Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom rendezni ezt a párkapcsolati nehézséget? A párommal (2 éve a férjem) nagyon megromlott a viszonyunk. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.
Én azt nem értem, hogy akkor minek házasodtatok össze?
Vagy miért nem mondtad neki? Vagy ha mondtad neki és nem működött akkor miért nem szakítottal? És miért nem a szerető előtt szakítottal és akkor nem lenne megcsalás sem?
Beszéltek egyáltalán? Szeret téged? Te gondolom h úgy már nem.
Tipikus mai kapcsolat. Face-re mennek a kepek, hazasodnak, de ket fontosabb mondatot nem valtanak. Max annyit, hogy kesz az ebed, lejart a mosas, mi legyen a hetvegen. Ez nulla.
Barkit kivalasztok facebookon vagy az utcan a harmadik beszelgetes mar ilyen lesz vele is.
Hogy akarsz így új párkapcsolatot, szerinted nem ugyanígy működne? Gyáva voltál szólni, hogy rossz, utána nemet mondani a házasságra, beszélni arról, hogy miért nincs szex, most kimondani, hogy eleged van. A váláshoz nem kell együtt működnie, ehhez pont elég a te döntésed, a bíróság megoldja a vitás kérdéseket, ha nem tudtok megegyezni.
Nem kell neki elmondani, hogy alakul valami, sőt neked sem kellene ebbe kapaszkodni, mindentől függetlenül fel kellene nőni és saját magadért kiállni!
És? Te boldog vagy így? Mert ha nem, akkor a férjed reakciója miatt nem mersz belevágni a válásba.
Szerintem mielőtt se szó, se beszéd beadnád a válást, mondj el neki mindent. Hogy céltalannak érzed, zavar, hogy sokat ül a gép előtt, hogy nincs köztetek szex és ez nem megy tovább. Adsz magatoknak egy időintervallumot, aztán ha tényleg nincs semmi, válás.
Honnan van pénze? Te tartod el? Csak nem bitcoint bányászik?
Helyes? Ha igen, küldd át hozzám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!