Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok?
"ő biztosan nem lenne nyitott velem bármi komolyabbra"
Miért, ha az lenne, feladnád a mostanit, mi? Most csak azért nem teszed, mert az a biztos. Addig, amíg ez ki nem derül.
Utolso: teljesen felreerted. Nem errol van szo. Csak nyilvanvaloan más/bonyolultabb az, ha keveredik bele barmi is. De nem akarok tole en sem semmit, tehat total felesleges ezen rugozni. Kicsit osszezavarodtam, de gondolkodtam rajta eleg sokat es nem jelent semmit. Plane nem tobbet, mint a parom.
13-as: jaj istenem de szeretem ezeket a fajta igazságosztókat :) Abba viszont nem gondoltál bele, hogy mondjuk nekem ahhoz nincsen jogom, hogy összetörjem a lelkét olyasvalamivel ami igazából nem jelentett semmit? Attol még szeretni fog, mert megcsaltam. Az ilyesmi nem múlik el. Kinek jó, ha tudja? De tenyleg. Nekem? Nekem biztosan, mert tiszta lesz a lelkiismeretem. Es neki? Lehet Te kivulrol, mint ismeretlen azt gondolod, hogy ez a “helyes”, de szerintem ő már ezt kevesbe latna igy. Szerinted csak azert, mert tortenik egy botlas, mert EMBEREK VAGYUNK ES HIBAZUNK, azert bantsam meg? Mi ertelme van ennek? Ha jelentene barmit is, akkor lehet, hogy elmondanam, de szerintem még akkor sem, hanem max elhagynám, de nem rugnek bele még harmat, csakhogy erezze a torodest.
18-as: Tényleg, ez élvezetet okoz, hogy idejössz ítélkezni? Ki a búbánat vagy Te, hogy te itt megmondod a tutit? :) Csak jobban ismerem magam, a kapcsolatom, és a párom is, nincs szükségem arra, hogy vadidegenek kioktassanak. Nem mentegetem magam semmi alól, nem vagyok gyáva... Na ez az, ami nem vagyok. Egyáltalán nem félek. Nyilván, nem esne jól, ha szakítanánk, és nagyon bántana a dolog, de így is bánt. Nem leszek attól ösztönlény, hogy hibáztam egyszer. De persze, ezt neked nem fogom megmagyarázni, mert egyébként semmi közöd hozzá. Te egészen biztosan tökéletes vagy, és soha, semmi rosszat nem tettél. :) Örülök neki. Tehát minden ember, aki valaha rosszat tett, az ássa el magát a fenébe, mert hát minek éljen és lélegezzen... úgyis egyszer rosszat tett, gyorsan lőjük le :D Azt sem tudod, hogy hány éves vagyok (én rólad még annyit sem, hogy fiú vagy-e vagy lány), tehát én nem ítélkeznék a helyedben. :) Ha nem tudsz normális hangnemben hozzászólni és véleményt nyilvánítani, akkor azt javasolnám, hogy keress máshol örömforrást. :) Legyen szép napod!
17-es: Érdekes kérdés, ezen is gondolkodtam. Ha nem igazán jelentett neki semmit, akkor szerintem nem. Nem egyszer eszembe jutott már, hogy megtörténhetett-e másik oldalról, de csak akkor akarnám szerintem tudni, ha tényleg jelentett is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!