Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom rendezni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget? A párommal (2 éve a férjem) nagyon megromlott a viszonyunk. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.

Figyelt kérdés
A férjemmel kb. 1 éve nem élünk szexuális életet. Nem érint meg úgy, nem csókol, nem ölel meg stb. Tulajdonképpen úgy élünk mint 2 lakótárs. Azonban ő ezt kicsit sem veszi észre, neki így jó ahogy van,és ez így megy már sajnos 3-4 éve. Nem mertem eddig lépni a válás kezdeményezés ügyében. 10 éve ismerjük egymást amúgy. Attól tartok nem fog együttműködni velem,mivelhogy neki ez kényelmes. Nekem időközben alakul egy kapcsolatom egy másik férfival aki mellettem áll mindenben, megbízható. De ennek ellenére félek belefogni bármibe (beszélgetés) és csak halogatom az egészet.

2021. máj. 19. 00:27
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
79%

Én azt nem értem, hogy akkor minek házasodtatok össze?

Vagy miért nem mondtad neki? Vagy ha mondtad neki és nem működött akkor miért nem szakítottal? És miért nem a szerető előtt szakítottal és akkor nem lenne megcsalás sem?

Beszéltek egyáltalán? Szeret téged? Te gondolom h úgy már nem.

2021. máj. 19. 08:42
 12/49 anonim ***** válasza:
83%

Tipikus mai kapcsolat. Face-re mennek a kepek, hazasodnak, de ket fontosabb mondatot nem valtanak. Max annyit, hogy kesz az ebed, lejart a mosas, mi legyen a hetvegen. Ez nulla.

Barkit kivalasztok facebookon vagy az utcan a harmadik beszelgetes mar ilyen lesz vele is.

2021. máj. 19. 09:12
 13/49 anonim ***** válasza:
63%

Hogy akarsz így új párkapcsolatot, szerinted nem ugyanígy működne? Gyáva voltál szólni, hogy rossz, utána nemet mondani a házasságra, beszélni arról, hogy miért nincs szex, most kimondani, hogy eleged van. A váláshoz nem kell együtt működnie, ehhez pont elég a te döntésed, a bíróság megoldja a vitás kérdéseket, ha nem tudtok megegyezni.

Nem kell neki elmondani, hogy alakul valami, sőt neked sem kellene ebbe kapaszkodni, mindentől függetlenül fel kellene nőni és saját magadért kiállni!

2021. máj. 19. 10:07
 14/49 A kérdező kommentje:
Nem vártam ennyi sértegető és bántó véleménynyilvánítást. De nyilván nem lehet mindenkinek nekem tetsző véleménye. Azt azért elmondanám hogy ez a férj, vagyis lakótárs miket csinál 36 évesen. Semmilyen élet célja nincs, nincsenek tervei, számítógépes játékokkal játszik naphosszat, kb félmilliós számítógépet rakott össze emiatt, virtuális pénzeket gyűjt, meséket néz, képtelen volt az leérettségizni, jogsit szerezni pedig belekezdett. Tudom már hamarabb kellett volna váltanom, elhagynom de mindig reménykedtem hogy megváltozik. 1 évvel ezelőtt pánikrohamokkal küzdöttem, otthon is és nem állt mellém, szerinte ez nem betegség. Azt hiszi ha ajándékokat vesz, vagy meglep egy sütivel, akkor el van intézve minden. Tárgyakkal nem lehet vkiben szerelmet, vágyat ébreszteni. Nem is beszélget velem, csak ha én kérdezek tőle. Hosszú lett de tudnék még mit írni...
2021. máj. 19. 20:03
 15/49 anonim ***** válasza:
84%
Őszintén szólva nem változott meg a véleményem az utolsó kommented miatt sem. Csendben reménykedtél, hogy változik, de nem. Így nem válsz, hanem mellette keresel valakit, mert a semmibe azért csak nem lehet válni, kell biztos pont.
2021. máj. 19. 20:59
 16/49 A kérdező kommentje:
Még azt hozzáteszem hogy nem én kerestem az új párt, ő talált meg, elkezdtünk írkálni és úgy alakult tovább a dolog. És most itt vagyok elkeseredve, meg félve hogy most mit csináljak, mert félek hogy ha elkezdem elindítani a válást, mi lesz a reakciója a férjemnek, mert attól tartok neki minden jó így ahogy van.
2021. máj. 19. 21:29
 17/49 anonim ***** válasza:
92%

És? Te boldog vagy így? Mert ha nem, akkor a férjed reakciója miatt nem mersz belevágni a válásba.

Szerintem mielőtt se szó, se beszéd beadnád a válást, mondj el neki mindent. Hogy céltalannak érzed, zavar, hogy sokat ül a gép előtt, hogy nincs köztetek szex és ez nem megy tovább. Adsz magatoknak egy időintervallumot, aztán ha tényleg nincs semmi, válás.

2021. máj. 19. 22:19
 18/49 A kérdező kommentje:
Nem vagyok boldog így, igen pontosan így van, félek a reakciójától. Van egy közös lakásunk is ráadásul, de gyerek nincs szerencsére.
2021. máj. 19. 22:44
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen reakcióra számítasz, amitől félni kell? Nyilván meg lesz lepve, ha még beszélgetni sem tudtok. Kénytelen lesz meghallgatni, és elfogadni az indokaidat, nem tud mást tenni.
2021. máj. 19. 23:00
 20/49 anonim ***** válasza:
74%

Honnan van pénze? Te tartod el? Csak nem bitcoint bányászik?

Helyes? Ha igen, küldd át hozzám!

2021. máj. 20. 07:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!