmazó kapcsolat…simán megtehette volna, plusz mellette még alakít egy másik párkapcsolatot, pedig rég tudta, hogy a mostani nem fog működni. Előbb ezt kellett volna lezárni, hogy mindenféle nehézség nélkül bele tudjon kezdeni egy újba és akkor most nem lenne ez…nem tudom miért nem mert..mert nem együttműködő? Olyan nincs. Beadja a válópert a többit meg már intézik. Hajrá! De tényleg nem kellett volna hozzámenned.
Rengeteg vaskalapos, szupererkölcsös ember van itt, ez az inkvizítorok gyűjtőhelye...:D ne hallgass rájuk, egyszerűek.
Azt én se értem, minek mentél hozzá egy ilyen alakhoz, és igen, valószínű, hogy ez neki kényelmes, el van tartva, és élhet úgy, mint egy gyerek. Véleményem szerint ezt már nem érdemes rendbe hozni,
Simán csak keress egy ügyvédet és kezdj új életet. Ez a házasság menthetetlen.
Barátod igénytelen, nincs élet célja, nem csinál semmit csak nap mint nap kockul. Ezek olyan tulajdonságok amelyek házasság előtt is megvoltak. Mi változott, ami miatt hirtelen a nagy szerelem átalakult utálattá? Lehetséges azért gondolod rosszabbnak, mert betoppant egy új személy az életedbe és ellepett a rózsaszín köd, a jelenlegi kapcsolatod e miatt rosszabbnak látod? Nem bántani akarlak, de valami nem kerek a történetben, hiszen senki se menne hozzá egy ilyen férfihez aki tele van rossz tulajdonságokkal, a történetnek muszáj lennie másik oldalának.
"
Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget?"
Ez már nem nehézség, hanem ennek a kapcsolatnak annyi. Állj elé, és légy őszinte. A válást valószínűleg már intézni is fogja és ismét egyedülálló leszel. Az új kapcsolatoddal pedig vigyázz, ha rossz emberismerő vagy ráadásul a kommunikációd is fejletlen, pár év múlva ugyanez lehet veletek.
Én viszont meglepődtem nagyon azon amit írtál kedves utolsó.
Nekem egész másak a tapasztalataim ,nálunk ,barátnőknél ,kolléganőknél ez nem évi hanem heti átlag. Ha kevesebb lenne mi
biztos szétrobbannánk a stressztől vagy nem is tudom.
Abszolút nem felvágás hanem tényleg megdöbbentem.
Esküszöm nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!