Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok?
Ne magyarazkodj neki, marcsak abból is latszik hogy álszent, hogy nyuszikam meg szivecskezik mikozben csak frocsogni jott es csak a sztenderd betanult ítélkezest fújja.
Még az is lehet sosem volt hosszabb kapcsolatban, vagy sosem jott neki egy kísertes, de elméletben egy hős mert így eszébe se jutott félrelèpni.
A megcsalas akkor sem főbűn mégha elítélendő is, habar az ember monogám faj-e az vitatott, tehat szimplan a tarsadalom szerint nem szép dolog, mint pl az aranyásás, csak érdekből lenni valakivel, kihasznalni stb.
Van aki többet lat bele, van aki kulon tudja kezelni hogy van e benne erzelem.
Van olyan hogy a kivancsisag és a vágy kerekedik felul. Ha így alakult, es egyszeri botlas volt. Egy ismert pszichologus is azt mondja, nem kell atterhelni a masikra,hogy aztan ha szakítanak, a masik csak bizalmatlankodjon es keptelen legyen ujabb parkapcsolatra mert feltekenykedes megoli a kapcsolatait.
55-ös te már csak ismersz😁😁😁😁
Voltam csaló, nyugi. Olyan nővel hogy mind a 10 ujjadat megnyalnád, te fotel pszichológus. Nem is értem, hogy jött le neked az álszentség 😁😁😁. Annyi a különbség, hogy nem írtam ki, nem mentegettem magam, elmondtam az exfeleségemnek is. Ha nem a feleségem, tuti rég ott hagytam volna....az incidens előtt.. A kérdező kiléphetett volna a megcsalás előtt is. (Könnyebb, mint a házasságból).
Érdekes vagy..... nem értem sem a gondolkodásodat, sem a nézeteidet. Attól mert én leírtam a véleményem, miből jött le, hogy Mr. perfect? 🤷🏼♂️🤷🏼♂️🤔🤔🤔
Na de, mennyivel lett jobb?! Ha valakivel eltöltesz X időt, valaha szeretted és van benned 1 kis vér, akkor megtiszteled annyival a másikat, hogy nem kirakod, mint a macskát, hanem elé állsz és bevállalod magad, hogy félre mentél. Ezzel a másik szerencsétlennek segítesz, mert lehet, hogy fáj neki, de legalább könnyebben lezárja.
Amúgy nem értem mi ebben a provokáció? Ez már régen nem az a szitu. Gyávák vagyunk? Mert elmondjuk 😮🙈😃 akkor te bátor vagy, mert szó nélkül szakítasz?! Max a sablon szöveg?! "Mind ketten tudjuk, rég óta nem működik" stb. És amúgy melyik szakemberek mondják ezt? Hol olvasol te ilyeneket? 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Azért, mert én azt gondoltam, hogy aki ennyire tud ítélkezni, az legalább önmaga hibátlan. :) No, de így legalább bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű... haha.
Én értem a gondolatmeneted, de ez csak és kizárólag arról szól, hogy TE önmagad szeretnéd tisztázni (és ebben a kontextusban a párod sehol nincs). Idézlek "van benned 1 kis vér", ergó, ez NEM egy objektív cselekedet, hanem abszolúte szubjektív. És azzal nyugtatod magad, hogy "segítesz", holott nagyon nem. Hidd el nekem, ha csak simán "kirakod", akkor is rosszul érzi magát, de ha ennek a tetejébe az arcába dörgölöd, hogy és te RÁADÁSUL ENNEK A TETEJÉBE meg is csaltad... hát na kösz. Tehát amúgyis elhagynád, de azért még meg is csaltad és még annyira sem vagy hajlandó kíméletes lenni (csak és kizárólag a saját egód miatt), HOGY MÉG AZ ARCÁBA TOLOD. Érted? Egyébként azért érzed csak azt, hogy ez így "tisztességes", mert ez egy betanult, társadalmi konvenció, hogy hazudni bűn. Ennyi. És miután ez van "beléd programozva", ennek próbálsz eleget tenni (teljesen jogosan) és ezek után (persze tévesen), azt hiszed, hogy helyesen jártál el, és azzal nyugtatod magad, hogy a MÁSIK érdekében tetted, pedig nagyon nem.
És én nem szakítottam szó nélkül, tudja. De megbántam, nem hinném, hogy ez lenne a megoldás.
Egyébként több pszichológus/pszichiáternek tanuló tanítványom volt már, akikkel hasonlókról esett szó, és a nagyját egyébként tőlük :) Meg inkább podcasteket szoktam hallgatni, pl. Dr Orvos-tóth Noémivel (habár a hölgy nem a kedvencem, de egyértelműen nem mond butaságokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!