Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok?
Követem egy ideje a történet, és olvasom a kommenteket...
“Sok mindenről tudunk beszélgetni eléggé nyíltan, és eléggé helyes is.„
Gondolom, ezek a gondolatok már azelőtt megfogalmazódtak benned, mielőtt lefeküdtél a másik pasival. Amikor ezek tudatosultak benned, nem szólalt meg egy “vészcsengő„ a fejedben, hogy valami nem stimmel a párkapcsolatodban illetve nem csak barátként tekintesz már a másikra? 🤔
25 vagyok.
Jajj, de kis galamb lelkű lettél 😁😁🤭🤭
Ha nem tartozik vad idegenekre, akkor miért írod ki? Miért nem beszéled meg a barinőddel, aki úgy is azt fogja mondani, amit hallani akarsz. Hisz ti rokon lelkek vagytok 🥰
Továbbá, te idejöttél (ki tudja miért, mert a kritikát ugye nem fogadod) kiönteni a lelked, de ha valaki őszinte és megmondja, az szemét. Te nem adsz a véleményemre, mivel nem simogatom a lelked és mert milyen a stílusom, te sose tudnál ilyen gonosz lenni. (Igaz, te csak megcsalod a párod, aki nem érdemli meg, de én vagyok a rossz ember, értem én.) Nem én jöttem leírni a krvaságomat, hanem te. Segítek gyakori kérdés-> tedd fel a kérdésedet, vad idegeneknek. Szóval akkor ki kíváncsi kire, mire??? Érted, vagy írjam lassabban?
Megnyugtatlak, attól mert te próbálsz szépen, cuki, aranyosan beszélni, még mindig az a megcsalós rossz ember maradsz. Ez nem a face, meg insta, hogy a cukit kell kifelé mutatni, mert akkor jön a like. Ez az élet, ahol embernek kell tudni maradni, ha meg nem megy, akkor vállald, ha társadalom bírál. Isten hozott a való életben! 😘😘😘
Jujjjuj, azért borultál ki mert betaláltam.... 😁🤭
Most még sem voltál annyira nyugodt, mint ahogy az korábban említetted és oktattad 😁 csak kijön a valódi éned, ugye. Nem baj, engedd ki, jobb lesz hidd el.
Ha megnyugodtál emeld már ki légy szíves, hogy melyik az a rész, amit nem értettem meg és miért?! Tudod, csak jó fejségből. Köszi, puszi 😘
Jajjj, most megbántottál. Bocsi de az ilyen kis buta fruskák kioktató jellegű, okoskdó hangnemű, anyuci aranyos, cuki, burokban nevelt strébe kislánya stílus, engem nem hat meg. Játszhatod itt a kifinomult fehér kesztyűs kislányt, írhatom én ezt bárhogyan, a lényegen nem változtat. Illetve visszaolvastam, az a baj, hogy te lefelé mentél a szinttel, pedig felfelé kellett volna, csak hát arra nem tudsz.🤭😘
Szóval, nem az én stílusommal van a baj, hanem veled. Te váltottad ezt ki belőlem. Mert ha kiteszed a kérdést és mások leírták, hogy ribizli vagy, esetleg gáz, ha te nem kezded mentegetni magad, meg másokat kritizálni, hanem bevállalni, hogy oké megérdemled aznisztást, akkor én sem kezdek úgy beszélni rólad, mint amit érdemelsz. Neked kellene visszaolvasnod kislányom, hogy oldalakon keresztül, te csak áldozat vagy. 😁 Ja, meg nem mondod el, hanem csak úgy elhagyod... Na ettől aztán gerinces vagy. Nekem az ilyen ember ne tartson oktatást, főleg ne 1 taknyos, mert az írásod alapján lehetsz vagy 16.....
Na usgyí, siess, lassan kész a meleg kakaó 😘😘😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!