Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok?
De…mi a szar? Most azért mondtad el mert itt azt mondták vagy mi? Ha ennyire tudod hogy nem lett volna jó ötlet minek mondtad el? Az elejétől kezdve nem is nagyon akartad…
Ez kész..
Magadnak csináltad, nem tudom milyen segítséget vársz még.
Jogosan érzi magát megalázva. Ha tudtad, hogy így fog érezni, minek mondtad el komolyan?
#31 Inkább az a kérdés,hogy miért követte el az egész disznóságot,ha tudta,a párja hogy érezné magát tőle...
Mindegy,nem azért jöttem,hogy bárki feje felett pálcát törjek.Szerintem igenis jól tetted,Kérdező,hogy elmondtad,ilyen titkok nem férnek bele egy egészséges kapcsolatba.
25-ös vagyok.
Nem baj, ha nem érted, segítek. Azért "x"-xel írom, mert az automata szűrő nem engedi ki a válaszomat. De azért ezen szerintem ne borulj ki.
Hogyan lehet szebben írni, hogy a kis lelkedet ne bántsa? (Hol volt ez a lélek akkor? 🤔🤔🤔🤭🤭🤭, Tudod, akkor amit nem írhatok le....)
Ahha, szóval nem bánsz úgy mással.... Csak megcsalod, igazad van, sokkal súlyosabb amit én írtam, nem is értem magamat. Mit képzelek én?! Azt kellett volna írnom, hogy "jajjj, a lónak is 4 lába van, még is megbotlik!" 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Semmi mocskolódás nincs ebben, még vissza is fogatam magam, de akkor is undorító vagy. 🤷🏼♂️
De lenne 1 kérdésem, Miss Önérzet.
Ha a palid csal meg, te hogyan vélekednél róla, milyen szavakkal illetnéd?!
😘
Te még mindig ott tartasz, hogy "kegyes hazugság"?!
Hogy jobb lett volna nem elmondani?!
Milyen ember vagy te?! Nem érdemel annyit, az a szerencsétlen, hogy elmond neki?! Hogy figyi drágám, félre btam. Ez van bocs. Nem te vagy a rossz, nem veled van a baj. 🤷🏼♂️ Inkább sunyi módon leléptél volna. Korrekt vagy.
“Ez az én döntésem csak es kizarolag es másnak nincs joga ebben iteletet hozni.”
Akkor mi a jó büdös f*szért írtad ki a kérdést? Azt hitted támogatni fogják, amit csináltál?
Nem értem…tudtad, hogy erre, hogy reagálnak az olvasók..még láttál is hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!