Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok?
Te nagyon kitekerve gondolkodsz..... Én nem a megcsalásodat ítéletem el, hanem azt, hogy saját bevallásod szerint rendes és nem szolgált rá. Illetve azt, hogy mentegeted magad, "véletlenül" bele csúsztál, illetve azt hogy nem mondod el ő miatta. (Engem próbáltál meg ledegradálni, hogy nem megy az értelmező olvasás, aztán kiderül, hogy te ülsz háttal a moziban 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️, na mindegy, meg sem lepődöm)
Még sem érted a gondolat menetemet, nem magamat akarom tisztázni, még mindig. Hanem a a másik félnek jár annyi, hogy nem hazudozol még az utolsó pillanatban is. (Többek között azért is, hogy ne magát hibáztassa) Ha szerinted ez van belém programozva, akkor beléd a hazudozás, sunyiság? 🤔🤔🤔
Ezek a tanulmányok..... Olyan is van miszerint ha lenyeled az ondót, az jó, mert tele van vitaminnal. Akkor te le is nyeled?!
Jézusom... Az előbbi hozzászólásod már egészen értelmes volt, azt hittem, hogy végre sikerült valami értelmet kicsiholni, de nem. :( Nézd, bocsáss meg, de ekkora ökörség láttán én már tényleg nem tudok mit mondani. Ez meddő vita. Legyen meg akkor a Te igazad. :) Elvégre mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné.
Ps.: olyan szó nem létezik, hogy "ledegradálni". :)
Huha, megint megmondtad 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️ Gyenge ember reakciója......
Ha te mondod, tuti nincs🤭🤭🤭 úgy is mindent jobban tudsz🙃🙃🙃
"Elvégre mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné."
Velős kijelentés. Miközben életvezetési problémádra egy nyilvános fórumon keresel önigazolást?
És te oktatsz pszichomókus tanulókat? Ajvé.Tudod erről egy brooklyni slemil terápiában lévő zsidó gyerek jut eszembe valami Woody Allen, aki szerint aki nem tudja az tanítja, és aki tanítani sem tud, abból lesz a torna tanár (pszichológus tanár). :-))))
Kedves gyurlaci!
Ki mondta, hogy pszichológus tanár vagyok? Hmm... valamit itt eléggé félreértettél. Oktatok is, de nem pszichológiát.:) Elnézést, ha olyan benyomást keltettem, ami szerint én bármiféle tudornak tartanám magam a pszichológia szakmán belül.
A mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné mondatom egy kicsit tényleg béna lett, ezzel egyetértek. Sajnos nem tudtam szebben kifejezni azt, hogy egy hatalmas nagy proli idióta, akinek nincs jobb dolga, mint oktatni az embereket arc nélkül az interneten. Arról nem is beszélve, hogy helyesen írni nem tud, továbbá képtelen normálisan szavakba önteni azt, amit gondol. Meg sem tudta indokolni értelmesen, hogy miért is jó az, ha valakit megcsalunk, akkor elmondjuk. Az nem gond, hogy ezzel egy életre megnyomoríthatunk valakit lelkileg teljesen értelmetlenül? Szimplán azért tesszük ezt, mert nyomjuk a jól betanult frázist, hogy "mert ez a helyes"? Mégis kinek? Neked? Az igen. Tudod, a pokolba vezető út is jó szándékkal van ugyebár kikövezve. :)
By the way, nem keresek semmilyen fajta önigazolást, nem is értem, hogy ezt honnan veszed. Valóban érdekelne a dolog, hogy vajon hol kezdődik a "rossz" ember kategória, vagy mikor és miért bélyegzünk meg bárkit is.
Egyébként, aki egy egészen picit is tud olvasni a sorok közt, az észreveszi, hogy nem egészen arra vártam pontosan választ, hogy nekem valaki megmondja, hogy én milyen ember vagyok. Ezt én magam fogom eldönteni végül, nem más fogja nekem megmondani (pláne nem arctalanul az interneten). De amire meg választ vártam, azt megkaptam nagyjából. De ez legyen az én dolgom.
Mellesleg, megkérdezhetem, hogy mégis mi is volt a szándékod ezzel a roppant szellemes hozzászólásoddal? Mert azon kívül, hogy - és bocsáss meg ezért - agyatlanul okoskodsz, mást nem igazán teszel. Kérlek, világosíts már fel, hogy mi volt a célja a hozzászólásodnak, mert én nem látom értelmét.
Akkor leírom, hogy értsd! Könnyed erkölcsű nő vagy. Olyan, akik pénzért árulják a testüket.
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!